...familjedag!...

2011-05-07 23:16:02 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har vi haft en riktig famljedag! INGA planerade planer, så himla skönt. Jag pep iväg till gymmet på förmiddan och körde lite kondition och förbränning. KAN behövas:)
Vi käkade lunch hemma alla tre sen gick vi ner på stan, var ju så himla fint väder idag. Henke köpte nya jobbskor, han slog till på ett par ecco. Jag kom hem med ett par nya fina vita easy tone skor! Ska bli spännande att testa dom på riktigt, de är ju i alla fall sjukt sköna OCH snygga! (icke att förglömma)
Justja, en vintageklänning från kappahl blev det också, så jättesöt. Hade ju en kupong som var tvungen att nyttjas idag, hihi.
Vi grillade ikväll och kollade hyrfilm, Himlen är oskyldigt blå-vilken film!! Fick dessutom se den i riktig retrokänsla då henke glömde sätta dit en kabel ordentligt..."Ja, men det ska nog vara så!" HAHA, vilket skratt vi fick när filmen var slut och henke kom åt kabeln, så blev det vitt fräscht ljus på TV:n igen! Nu måste vi nästan se filmen igen....
Imorrn börjar nya babysimkursen "Sjöstjärnan" så det blir spännande, känns skönt att ha bytt till söndagar nu också, våran slacker-day!
Prinsen blir 6 månader imorrn också...galet vad tiden går! Vi firar med lite tårta här iaf, mor- och farföräldrar kommer också!
Ludde ser lite bestämd ut, men pappa desto gladar:) Fina prinsar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback