...partey!...

2009-01-26 17:05:44 Vardag
» Kommentarer(0) «


Puh! Den här helgen var inte å leka med. I fredags gick jag upp med tuppen Henke som skulle till Island över helgen, självklart offrar man sig på att gå upp och äta en sympati-frukost!;) Jag la mig igen för att sova ett par(!?) timmar till.. Därefter var det promenix och storstädande, skulle nämligen styra upp fest för syrran som fyllde 20 år!
Det blev en väldigt lyckad kväll faktiskt, vi blev nog 16 pers tillslut! Bea bjöd på snittar och snacks och en hel del lyckade drinkar...men den där mora-nisse shoten vet jag inte....hu!
Vi tog våra lurviga med oss till pluto för att skaka rumpan lite och det blev MER än trevligt ! Det roliga var väl att man numera känner igen 1 eller 2 personer på pluto, gued vad gammal jag blivit? eller...?

Christian och Bea slaggade här efteråt och jag kan säga att lördagen blev mer än seg. Upp tidigt och sjunga för syrran, mina planer för lyxfrukost blev inställd då ingen av oss var sugen på annat än jordgubbskräm och mjölk!
Hursom så tog vi en dusch kladdade vi på oss lite smink för att sedan bege oss ut till gäddan och kalasa med kakor och tårta!
Sov himla oroligt natten till söndan, vaknade typ varje timme och trodde jag försovit mig. 06.00 ringde klockan och det var dags för ännu ett pass på avd.85....en skön söndag hade endast 3 patienter, tack o lov! Var så himla trött att jag somnade när jag kom hem...

Inatt kom henke hem från Island, han nästan hoppade in i sovrummet! Han var glad att se mig, och jag honom. Har tänkt så mycket på oss den här helgen. Han betyder så konstigt mycket för mig. Det finns inga ord.Vi delar ju allt med varandra. Vi kunde nästan inte sluta prata inatt om allt som hänt under helgen. Jag är kär i Henkan, det är ett som är säkert. Thailand ska bli underbart.... det spritter i mig!
Jag fick presenter också! Bland annat ett par uuunderbara örhängen, designade av Hendrikka Waage, spana in hennes hemsida och kika! LOVE them!

Idag har jag varit ledig, promenerat (eftersom jag inte är riktigt frisk ännu) och solat! schöööant!
4 dagars jobb denna vecka och på fredag kommer lotta hem! Äntligen! Då ska vi till Tabasco!:)

Pusss!



...sakta men säkert...

2009-01-16 10:31:30 Vardag
» Kommentarer(4) «


Jorå, inte blir det sämre iaf? är inne på femte sjuka dan hemma nu...det börjar bli väldigt långtråkigt. Hur man vet om man fortfarande är sjuk? Jo, man kommer på sig själv ligga mitt på sängen, stirra rakt ut i luften i minst en halvtimme och orkar vare sig slänga på tv eller radio för lite underhållning (Det blir så mycket ljud då). Du kan även testa hur många pauser du måste ta när du ska rensa ut din necessär (för att jag ville göra NÅT igår), det blev 3 pauser...
Du vet det även när du ställer dig på vågen som visar 2,5 kilo minus på 5 dagar, det är även vad jag kallar rivstart på hälsoåret 2009! Deffen har börjat på riktigt!:) Tyvärr går väl allt lika snabbt upp igen....

Idag kändes det liite bättre, jag är nämligen inte lika hög på hostmedicinen cocillana längre. Det tog ett tag innan jag förstod att det var hostmedicinen som gjorde mig extra dåsig, och då var jag rätt dåsig i mitt sjuka tillstånd! Det är ju lite morfin i den, men jag tänkte äh " liiite morfin", det kan jag behöva och har klunkat maxdosen ända sen i måndags. oops.

Mamma ringde nyss, hon tvingade ut mig till dem för lite frisk luft! Pappa hämtar mig 12.30. Skönt.
Jag ska köpa munsårsplåster först! Jag vaknade nämligen med en dunderblåsa på underläppen, MITT på! Det var ju himla snyggt? Sur!

Igår ringde LINDA! <3 saknar dig.

Nu ska jag segla vidare bland alla Thailands websidor henke sitter och skjuter iväg till mig på msn!

"KOLLA HÄÄÄR gumman"

"HIT måååste vi bara åka!!"


Jag hoppas att min entusiasm är tillbaka på måndag!

puss!


Klassikern, den bjuder vi på!..


Remiss, frågeställning: Lungemboli?? ---->NEJ, Thailand!

2009-01-12 19:35:49 Vardag
» Kommentarer(2) «


Jedrans!
Igår em kom torrhostan, fruktansvärt irriterande. På kvällen kom smärtan i ryggen och trycket över bröstet. Jag somnade gott in i natten men vaknade 01.10 igen av att andningen var något ansträngd. Eller ja, den var faktiskt väldigt ansträngd. Hostade gjorde jag också, massor, men inget annat fel var det på mig. Sjukanmälde mig och tänkte ja, det går nog fort över...lika fort som det kom...förhoppningsvis. Nja, Det var tungt i bröstet hela natten...morgonen också. Jag tänkte det är bäst att jag åker och får lite hostmedicin och lite antibiotika så blir allt bra sen. Jo tjena, var skapligt andfädd, 26 andetag/minut. det gjorde ju så himla ont när jag djupandades, sa jag inte det? Yapp, det blev en akutremiss till lasarettet för prover, EKG och lungröntgen. På remissen stod det "Lungemboli??" Oooj, tänkte jag.
Hej å hå, nu sitter jag här ett antal timmar senare....med en flaska cocillana och värktabletter för att bli kvitt ett djävulskt virus som satt sig i lungorna och gör livet hårt för mig. Nu kan jag andas lite bättre iaf, och prata en hel mening utan att bli andfådd. Puh!
Det var den tråkiga biten idag.

Den roliga biten idag är att Henkan och Jag ska till THAILAND!!!!!!!!!
Jahaaalå, resan är bokad och betald, 8 till 25 mars!! Kunde inte bli bättre överraskning!:)
En riktig kärleksresa ska det bli. Just nu pågår operation övertala nathalie att resa med en ryggsäck(!?)...
Vet inte hur jag ska göra med plattången då? hmm....   :)

puss.


...Lita på mig...

2009-01-08 18:06:05 Vardag
» Kommentarer(1) «


Jaaalå, jag ställer upp på allt, vadsomhelst och närsomhelst!
Fråga MIG!
Mig kan man alltid fråga, för jag säger oftast inte "Nej!"

Det är DET som är bra med mig!? ...not!
jaja, en fredag hit eller dit spelar väl ingen roll. Jag är ju ledig på lördag.
Men det börjar bli en alltför vanlig vana att säga Ja. Det har jag noterat. Attans jag som börjat odla skinn på näsan. Måste kanske vattna på lite...

Hursom, så har henke varit på jobbet 11 timmar nu... Det är lite länge.
Jag ska göra ugnspannkaka till honom. Han älskar just Min ugnspannkaka.

Justja, träningen är i full gång! WOHO! och det känns underbart. Men idag måste jag vila, för jag har ont efter gårdagens hårdkörning av pulspasset!

Jag känner mig trött och slut, behöver nog åka till Thailand en sväng snart tror jag!;)

Puss.


Bild från korvgrillning i Gäddeholm med släkt o vänner...och -13grader! YEY!


...snipp, snapp slut...så var året slut!...

2009-01-04 16:26:09 Vardag
» Kommentarer(2) «


Jahapp, det var det året det! Vet inte riktigt vad jag ska säga om året som varit mer än att det varit det mest händelserika året på lääänge länge.  Utbildningen avklarad, börjat leva det "ljuva" vuxenlivet och jobbat heltid, skaffat ICA-kort och festat minsta möjliga. Ett ganska skönt år, man börjar mogna och hitta sitt inre, börjar välja små livsvägar som för en framåt eller bakåt...!Oftast framåt. Äh, sammanfattningsvis är jag nöjd med året! jag har blivit en stark tjej...snart quinna, som börjat odla skinn på näsan...det är väl den bästa och största grej som hänt detta år! ...Och det är jag stolt över!

Julen var fantastiskt, som vanligt! Fick ju vara ledig på självaste julafton och hann fira med både henkes family och mitt eget släktamente ute i barkarö! Behöver jag säga att det var ybermysigt? Vi åt saffransglass och hade tomtemor och tomtefar från USA, fick fina klappar och bara njöt av varandras sällskap!
Var tvungen att jobba alla mellandagar och nyår men jag hann med en del ändå tycker jag! På juldan var Linda och Joel på besök från Halmstad, vi hade lite förfest här med lite folk innan vi trippade ner för ett par glas på varda.

Därefter åkte henke på influensan så det blev lugnt i huset ett par dagar. Nyår fick firas själva för att inte smitta ner hela festen som lotta o robban skulle ha. Så vi drog på oss nyårsstassen och käkade 3-rätters all by ourselves! Det var faktiskt mysigt mellan snytningarna att få vara helt själva... vi satte på en gammal discoskiva och svängde våra lurviga ett par låtar för att sen gå ut och skåla med en flaska MOET i högsta hugg i Rudbecksparken! Nördigt, men mysigt!:)
(jag menar förra nyår slutade ju i en mindre katastrof!;) )

Nu är året slut och ett nytt har tagit vid. Jag känner på mig att det kommer bli ett år fyllt av händelser!
Charlotte ska ju gifta sig bland annat, några vänner ska ha barn....jag och hanky ska förmodligen till thailand i mars?;)
Det kommer bli ett bra 2009, det känner jag på mig.

Puss på er, här kommer lite blandade pics från de senaste veckorna.