...bröllopsfesten!...

2011-08-29 21:48:26 Vardag
» Kommentarer(0) «


Festen hölls i Irsta bygdegård oh den lokalen är perfeeekt för fest!
När vi kom dit stod alla ute och det blev champagneskål direkt! Jag var sjukt törstig eftersom vi glömde fixa lite dricka till bilfärden:) Så champagneglaset sveptes rätt snabbt.
Pappa och farfar hade gjort fint med björkar och ballonger utanför lokalen som vi inte visste om. Lite snabbt mingel och sen var det dags att inta borden och maten. Vi hade buffémat från cecilias catering och det var uuuunderbart gott och en blandad kompott som folk verkligen uppskattade. Om än lite snålt men det räckte och alla blev nöjda och mätta. Vin och vatten fanns utställt på borden och så hade vi ett separat dryckesbord som man fick hämta annat om man ville ha. Det tog knappa 20 minuter innan alla hade fått mat så det var bra flyt i bufférummet.
Alla var hungriga och det gick ganska snabbt att äta. Nu brakade talen igång och vips blev klockan 20.30!
Talen var för övrigt så hiiiiiimla bra, från alla talare! Alla kunde hänga med och det blev inte alls massa interna eller styltiga tal, vilket vi är glada för!
Dags för tårta...som min fantastiska släkting Rose-Marie gjorde! WOW, alla ääälskade den. En maffig och tung tårta med masssa smarrigt i. Snygg var den också och toppad med vår snygga caketopper. Hon är verkligen så duktig!
tjusig va? randig inuti när man skar precis som vi ville ha:)Snyggt!
I köket hade vi mammas vännina Mia, beas vän jenny och min kusins vänner Sanne och Elin och dom gjorde ett strååålande jobb hela kvällen.
Vårat värdpar Martin och Camilla Living hade också en stor bidragande del till att festen blev så lyckad! Inga onödiga väntetider eller dötid utan hade stenkoll på tid, gäster och tal....Vilken struktur! Men det var ju därför vi valde dom också, några som kan hålla ordning-på riktigt.
Bordsplaceringen hade vi gjort så att alla skulle ha så kul som möjligt. Alla par fick sitta i närheten av varandra och så försäkte vi blanda kända med okända. Tyvärr föll 3 st tjejer bord vid ena bordet dagen innan så det blev ett lite manligre bord/gäng men dom hade också himla kul Det är en FEST tycker vi, man ska ha kul och inte vara så strikt och sära på folk bara för ATT.
.
Valsen började 22.15, det hade vi bestämt inna-så någon presentöppning blev det inte-det hanns helt enkelt inte med. Vår trubadur-kille Johan B Anderssom var jättebra och spelade till 01.00 sen blev det mest klubbmusik! Många dansade till vår glädje och jag hade kavaljer hela kvällen:) Tror jag hann med dom fleska karlar innan vi for.
Vi hade bokat André som kom och hämtade oss 00.30 när det var som roligast och det var sååå skönt att åka då-när allt var på topp. Vi prioriterade att få en mysig natt tillsammans också på målhammar gård. När vi kom dit var det stearinljus i heela trappen upp och i hela bröllopsvåningen-i alla rum. Vi fick champagne och snittar och ett varmt bubbelbad. Vilken lyx!
.
Finns massssor mer att berätta om dagen såklart men en del håller jag och gästerna för oss själva. det var VÅR dag med alla som vi älskar! Tack alla som var med oss.
älskar dig<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback