...en helt ny tid...ett helt nytt liv...

2008-06-30 12:45:18 Vardag
» Kommentarer(1) «


Äntligen börjar livet  bli en vardag igen! Vilken tid det har varit nu. Examen är avklarad, det blev en underbar dag för både Bea och mig. Vi blev över 50 pers i gäddeholm! Tack alla för fina presenter och uppvaktning! Jag har börjat på mitt nya jobb, på gyn. Det har varit omtumlade dagar med mycket nya och spännande människor. Jag trivs riktigt bra, men det har varit tufft med bara 8 pass introduktion...Men nu börjar man stå någorlunda stadigt på benen. Fick faktiskt förlängt sommarvik 2 månader till...sen får vi se...ska ialla fall till spanien en vecka när jag jobbat oktober ut.

Henke och jag har flyttat också...till Karlsgatan 19B..en 3:a till o med!:) Känns så himla skönt! Vi behövde det. SÅ efter jobbet har det varit  uppackande och målande och renoverande...nu börjar det verkligen likna nåt här hemma.

Där emellan jobb och flytt har det varit Dop, Thildas, och Henke är Gudfar! Vi har också varit på Bröllop, Martina och Robert gifte sig i Kärrbo kyrka på midsommar och jag sjöng, så himla vackert dag! Jag vill också gifta mig....

så har charlotte kommit hem...och Lotta...och emilia! oooh...nu är det sommar!:) Underbart att ha er i stan igen tjejer!

Det har varit en tid full med händelser och roliga tillställningar...det tråkiga som varit är ju mammas operation. Det var jobbigt att ha mamma på sjukhus. Man ville vara där hela tiden.....älskade mamma, som är så stark...inte kan hon bli sjuk?


Hursomhaver...NU ska jag börja blogga på riktigt igen!
Vi ses.

(Här har ni några bilder  så länge.....)


...iiiih.....

2008-06-04 09:37:06 Vardag
» Kommentarer(0) «


Imorgon smäller det! Nu är det äntliiiigen färdigt! hur det känns? Bra såklart, men samtidigt lite skumt och läskigt. Igår hade vi sista tentan och den gick bra, tror jag. Vi hade även en utvärdering av hela sjuksköterskeprogrammet eftersom de ska göra om hela programmet nu. Det är helt galet vad veckorna har flugit iväg, helt otroligt! På lördag börjar jag på mitt sommarschema, känns jätteroligt! Idag ska jag fara till Gäddeholm och baka, laga mat och duka inför stora dagen imorgon! Vi blir säkert mellan 50 och 60 pers! Partey! och söta syster som tar studenten, stora tjejen hon har blivit!

Veckan som varit har varit fylld med äventyr, activityday med henkes jobb där vi körde crosscart och hade lite team-övningar och lådbilsrace! Har varit på min första möhippa med martina som gifter sig i midsommar, Examensfest på Pluto i lördags, sjukt kul!:) 4-års kalas hos astrid, grillkvällar och solning...kan det bli bättre? 

Allt bara händer, hela tiden. Det är en rolig tid, med mycket känslor!


Älskade kurre, han är i danmark just nu men kommer hem ikväll.
Imorgon smäller det, examen i domkyrkan kl.3. Välkomna!

Pussssssss<3
här kommer lite bilder från veckan som gått...

image101image102image103image104image105image106image107image108image109image110image111