...Ultraljud...

2010-06-08 10:40:48 Vardag
» Kommentarer(1) «


Igår var vi på Ultraljud på specialistmödravården.
Gissa om vi var spända! När vårt nummer ropades upp satt vi som i en annan värld och låtsades som ingenting. Helt plötsligt upptäckte vi att vårt nummer hade "hoppats över"! Jo hejdu. "Det kom ingen när vi ropade 17" Haha.
Hursom så kom vi  in och Bodil fick göra ultraljudet. Hon undersökte noga och vi fick se alla fantastiska delar. Huvud, profil, hjärnhalvor, njurar, tår, hjärta..ja Allt! Och som den rörde sig därinne då, undersökningen blev inte det lättaste för Bodil så måste komma tillbaka om några veckor igen för å titta närmre på hjärtat. Liten kliade sig på kinden, drack fostervatten tydligt så vi fick se, vände och vred sig och sparkade! Henke lyckades tom få filma en stund med videokameran.

Efter undersökningen hade vi bestämt att om allt var bra så skulle vi köpa någonting till Liten. Det blev en supersuperskön filt i brunt och beige med prickar på från babyproffsen. Sen åkte vi hem och fikade och sen sov vi i 1 timme. Vi var helt slut, alla spänningar släppte och vi vart helt stumma...och lättade.

Första presenten har vi fått nu också, från blivande mormor.
Den här söta!


Vi har bestämt att nu är det fritt fram att köpa hem grejer. En del tycker det är "bad omen" att handla hem grejer, men vi tycker man ska ha inställningen att allt kommer gå bra hela vägen, annars skulle jag bli galen!
Idag ska mamma och jag ut på tur, kanske till sala en sväng. Men jag hinner nog sola en sväng först.

Puss!

Kommentarer
Postat av: hannah

(Hannah från ssk-utbildning..)



Ett stort grattis till lilla bebis i mage.. =)



Och det där med bad omen tror jag inte på.. Tänk på hur många blivande föräldrar i världen som köper saker till det kommande barnet och allt slutar lyckligt...



Stort grattis än en gång..//Hannah =)



2010-06-09 @ 07:31:18
URL: http://hannah-aa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback