...drömmarnas kväll...

2011-07-30 23:08:13 Vardag
» Kommentarer(0) «


Imorse blev vi väckta av att hemtelefonen ringde, 7.30! (ovanligt att hemtelefonen ringde för det första...) Vi tittade chockat på varandra och undrade om vi verkligen sovit hela natten-utan Ludde-sövning under natten? WoW!  Henke orkade inte svara utan bad mig...det var till honom. Rätt dålig bortrövning med "polis och brand i garaget", Henke misstänkte såklaaart att det var svensexa på gång. Det var svårt att spela med eftersom det var så genomskinligt, men jag sa att ja inte visste något om själva bortrövandet och påpekade att det var ju sjuuukt tidigt på morgonen och inte kunde väl alla hans polare vara vakna nu, en lördag? njaeeej...lite fundersam blev han allt.
Har fått sms under dagen att han har det toppen i Riga så det verkar bara fint:) Dom kommer hem imorgon vid 16-tiden igen.Ska bli roligt att höra allt.
Jag ringde pappa som mer än gärna tog hand om Ludvig 1 timme så jag fick röja undan hemma. Såg ut som ett slagfält vill jag lova och då är det inge kul att vara hemma själv. Gick sen ner på stan för att leta läppstift, vilket var himla svårt. Jag vill gärna ha en rosa färg men det måste ju vara rätt rosa färg. Fick väldigt bra hjälp både på Kicks, Åhlens och tillslut på Parfymeri L i Sigma. Dom var supergulliga och vi hittade ett jättefint läppstift och läppenna från Dior och Chanel. Ja, fint ska're va tyckte mamma!:) Ja, jag också iof....
Ikväll kom min fina vän Charlotte förbi, barnfri dessutom. Ludvig somnade före 19 så vi har verkligen haft en härlig tjejkväll själva! Mycket prat om gamla minnen och såklart om framtiden och drömmar...
Idag har jag tänkt mycket på hur alla fina människor som finns i min omgivning. Som bryr sig, på riktigt om mig, om mitt liv och hur jag mår. Fantastiskt egentligen. Tacksam är jag.
När Charlotte åkt hem satte jag upp håret, provade mina smycken,skor och Charlottes vackra diadem som jag ska få låna. WOW! Jag blev helt tårögd. Allt blir preciiis så som jag tänkt mig. Vackert! Har letat och letat efter passande diadem men har verkligen inte hittat något, så slog det mig att Charlotte har ju ett jääättevackert diadem.... generös kvinna det där som lånar ut till behövande:)
Ludvig har varit en riktig sooolstråle de senaste dagarna. Så glad och nöjd hela tiden. Hoppas på en djup sömns natt för oss båda nu.
puss på er alla fina!
Ängsö Kyrka. 3 veckor kvar.

...semester...

2011-07-27 09:19:54 Vardag
» Kommentarer(0) «


He å hallå igen! Nu var det längesen:) Men det blir ju lätt så i semestertider, att uppdatera bloggen hinns helt enkelt inte med i alla roligheter just nu. Vi har haft en uuunderbar vecka på ÖLAND, kan verkligen rekommendera det till alla. Hur mysigt som helst hade vi i en röd liten stuga på landet. Nu återstår knappa 2 veckor tillsammans och vi njuter verkligen av att vara tillsammans och hitta på saker. Mycket handlar såklart om bröllopet som närmar sig med storsteg! 3,5 vecka kvar!??! WHAT?? hjälp vad tiden går fort....
Igår var vi på IKEA och inhandlade diverse saker, bland annat detta:
IKEA är ju verkligen otroligt billigt.Allt detta fick jag för 600kr. Toppen tycker vi!
Luddes kläder är klara, mitt halsband klart, alla underkläder fixade...gästbok klar, vigselprogram klart, manikyr bokat, bordsplacering klart...! Hm, vad är kvar? En liten liten spellista, festprogrammet..öva lite dans och ja, sen så! ....iiiih! Vill gifta mig NU! Vi var i kyrkan i söndags och hade möte med Linda, det slutade med ett djupt och känslosamt möte och lite tårar. Fy fabian vad lycklig man får vara! GLAD!
Nästa projekt är också canvastavlan med bordsplacering. Älska pyssel:)
Ikväll kommer Sofia hit också och hjälper oss med namnskyltar och servettringar. Toppen!
Nu ska vi strax till Ängsö med Bea och Chrille och kika fotoställen och utgångsväg.
Pusss!

...en bra känsla!...

2011-07-15 22:22:33 Vardag
» Kommentarer(1) «


Härligt med lite lycka i maggropen igen!:)
Inatt kom den fiiiinaste prinsessan till världen, än har hon inget namn men jag kallar gärna henne prinsessa ett tag för hon är sååå sockersöt! Fick t.o.m hålla henne idag, inte ens ett dygn gammal-MYSIGT!
Grattis älskade vän.
bea hade sytt fina heartbeatbyxor, röda med vita moln och randiga muddar! Hann inte ta någon bild på dom men får säkert fota henne nästa gång vi ses. Idag lämnade jag kameran hemma och bara njöt av stunden.
Idag har mest packat och grejat, Bea var här och tog Ludvig en sväng så vi kunde göra allt i lugn och ro. Toppen!
Vi har bröllopsfixat och bröllopspratat heeeela veckan nu verkligen och allt har nog fallit på plats nu. Underbart!
Har ju varit en fruktansvärd velpotta när det gäller detaljer och annat, finns ju så oändligt många fina lösningar på allt. Men nu så! I onsdags var vi bl.a hem till min moster på en mysig grillkväll och vad står på grannuppfarten!??! JO, VÅR drööömbil till bröllopet!!!!:) YES!Han hade köpt den för 3 veckor sedan... Så nu var den fixad. Vad är oddsen på det undrar man ju?som vi har jagat!
Nu ska vi ha det underbart.
"djögöggögh" säger ludde.
.
bästa moster.
.
kan själv...jämt!
.
Provmöblerar i bröllopslokalen. Morbror vaktar Luddis.
.
puss!

