...vinmässan...

2008-04-27 13:55:49 Vardag
» Kommentarer(1) «


Ännu en helg har passerat. En härlig sådan som vanligt! I fredags var jag på stan med mamma, fick ett par ursnygga pumps på Nilson till våren här! Köpte en snygg tunika och lite tights också. Efter den repan skulle henke och jag ut i spåret och springa. Sprang 5an på rocklunda...såååå skönt! längtat efter löpningen. På kvälle gick vi till Spicy hot och käkade på uteserveringen, mysigt att alla öppnat de nu. Vi nöjde oss inte med det utan gick till vara och tog varsin öl, pratade lite minnen och framtid:)

Lördagen vaknade vi tidigt för att ta bussen upp till stockhol. Vi skulle på Vinmässan på eftermiddan så vi passade på att åka upp tidigare för att shoppa och luncha lite. Blev en hel del fynd; bikini, löparkläder, klänning, tröjor och lite smink. Därefter mötte vi upp Nicklas och tog pendeln mot Älvsjö och Vinmässan. Det var massor med folk och mycket vin, sprit,cider och champagne! En smakupplevelse! Efter några timmar på mässan tog vi pendeln mot medborgarplatsen, satte oss på SNAPS-bar, tog en öl och inväntade Nicklas Marlene som hade jobbat hela dagen. Vi åt på ett jättemysigt ställe Bar 54 och avslutade med en chai-latte på Nicklas och marlenes favoritcafé i närheten. En uuuuuuuurhärlig dag i Stockholm.

Nu är det söndag igen, henke och jag har precis tvättat och städat...bäddade i våra nya fina lakan, blev riktigt snyggt eller vad säger ni? Snart ska jag ner på stan och träffa Emilia som är hemma och hälsar på i Sverige. Saknar henne SÅÅ! Ikväll blir det konsert i irsta kyrka, mamma ska sjunga med kören;) Sen blir det ICA MAXI som vanligt! hehe..söndagshandlarna foh sho'!

Hoppas ni också haft en fin helg.
stooor KRAM!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åhh kafferepet! Jag vill också shoppa i STHLM! GRRR!
Verkar som om ni haft en kanon dag, saknar dig massor massor massor!!!

2008-04-27 @ 14:03:24
URL: http://beatriceeriksson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback