...fullt upp...

2011-04-12 11:19:40 Vardag
» Kommentarer(0) «


Den här helgen som gått har varit fullspäckad med aktiviteter och roligheter.
Efter en tuff vecka så var det underbart med lite helg!:)
I fredags var vi på mammalunch som vanligt med gänget, jättemysigt! Ska försöka få med kameran nästa gång och visa Luddes vänner. Efter det mötte vi upp Henke, skulle gå till Ruths och prova bröllopskläder tänkte vi...det tänkte ungefär halva västerås också. Kaos i butiken så vi tog en tur på stan istället.
Lördagsmorgon och dags för babysim! Ludvig var helt vild i vattnet och plaskade och stänkte, svalde en hel del vatten också tyvärr men det verkade gå fint ändå. Han tycker verkligen det är KUL nu med babysim, det märks.
Efteråt åkte vi till Bronsils i Munktorp och kollade på vigselringar. Finns ju sååå mycket fint, svårt att välja. Den typen av ring som jag vill ha måste göras högre än min förlovningsring, så i så fall måste den också göras om-för att det ska bli snyggt. Vet inte om jag är så sugen på det faktiskt? Får fundera på det.
Vi åkte hem, svirade om till middagsstassen-yes, för Henke och jag skulle äntligen få gå ut, på tu man hand. Ensamma. Utan Ludvig. Äta middag. Mysa själva. Det var verkligen en välbehövlig, fantastiskt rolig kväll. Vi käkade på Å faktiskt, jättegod mat och bra service. Kändes så skönt att bara få vara med varandra och prata igenom alla roligheter vi har framför oss! Blev såklart en hel del prat om Ludde också, vi saknade honom mot slutet av kvällen. Vår lilla skatt, som betyder allt! Ludde var hemma med farmor och farfar och det gick såklart strålande.
Söndagen spenderades med lilsis och mamma, vi åkte runt till tumbomöbler,åsby,mio,hallsta möbler och lite annat. Mamma skulle köpa soffbord till deras nya snygga soffa. Jag själv kom hem med en ny badrumsmatta och lite påskpynt!
Självklart avslutades söndagen med söndagshandling på maxi. Måste säga att babybjörnen är vår nya favorit när vi är ute. Så smidigt, Ludvig vill ju ändå inte ligga i vagnen. Vill se och höra allt!
Ludde var helt slut efter dagens bravader så han somnade skönt på maxi....
surfar på nya mac datorn, och det funkar tydligen inte att ladda upp bilder som vanligt. Eller rättare sagt...jag KAN inte...
uppdaterar senare med bilder när henke kommer hem.
puss!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback