....ensamt....

2009-02-24 21:32:16 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ja, lite ensamt är det faktiskt. Henke åkte till Danmark i måndags morse...ja...IGÅR morse, men det känns som en evighet nästan. Kanske för att vi inte sågs nåt alls i helgen också...eller jo, 2 timmar på söndan blev det iaf:)
Hursom så inser man hur mycket man ger varandra i vardan när nån försvinner ett par dagar. Det blir lite lätt tråkigt och värdelöst här hemma. Saknar. Ok, liiite skönt var det igår när jag var ledig hela dagen:)


Jag sköter iaf träningen fast Henke är borta, var på pass igår och idag tog jag gymet på vägen hem från jobbet, skönt! Extra skönt var det eftersom mamma kom över på en semla efteråt:) Hon tyckte väl inte jag skulle vara ensam hela kvällen. Lilla mamma.

JUSTJA! I söndags var jag på en GRYM Håkan Hellström konsert med lilsis! Ghhhaaaad! Fick ju det i julklapp av pappa och jag tänkte: "ööööhm...hur tänkte han nu?" Jag har aldrig lyssnat på honom förut?
men shit vad impad jag var, en riktig entertainer! Jag var väldigt överraskad av hans geniala texter, scenspråket och bandet inte minst....vilket drag! jag satt inte still många sekunder. Tack för det papi!
Ikväll har jag kollat på typ 4 presskonferenser angående förlovningen...Ja, Viktoria och Daniel för er som missat det. Jag tröttnade tillslut på det och satte mig vid datorn och hade ett Spice Girls-maraton! Haha, sjukt att texterna sitter i ryggraden! Blev riktigt nostalgisk och mindes tillbaka till fryx-tiden då vi klädde ut oss till spice girls på "fredagstimmen".
Undrar om jag ska ta Backstreet boys imorgon kväll? Kul!

Kul är att Sebbe, Pernilla, Bea och Christian är i London.... de kollar på nån bra fotbollsmatch tydligen.

Hörrni...om 12 dagar är jag i Thailand...iiiiiiih! Kan ni förstå? Så himla underbart. Imorrn ska jag köpa min 35 liters rygga på Stadium...det är det enda jag får packa i enligt reseledaren Hanky! Spännande.

Kram!



jag o mami




...det är ingen vanlig dag....

2009-02-18 22:18:35 Vardag
» Kommentarer(1) «


...för det är Nätha's födelsedag, hurra ,hurra, hurra!!...
YEY! Äntligen 23 år! stora tjejen, jaaarå!
Har haft storkalas här idag med hela släktamentet, pust! Vilket ståhej...nu uppskattar jag alla år som mamma gjort hembakat ALLA år till oss, Ännu mer! Vilket fixande och trixande....
Självklart vill jag gå i mammas fotspår och fixa hemmagjort fikabröd...jaaalå, fina bullar gjorde jag och lilsis igår och Leilas cookies blev rrrrriktigt bra! Idag gjorde jag hemmagjorda semlor istället för tårta, de blev en riktig hit de också!

Fick jättefina grejer...först såklart frukost på sängen och skönsång från prinsen min...och en skidjacka till mig hade han också...väääärldens snyggaste! Fick massor med presentkort på village så vi kan köpa vår efterlängtade lampa..(som är lite dyr egentligen)...sen fick jag en skitsnygg reseneccessär, LOVE! och presentkort på stadium....och MASSOR med blommor! Justja, så fick jag en jättefin vinkaraff av mormor i kristall, arvegods...gillar skarpt!:)

nu är jag heeeelt slut. ska krypa ner o soffan nu och bara vara.
Puss på er och tack för alla grattishälsningar och uppvaktning!














...grattis Henkan....bröllop!...

2009-02-15 16:57:40 Vardag
» Kommentarer(0) «


Herreguuued vilken vecka! Ett himla tempo varje dag, jobba, träna,öva til bröllopet, jaga skor, städa, kalasa...
Och nu är den över, äntligen söndag!
I fredags fyllde mannen min år! Grattis till honom...som har en tjej som går upp halv 6 och sjunger "Ja må han leva.." Men det var han värd!:) Han fick ett par spinningbraller och en ursnygg Bläck-tröja av mig!
 På kvällen kom henkes familj och mormor hem hit på lite blåbärstårta och kaffe.

I lördags var det äntligen dags för bröllop! Som jag hade övat...och hu så nervöst det var när jag väl stod där framme. Tårarna på Robert och Helena gick rakt in i nerverna på mig och jag kände hur benen började darra....och jag som inte hade varit så nervös innan...attans. Men det gick bra ändå faktiskt, André var ju superduktig på guran, Fields of gold blev bäst. Festen var underbar, helt perfekt....god mat, trevliga gäster, bästa placeringen mitt emot brudparet, bra musik och fri bar:)
Att det var fri bar, det fick både Henkan och jag känna på imorse....åååh, vi kunde knappt vända oss i sängen....Men det var det värt! Absolut! Toppenkväll.

Idag är stora bakisdagen, vi har varit i gäddan och summerat kvällen med lite kaffe och bulle, handlat på maxi och precis käkat pizza. Nu ska vi dra fram godispåsen och slå på sagan om ringen. Ikväll är det BECK också.
Här kommer lite bilder från helgen.















...förberedelser...

2009-02-07 17:37:36 Vardag
» Kommentarer(0) «


För att summera veckan som gått får jag nog säga; träning, träning och ....träning! Pust! Vi har stegräknar-tävling på jobbet och jag ska banne mig vinna!!! Jag har gått, gymat och spunnit all week long! skönt faktiskt, känner att man verkligen kommit igång nu. Veckan på jobbet har varit bra, mycket att göra som vanligt men det känns lite bättre och lättare för varje dag tycker jag. Mitt skinn på näsan är starkare än någonsin nu tror jag? Jag är stolt.

Just nu sitter jag och tragglar bröllopslåtarna till nästa helg, Helena o Robert ska ju gifta sig på självaste hjärtedagen, 14 februari i Irsta Kyrka. Kommer bli underbart vackert bröllop. Har sprungit runt med stackars henkan för att inhandla lite nytt smink, nya skor och ögonbrynsfärg....Han ska få färga mina bryn imorgon, men det vet han inte om ännu. Jag är jäklit nöjd med klänning och hela kitet nu, nu är det bara frisyren kvar...och den brukar man ju få ihop till slut? Tänkte köra lite 40-tal tror jag. Det blir bra.

Ikväll är det Schlager hörrni!! Hade tänkt bjuda hem chris och bea men hon är hostig och snorig så hon får inte komma. Vill inte riskera att bli sjuk igen och speciellt inte till nästa helg... Så nu ska vi istället till Miriam och Gustav ikväll och kika, men först ska vi (Henke) laga en riktig italiensk risotto.

BTW, jag är ledig 3 dagar i rad!?:O obeskrivligt skönt.

Puss på er!<3