...händelserik dag!...

2011-06-30 23:12:40 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har Ludde och jag varit på möte på fm som gick bra denna vecka!YEY!
Efteråt hade vi lunchdejt med Pernilla och lilla Isak som är så gudasöt:) En trevlig mamma-pratstund som gick väldigt snabbt. Bea plockade upp oss i Igor och vi gick gemensamt till Ruths för att prova min brudklänning igen. 8 kilo smalare satt det väääldigt mycket bättre än sist. Den var verkligen finare än vad jag kom ihåg?och då var jag verkligen helt förälskad sist. Bea var med och tog lite kort och jag tror hon också blev lite förälskad i den.
Dom på Ruths är verkligen fantastiska med all service. Jag bad dom plocka fram lite klänningar till Bea som hon kunde prova och såklaaart hittar dom den PERFEKTA! Hon var sååå fin i den, men vi ska som sista slutstation ta en tripp till e-tuna för att eventuellt utesluta två alternativ:)
På em tog vi bussen hem till Charlotte och lilla Albin som blev 6 månader idag! Grattis:)
Det bjöds på jordgubbspaj och en skön stund på en lekfilt i skuggan.
Albin hade fina leksaker tyckte Ludde. Mycket roligare än dom där hemma...

...stora godisbiten...

2011-06-30 23:00:04 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ludde har blivit så stooor tycker jag.
Kryper och krälar runt i sin egna värld. Idag har han rivit loss sladdar från uttag, rivit ner en panelgardin och ramlat ett antal gånger från resningsförsök mot stolar och andra ostabila ting. Plutten. Tänk vad mycket skador och tårar det kommer bli nu framöver när världen ska upptäckas....men också mycket glädje och skratt såklart när han upptäcker mer och mer av omvärlden:)
Vad fort tiden går.
mammabuuus.


...sumpan...

2011-06-28 20:20:18 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har Luddisen, moster Bea och jag varit i sumpan för att kolla tärnklänning och annat. Ingen tärnklänning blev det men en hel del annat. Fyndade en jättefin Odd Molly tröja faktiskt, den är inslaget i ett fint paket och ska inte öppnas förräns målvikten är i hamn. Vad mer? en del till Ludde, han fick bland annat äntligen en egen telefon som han kan prata i och bita på!:) Ett par nya solglajjer blev det också,till mig alltså, ett riktigt kap på Åhlens blev det.
Vi gjorde först stan i sunbyberg som sagt, sen tog vi bussen till Bromma galleria men inte heller där någon tärnklänning. Måste säga att vi bara träffat trevliga och gulliga stockholmare som väglett oss hela dagen. Det gillar vi!
på väg till gallerian...
smakis på smoothie:)


Vi hälsade på Luddes farmor också, på hennes jobb Kronan tandhälsa. Ludde var på bästa humör och visade upp sina nya konster för farmors kollegor!
hej farmor!

....trassel....

2011-06-28 19:40:50 Vardag
» Kommentarer(0) «


ojoj, nu är det verkligen full fart på Luddisen! Kryptagen blir fler och fler och går snabbare och snabbar. Ja, nu kryper han för fullt! Så fort han ser en kabel eller någon sladd av något slag så går det fort,fort,fort!! Kanske blivande elektriker? En ny favoritplats är att kräla under matbordet och trassla in sig mellan stolsbenen:)
Igår morse reste han sig upp mot vardagsrumsbordet helt själv! Min stora kille.
Ludde-buuus!
flytta på stolarna, hej å hå!
Ludde gillar att gå också, vi övar och övar när ludde försöker resa sig!
Att hämta morgontidningen till pappa är en riktig höjdpunkt på dagen!
puss från stora luddisen!

...midsommar...

2011-06-25 15:56:13 Vardag
» Kommentarer(0) «


oh, vilken härligt tråkig dag. Jag är superhängig idag fast jag inte drack en droppe igår? Men det är skönt en dag som denna. Har regnat till och från hela dagen och nu HAGLAR det ute!? helt galet.
Igår firade vi midsommar ute i gäddan tillsammans med mammas sida. Det var som vanligt väldigt trevligt, stången klädde vi under eftemiddagen, Bea och Chrille hade fixat roliga lekar, pappa grillade gott, Ludde var på toppenhumör hela dagen och kvällen-tror inte han sa ett endaste pip? Totalt road av både barn, hund och gamlingar:)
Ludde tyckte om dansen runt midsommarstången. kanske påminde lite om pinglan?:)
Hoppas ni också haft en fantastisk midsommar.
puss!

...glad midsommar!...

2011-06-24 12:13:09 Vardag
» Kommentarer(0) «


mysmorgon till max! Ludde har tagit en midsommardusch och sitter nu nude och leker på lekmattan:)
Jag har tom plattat och lockat håret, lyx på hög nivå!  Snart ska vi bege oss till gäddan för midsommarfirande med mammas släkt. Midsommarstången ska kläs och grillen ska fram.
Ha en trevlig midsommar allihopa!
Vi ska fira våran första med vår skatt Ludvig. Mysigt!
den här fina buketten fick jag av henkes mamma för ett tag sen. Den blev så fin i vasen från fam. Wester.


puss!

...tandblekning...

2011-06-23 11:12:14 Vardag
» Kommentarer(1) «


före
efter.
så svårt att få till en bra jämföringsbild med ljuset, tycker det syns mycket mer i verkligheten!
Kanske världens fulaste tänder jag vet, men tandställning har jag liksom inte tid för innan bröllopet:) Det här är något jag sparat länge till, har velat göra det i många år och nu äntligen fick jag göra det. Jag var på Thea tandhälsa på en klinikblekning och jag kan säga att det verkliiigen var en upplevelse. Hela munnen fullt utspänd och full med slangar och grejer...stirrandes rakt upp i taket i 2 timmar! FY vad psykiskt tärande det var! herrejeeeeeesus! Jag var stolt och mycket förvånad efteråt, att jag klarade av det! Duktiga jag, haha!
puss!

....det är mycket nu!...

2011-06-22 21:43:30 Vardag
» Kommentarer(0) «


hade aldrig kunnat tänka mig att alla dagar skulle vara fyllda av äventyr och upptåg, ja och en del måsten såklart när man är mammaledig. Vilka dagar det är nu, helt fullspäckade, men det är så kul då går dagarna så himla fort. Längtar tills Henke har semester, tills vi ska till öland...till bröllopet....
Idag har vi varit på mama'lunch med BVC gänget, jätte roligt som vanligt, idag var det fyra grabbar- Nils, Ludde, Edvin och George. Fyra coola killar som nu bråkar om leksakerna varje gång, kexen får sig en omgång dom också!
På eftermiddagen åkte vi hem till Linda som äntligen flyttat hem hit igen! Fiiina magen var såklart med också. Tänkte ta med systemkameran hem till henne nästa vecka och få några fina bilder. Underbart att få dela den här tiden tillsammans med sin bästa vän!
För första gången någonsin hade jag glömt fylla på med blöjor i skötväskan i morse och det fick jag äta upp då Ludde såklart gör nummer två på eftermiddagen, gulp, inga blöjor!! Linda, cool och lugn säger "det här löser vi, det fanns ju inga pampersblöjor för 100 år sen..." Jorå, en handduk och sen byxor på så gick det så bra så. Kanske var det skönt att lufta lite:) Vi tog en gemensam promenad mot coop på oxbacken för att köpa blöjor men Ludde somnade så skönt så jag fortsatte bara traska hemåt istället....
Idag kom mamma och pappa hem från Rhodos, så vi blev ditbjudna på lite svensk husmanskost efter Beas önskemål. Vi fick ett jäääättefint bröllopsparaply IFALL det skulle regna eller vara mycket stark och varm sol på stora dagen:) Himla fint var det! Ludde tog en tur med morfar och tittade på grannfåren....
mysigt på landet.
puss från oss!

...bröllop!...

2011-06-20 21:37:55 Vardag
» Kommentarer(0) «


Sitter här övergiven av Henke som var tvungen att fly till Danmark redan idag, tydligen så hade de flyttat mötet till ett annat ställe i Danmark så Henke fick boka om flyg, hotell och hela baletten för att hinna komma dit i tid....han skulle egentligen åkt i morgon bitti. Nåja, det går ju an en antt så här, rätt skönt faktiskt med en kväll heelt själv. Ludde slocknade som ett ljus 19.30 vilket är liiite utav en ovanlighet. Tycker han har varit lite hängig idag, får se hur läget är imorgon.
-
Hursom, så tar jag tillfället i akt och bröllopsfrossar!
I helgen var vi till Bronsils i Munktorp och beställde min vigselring! WOOOOW, den kommer verkligen bli bedårande! Jag är helnöjd. Liiite nkepig känsla att sitta och stirra på diamanter i formar och storlekar, "Nej, de där blir för små...de där är lite väl vulgära..."  Björn som ska göra ringen är en fantastisk person, sånt känns ibland lite viktigt. Att det är en fin person med lite känsla i som ska göra en sådan skapelse till en.  Nu låter det kanske som den är väldigt annorlunda och speciell men det är en vanlig, enkel modell som är tidlös och ja, alldeles underbar! Bling? ja, såklart.
-
Har gjort två exemplar servettringar och blev faktiskt nöjd så nu återstår 81st till. Japp, 83 personer blir det, det var sista anmälningsdagen idag och bara två som inte kommer?! Helt fantastiskt. Vi räknade lite snabbt igår på vilka som kan tänkas komma till kyrkan, utöver våra bjudna gäster...kom väl upp i 35 personer till, som sagt att de tänker komma till vigseln iaf. Kyrkan kommer vara full eftersom det bara rymmer 120 personer. Det kommer bli en häftig känsla. De stora grejerna är ju som sagt klara så det är bara alla 1000 detaljer kvar,men det är kul, som tur är.
-
Pratade lite med moster maggan ikväll om brudbuketten, nu känner jag att det börjar lossna rejält och vet vad jag vill ha-med hjälp av maggans tankenötter... Den kommer bli något alldeles extra, något annorlunda som man inte är van att se. Mmm...fint kommer det bli!:)
-
Om 2 veckor ska jag prova brudklänningen igen... Har gått ner 7 kilo nu på 9 veckor och har väl 6 kilo kvar ungefär, helst något kilo till. Heja mig!
-
Längtar till torsdag, då ska jag göra något häftigt. kanske att jag bjuder på lite före- och efterbilder då! Spännande...
puss!
aqua rosen den vackraste är...

...bröllopsfix...

2011-06-15 22:42:11 Vardag
» Kommentarer(0) «


Känns så himla skönt att bocka av på de där listorna i bröllopsboken!
Idag kom mina brudskor på posten, ja jag chansade på ett par jag provade i örebro förra helgen som var sååå snygga och perfekta, men lite små. Fanns ingen strl 38 kvar. Nu beställde jag en sådan från Brandos och den var faktiskt lite stor i stället, en 37,5 hade varit perfekt! Men ska ner på stan och kolla om det finns hälinlägg eller liknande att fylla upp den där ynka biten med. Om inte får det bli några andra skor.
Igår kväll började vi öva på brudvalsen också, jäklar det kommer bli snyggt. Känns bra att börja i tid med det så att det känns bra på den dagen. Orkar verkligen inte vara nervös för den saken också den dagen, nej den ska bara sitta som en smäck tycker vi!
Vad hände mer igår? Jo, vi hade planeringsmöte med Mia-hon som ska bossa i köket då. det kändes verkligen jättebra och hon hade många nya bra idéer och slopade en del av våra:) Nu ska jag bara ragga tre hjälpsamma tjejor till henne. Inga problem tror vi. Bea har ju en del serveringsvana väninnor... :)
Idag var jag hos frissan Rosanna Semeraro-världen härligaste italienare. Vi var heelt på samma spår och bana så det blir inga problem. Vi bestämde även att jag skulle lägga i en toning i håret någon vecka innan.
Vigselprogrammet är i stort sett klart? ja, alla psalmer bestämda, solosånger...texter..präst...ALLT.
festprogrammet håller vi på med för fullt. De där gästbeskrivningarna är inte lätta och det tar sååån tid att formulera snyggt,kort och koncist! ? ! ? . . . puh! Hälften klara ungefär.
Nu kommer vi få mycket hjälp med festhäftet av värdparet men vi gör grovjobbet så får de finpussla sen.
I helgen ska vi till Bronzils och beställa vigselring!<3
Här kommer lite inspirationsbilder:)
rosa temafärg? ja.
puss!

...besök...

2011-06-14 17:12:58 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag var vi ner till Å-kanten och hälsade på mormor som hade kommit hem från sin resa. Jag var sååå nervös för hennes reaktion i butiken men hon blev såklart glad och tyckte att vi hade gjort så fint:) Skönt!
Presenter fick både ludde och jag!Hurra! Ludde fick sommarkläder och jag fick en lancome-mascara! yey!
På eftermiddagen kom Charlotte och Albin förbi. Som vanligt hade grabbarna kul tillsammans och lekte här på filten. Underbart är det, att vi har varandra, ja alla fyra liksom:)
Kram till er underbara, finaste människor-ni gör oss glada!
hej kompis!
gos!
tvillingar är inget för lottis:)
tillslut så blev det gosigt!
Ikväll har vi matmöte ang. bröllopet med kökspersonalen! Imorrn ska jag till Rosanna-frissan och diskutera håruppsättning! Can't wait:)
puss!

...första kryptagen tagna!...

2011-06-14 17:02:49 Vardag
» Kommentarer(0) «


Duktig Ludde som imorse tog sina allra första krypsteg!
Det krävde hög koncentration....
blev chockad men glad över sin prestation....
så glad att han passade på att sätta sig upp efteråt, heeelt själv. Fick en chock när jag kom in i rummet efter 20 sekunder i badrummet.... lämnade ju honom på mage?
inte annat än att man blir stolt!:) Ringde såklart pappa Henrik på en gång!
Ludde verkar nöjd över sina nya färdigheter...min lycka blev.... lite mer kortvarig;)
pusss!

...jakten på den perfekta tärnklänningen...

2011-06-13 20:43:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Imorse kom Bea och hämtade upp Ludde och mig, vi drog till uppsala för att jaga tärnklänning till Bea. Svårt det där, finns ju inte sjukt mycket att välja på?....Nej, vi fortsätter jakten vidare! Vi hade i alla fall en mysig dag tillsammans med god lunch och kanske världens godaste kaffekopp på eftermiddagen. När vi åkte hem var det så himla bökigt att ta sig ur stan eftersom dom asfalterade om överallt, blev en hel del felsvängar på vägen ut...:)

Ikväll avslutade vi projektet på Å-kanten, jag och Bea har slitit hårt med att möblera om och fixa till lite annat nu när mamma är på semester. Kan vara kul för henne med lite nytt när hon kommer hem. Vi är himla nöjda i alla fall! Ska bli roligt att se hennes reaktion imorgon.
puss!

...örebro...

2011-06-11 19:11:31 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag tog vi bilen till Örebro en sväng. Jag hade spanat in en resevagn men den var tyvärr slut i färg, hade tänkt mig en grå/vit men nu blev det en röd/grå och den var också sjukt snygg:) Ludde satt som en prins i den och den var smidigare än smidigats så det var inget att snacka om, en Chicco Liteway blev det!
Ludde tar en provsväng hemma!
Blev en hel del annan shopping också, lite mer sommarshorts och linnen till Ludde, en sommarklänning till mig, lite baslinnen och t-shirts...och en brudväska faktiskt!:) Yes, så var den klar också!
det var nära på ett par brudskor, de sålde nämligen ut på dansshopen men tyvärr var det rätt urplockat på storlekar så det blev inga. Ska till Uppsala med Bea på måndag så vi hoppas på bättre lycka då.
Vi stannade för en kaffe och glasspaus och ludde fick smaka på glass för första gången. Mums!
Nu blir det lördagsmys, ska bara natta en lite krabat här....
puss!

...sjung om studentens lyckliga dar!....

2011-06-10 19:24:30 Vardag
» Kommentarer(0) «


Yepp, idag är det studenternas dag! Wow vilket drag det var på stan! Vi flydde iaf fältet, jag och mama'gänget. Vi möttes upp på Vallby friluftsmuseum för en utelunch och fika. Det avslutades med en kul lekstund på gräset. Fasen vad kul vi har allihop, så roligt att träffas varje vecka och babbla om alla problem och funderingar man har. Verkligen guld värt. Det var så roligt att se att nu börjar de interagera med varandra, de tar varandras leksaker och känner och klämmer på varandra-noggrant! Ludde hade en fight med lilla Gusav om lilla skallran. De tog den av varandra säkert 10 gånger:) jag vill ha, nej jag vill ha, nej jag ska ha....Pluttarna!
någon bjöd ludde på majskrokar!:)
Vi drog därifrån i god tid och drog ner på stan för att möta upp Henke en liten sväng på stan. Åkte hem till farmor och farfar för att fira Alexander, min kusin som tog studenten idag- en liten byggjobbare blev det! Grattis!
Vi har även hunnit med att hälsa på systeryster idag som roddar på Å-kanten nu när mamma är bortrest! Gos!
Märks på Ludde nu när dom träffas lite mer och oftare, det tycker han är bäst!
Imorrn tar vi en tripp till örebro för att bocka av lite på inköpslistan!
trevlig helg!
Puss!

...kärt barn har många namn...

2011-06-08 22:21:48 Vardag
» Kommentarer(1) «


Idag blir Ludvig hela 7 månader! Tiden försvinner samtidigt som den fylls med ljuvliga stunder och minnen.
Grattis lilla Ludde, Godisbiten, Luddis, Luddisen, Ludde-bullen, bolli, busunge, Luddilull-kastrull!
älskar alla nya miner, de är fantastiska.
-
Inatt vaknade jag hysteriskt gråtandes, kunde inte sluta, jag drömde att Ludvig hade ett hjärtfel och dog...det tog ungefär 20 minuter innan jag lugnade ner mig, med assistans från Henke. Jag ställde mig vid hans säng och bara stirrade på hans djupa, suckande andetag. Mina ögon var alldeles svullna imorse. Usch, ni vet såna där drömmar som känns så sjuuukt verkliga. Hemskt!
Jag är så otroligt tacksam att jag fick en välskapt, frisk och glad gosse.
Tacksam.

...pinglans avslutning...

2011-06-07 22:06:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har vi varit på Pinglans avslutning hemma hos Miriam.
Vi hämtade upp Albin och Charlotte och fick bästa parkeringen hos Henkes föräldrar, granne med Miriam:) Jag vet inte hur många vi var, men många mammor,pappor och bebisar var det!
Vi sjöng, grillade korv och åt tårta...Ludde träffade sina godingar till vänner där också. Mysigt och varmt, vi tog skuggplatser på terassen.
Vi skjutsade hem Albin och lottis och drog vidare en sväng, jag hade ju fått låna mammas bil idag. Vi åkte till Erikslund, köpte ett par skor till mig själv, ett solskyddsparasoll till vagnen, en pekbok och vattenflaska till ludde.
På eftermiddagen var Sebbe barnvakt medan jag var till sjukgymnasten, har haft jäkligt ont nu i 4 dagar så det blev en och annan tår...men nu blir det ev. bassängträning utan belastning på höften, kan bli bra. Fick lite nya övningar också som Henke hjälper till med.
puss°!

...grattis soffan...

2011-06-06 20:37:18 Vardag
» Kommentarer(1) «


...till din examen!...
Vi åkte hem till Sofie idag på lite paj och tårta!
Vi köpte en röd jellybean skål som hon blev väldigt glad för.
.
Igår var vi hemma hos Fam. Westers på BB-final och tacokväll. Blev nästan lite sur att Simon vann, fast jag hejat på honom ett bra tag. Blev lite besviken på han efter bråket:) Hehe, ja det är sånt vi småbarnsföräldrar har tid för...Big Brother! Nej, nu blir det skönt med lite vuxentid istället. Mycket planering framför oss så det kan behövas.
Idag har det gått framåt för ludvig, han är en fena på att ta sig fram här hemma nu och kryptekniken har slipats rejält idag må jag säga. Han står nu i krypläge och gungar så det står nog inte på...Det var så roligt att gunga så med rumpan i luften så ludvig kunde inte sova...stod på alla fyra i sängen och övade...övade och övade....Tillslut tog pappa fram boken och läste, DÅ somnade han bums. Ett riktigt pappa-trick som funkar alla gånger.
åhej!
man får bra grepp i soffan!
dags att barnsäkra hemmet snart.
Pusss!

...stockholm med syster...

2011-06-04 22:28:55 Vardag
» Kommentarer(0) «


ÅÅÅH, nu är jag så himla varm i själen och hjärtat. Har haft en väääldigt mysig dag med Bea i stockholm. En heldag med långa, långa samtal och en del shopping. Nu var det ju meningen att jag skulle komma hem med ett par brudskor men icke, inte ens ett par kandidater hittade jag!? Nej, men det kändes som planen ändrades snabbt, vi bara njöt av att vara tillsammans, helt själva-tog allt lite i godan ro. I slutet blev vi liiite stressade av att kassarna i handen var till Ludvig, typiskt-vi som INTE kulle handla till honom idag. Vi kunde bara inte låta bli, de sålde ut lundmyr kläder på 70% och ZARA baby har ju så himla fina barnkläder!
Frukost på vanliga stället, lunch på vanliga stället.....ont i fötterna och svettiga, ja så som det ska vara en helt vanlig shoppingdag i stockholm med Bea.
Älskar dig min älskade syster, du betyder allt för mig! Alla skulle ha en syster.
dagen avslutades på grekiska med god mat och ciiiider.
puss!

...vinprovning med värdpar....

2011-06-04 22:16:41 Vardag
» Kommentarer(0) «


Igår kväll hade vi vinprovning här hemma. Martin och Camilla, värdparet på vårt kommande bröllop tog cyklarna hit för grillning och en massa viner. Sjuuuukt god mat blev det iaf, om vi får säga det själv. De röda vinerna var ok, men ingen pang-hit faktiskt, inte nån av dom?... De vita däremot, mums säger vi till Inycon! Men kanske inte ett självklart val... Vi funderar lite till och kör en ny vinprovning nästa helg.
Trevligt var det iaf, känns så himla bra att ha dom att bolla lite med. Dom är ju så himla idérika och ordningsamma, koll på läget liksom. Bättre värdpar kunde vi inte ha.
Jag gjorde en Pavlova till efterrätt, kan jag verkligen rekommendera såhär i sommartider. Lätt och fräsch marängtårta.
2,5 månad kvar till bröllopet, tjohej vad tiden går. Ibland blir jag galen på det och ibland känns det hur lugnt som helst:)Men det är väl så det känns för alla brudpar...
ludde nöjd på filten-en stund iaf....
camilla
bus hos martin.
En sen kväll med mycket planering,skratt och vin. Tack för det!

...familjehelg...

2011-06-02 21:39:23 Vardag
» Kommentarer(0) «


Underbart att en lång ledighet är här, ja jag vet jag är ju ledig hela tiden men det är ju så himla skönt när alla andra också är lediga, då hinner man verkligen umgås med många!
Det kan ju annars vara svårt att få till det där på ett bra sätt med familj och alla vänner, för när väl både henke och jag är lediga på helgen vill man hinna bara vara vi 3 också-vår lilla familj. Vardagarna bara flyter på med alla rutiner, träningar, räkningar, planeringar,städningar och tvätt... så en lördag utan måsten är väldigt värdefulla. Men nu är det som sagt en väääldigt lång helg och då hinner man faktiskt med både det OCH att träffa alla godingar man vill!
-
Idag har vi fixat lite hemma, lite nya gardiner och annat-piffat till det lite helt enkelt. Vi gick ner på stan, tog en lunch för att sedan bege oss hem till min älskade lilla kusin Astrid som fyller 7 år idag, grattis!!
det blev kalas med korvgrillning och tårta i ett perfekt sommarkvällsväder! (långt ord!)
Det blev en lång kväll, Ludde stormtrivs verkligen hemma hos dom. När alla gäster hade gått stannade vi kvar och bröllopsplanerade lite. Ruth och Astrid visade sina näbbklänningar som de hade köpt och jag kan säga att det dröjde inte ens två sekunder förräns tårarna kom. Dom var heeeeelt bedårande!!! Herregued, hur ska det gå på bröllopet??....
-
kusin Emma med ludde.

pladderpaus mellan korv och tårta.
Ruth busar med Ludde.
kusin Sara, moster maggan och kusin Emma.
Imorrn kommer värdparet hit och Henkes bestman och tjej, lite grillning och vinprovning står på agendan! Nu ska vi spika viner till bröllopsfesten!:)Shit...borde verkligen börja göra planeringslistor nu...har mest kluttrat i en bok vi har, lite här och lite där....Det tar vi tag i imorgon! Nu blir det soffhäng.
puss!