...babysmörgås...

2011-07-12 09:58:59 Vardag
» Kommentarer(0) «


Babymackan är så god och kul att leka med men ack så läskig att svälja!
puss!

...föräldratid...

2011-07-10 10:59:19 Vardag
» Kommentarer(2) «


I lördags lämnade vi Ludvig till Gäddan, mina föräldrar. Henrik och jag skulle fira semestertider helt själva tänkte vi. Vi skulle käka på Frank tänkte vi men t.o.m personalen stod utomhus för det var så sjukt varmt därinne. De rekommenderade att sätta oss i Circustältet istället för det är samma kockar som lagar maten. Jääääklar vad gott det var då!...och vilken efterätt!! Wooow...Kan varmt rekommendera! Henke och jag blev tokfnittriga och skrattade som om vi var helt nykära! Så himla härligt:) Vi tog sen en promenad ner till hamnen och kolla drive-in weddings.
Många fina Ford Mustang GT's lyckades vi få se också. Vi tok-älskar den bilen!
Sent blev det...och en lååååång sovmorgon. Vilken bra start på semestern.
När vi hämtade Ludvig i Gäddan så babblade han sååå mycket. Det hade tydligen hänt väldigt mycket spännande saker där för han babblar jättemycket fortfarande. Många nya bokstäver också...
Så här mysigt hade han och pappsen igår.
puss!

...ljuva stranddagar...

2011-07-10 10:39:38 Vardag
» Kommentarer(2) «


Har haft några riktigt bra dagar bakom oss nu. I torsdags och fredags var Ludde och jag iväg till björnön och framnäs och badade. Roligt att det verkligen var så mysigt som man hade föreställt sig. Underbart är att också Charlotte och Albin har tid för sol och bad:) MYSIGT! I torsdags var Kajsa och Niilo också med.
Nu väntar 4 veckors gemensam semester och jag kan nog inte uttrycka mig hur glad jag är för det!
Puss!!

...tårar...

2011-07-05 20:16:28 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ibland känns allt bara kaos och då är det bra att ha fina vänner som bryr sig lite extra. Det är fint!
Känns som man ibland går på åskmoln, man bara vibrerar så fort någon säger något litet "fel".
Tur jag har Henkan också, som tar mig ner på jorden, snabbt som ögat. Nu står jag där, på jorden alltså. Det gillar jag bättre.
6,5 veckor kvar till stora dagen....
L Ä N G T A R !
puss!

...gungpremiär...

2011-07-04 15:52:01 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag hade vi no plans. Mamma och Bea kom förbi på lite laxlunch och bröllopsprat sen hade vi gungpremiär för Ludvig här ute på gården. Han gillade det verkligen:)
Snart kommer Henke hem och ikväll ska vi till hans föräldrar på lite tacomys, mina föräldrar ska också dit. Blir nog en DEL bröllopsprat I guess....
weeeei!

...wedding-trouble...

2011-07-04 15:30:01 Vardag
» Kommentarer(0) «


...för er information så kan jag tala om att allt handlar om val, VAL, VAL och VAL.... hela tiden.
Ibland blir man galen och ibland blir man glad!:)
Nu är i alla fall hela vigselprogrammet klart, festprogrammet får vi ju hjälp med och grovplaneringen som vi gör den är snart klar...snart! Gästbeskrivningarna tar en evighet, så det kan verkligen vara bra att börja i tid. Transporten innan vigseln är klar, all personal är nu bokad, servetter klara, färdmedel från kyrkan är snart klart...ja, det börjar ordna upp sig, sakta men säkert. Bara 7 veckor kvar nu...! GAH!... och 1 vecka är vi på Öland och då ska vi bara vila och ha det bra. Vilka i-landsproblem man har:) Ludde, vad ska han ha på sig då? finns ju jordens sötaste näbbklänningar men bara massa gubbkläder till små gossebarn. Har inte hittat några snygga kläder alls om man inte vill ha frack eller kostym på han..och det vill jag inte. Han är ju bara 9 månader då, och det kommer vara varmt.
Nej, får leta vidare på den fronten.
fint hjärta men ful häst:)

...sim-examination...

2011-07-04 15:16:57 Vardag
» Kommentarer(1) «


Jajamensan, igår var sista babysimmet i denna kurs sjöstjärnan på Linnéas simskola. Jag kunde inte vara med i vattnet denna gång så jag passade på att fota lite som vi inte gjort på länge där.
Vi är verkligen fantastiskt nöjda med simskolan, de är ju jättegoa och pedagogiska. Ludvig har älskat det sen första stund. Det här hade Ludde uppvisning på:
frisim mellan två personer, håller andan när vi ropar "nu kommer det vatten!"
.
heja Ludde. Inte ens ett host!
.
Ludde håller i kanten, 1.5m djupt vatten.
.
flytväst-test.
.
så här ser du ut i flytväst Ludde!
.
hoppa från kant på kommando...
.
åååå hej!
.
puss och tack för idag!