...barnens dag, fest och plugg...

2008-05-19 12:28:28 Vardag
» Kommentarer(3) «


Ännu en helg har passerat. Konstaterade precis att det är 17 dagar kvar till examen! helt overkligt....

Hur som helst så har helgen varit full med äventyr. I fredags var henke på grabbkväll så jag tog bilen ut till gäddeholm och umgicks med familjen. Lördagen rivstartade med besök från barkarö. Jag och henke hade dragit på oss att vara barnvakt åt Ruth och Astrid, mina småkusiner. Det var ju barnens dag på stan och allt, så varför inte? Haha, viiiilken dag! Vi hade kanske huuur KUL som helst...men gued vilken energi dem har!! Helt otroligt! Vi planterade blommor i vasaparken, åkte karusell, fiskedammade, åt pannkakor och fikade!

På lördagkvällen var vi på fest hos Gustav, henkes barndomskompis! riktigt trevlig fest faktiskt, synd att vi drog lite tidigt bara. Det känns så roligt att få lära känna henkes vänner och på så vis få lära känna henke ännu bättre. Dagarna med dig är fantastiska älskling. Skrämmande hur bra vi har det;)

Söndagen innehöll en hel del plugg för min del och en hel del Tv-spelande för henkes del;) haha men sen styrde vi kosan mot Hälla, gäddeholm och maxi. Åkte förbi La Pizza på hemvägen och fiskade upp varsinn pizza....kröp upp i soffan och bara mös hela kvällen. Kikade på Wild Hogs också...en riktigt skön komedi!

Idag var det seminarie på skolan, totalt ovärt...typiskt när man kämpat så hårt! Nu är det bara 4 dagar kvar på praktiken, sååå skönt! Nehepp...dags för friskis nu...see you all!

Grattis Lotta på födelsedagen!saknar dig...

stoooor KRAM...och Puss!

image93image94image95image96image97image98image99image100

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Fan vilken knäckande bild i karusellen och du var übersnygg i klänningen! Miss you sis!!! Puss

2008-05-19 @ 21:20:49
URL: http://beatriceeriksson.blogspot.com
Postat av: linda

ojoj, nu är det nog dags för en uppdatering;)
puss min finaste vän

2008-05-28 @ 18:45:00
URL: http://lindaj86.blogg.se
Postat av: Beatrice

IG-VARNING!!!

2008-05-29 @ 15:28:02
URL: http://beatriceeriksson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback