...älskade lilla Ludvig 9 månader...

2011-08-08 09:18:18 Vardag
» Kommentarer(0) «


Längesen jag skrev om Ludvigs utveckling nu, vad som händer i hans liv.
Nu är han 9 månader! Himmelens vad tiden går fort?!

Förra veckan var inge rolig för någon av oss, jo såklart emellanåt! men största tiden ägnades åt gnäll från Luddisen och vi visste inte vad det var? tänder?ont?sjuk?förkyld? frågorna var många. Till saken hör ju att han annars är jordens solstråle och inte klagar mycket alls. Iförrgår bara vände allt och Ludvig blev jätteklängig och "mammig och pappig", blev ledsen och arg när vi gick ut ur rummet och ville vara hos oss hela tiden. Ludde har ju varit en tuff kille innan, inte velat pussas och gosa så mycket, sånt är ju fjantigt;) men nu är han världens kelgris med oss och det är såååå mysigt tycker vi:)
.
Ludde äter med god aptit hela tiden, tack o lov! Favoriten nu är den här lilla nätklubban man kan fylla med frukt och annat gott. Står och reser sig mot alla möbler gör han hela tiden. Han går även runt möbler med stöd. Kan gå något enstaka steg mellan mamma och pappa också men gåvagnen är ett big NONO! den är roligare att bli skjutsad i:)
.
Säger "titta" mamamam" och "bappa". Det nya är "nönönönön" som vi inte vet vad det betyder riktigt:)
.
Att sitta i vagnen och spana på allt är spännande men att titta på kläder börjar bli riktigt tråkigt nu efter 9 månader.
Djur är jättespännande, speciellt hundar tycker Ludde.
Att vara borta och sova hos andra är inga problem än så länge men nu börjar jag bli orolig för bröllopet eftersom han blivit mammig och pappig nu.... typiskt.
.
Glad är han som vanligt, det är lite hans signum:)
.
Han förstår ett Nej nu, vad det betyder. Det tog ganska många veckor innan han kopplade men nu räcker det med ett eller ibland två nej så förstår han att det är "ajaj".
.
Vi längtar sååå till Pinglan igen! Sjunga blir det iaf nån sång om dagen men inte alls som i våras. Det blir skönt med höst och lite nya rutiner igen tycker vi.
vår älskade glada prick!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback