...förkyld mamma och ludde...

2011-05-20 20:02:55 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ojoj, nu är det snorigt och hängigt här. Det har ju hängt i luften lite så att säga....men nu har det verkligen brutit ut! Skönt på ett sätt för då är det förhoppningsvis över om 2 veckor. Bra då vet vi det:)
Stackars Ludde hängde också med på förkylningståget, snorar och nyser men verkar inte må så dåligt. Han är lite lugnare än vanligt bara.
Idag har vi varit hos älskade bea, ja vi bestämde oss för att åka dit trots förkylning och höftproblem. Egentligen hade vi avslutning på Carema med BVC gruppen- men kände verkligen inte för att smitta ner Ludvigs vänner. Ingen större katastrof eftersom vi ses varje vecka ändå:)
Vi skjutsade Henke till jobbet imorse med hans cykel där bak, hälsa på hans kollegor också som blev så glada att se Ludde igen. Ludvig och jag for till Hallsberg och hälsade på moster Bea. Ludvig fick en ny napphållare från heartbeat, röd med vita stjärnor-sååå fin! present väntade också från Chrilles mamma till Ludde-som vanligt blev det succe.
Vi tog en promenad runt i "centrum" men det gick rätt snabbt så vi tog bilen in till örebro också, shoppade lite till Ludvig men framförallt hade vi det sååå mysigt med Bea. Bara hänga och umgås igen, underbart. Har verkligen saknat henne nu då det nästan var 3 veckor sen vi sågs!!!?? Var lääängesen det hände.
Nu är jag helt slut, maten i ugnen och cider i handen. Känns som det blir en tidig kväll. Bjuder på lite mer bilder imorgon men här är lite shopping:)
villervalla sommarpyamas, krypskydd till luddes knän, en ny flaska och en present från moster-blågrön pyamas!
mer bilder imorrn som sagt.
PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback