...sova borta...

2011-05-27 20:41:31 Vardag
» Kommentarer(0) «


Imorgon ska Ludvig sova borta för första gången. Jag och Henke ska på 100-årsfest och parta loss lite! Det har känts ganska lugnt faktiskt, men ikväll pirrar det lite i maggropen och man undrar hur det ska gå för Luddisen utan sin mamma och pappa. Självklart kommer det gå jättebra, farmor och farfar kommer ju vara super-barnvakter, inga problem! Men liiite känns det i mitt hjärta att lämna bort han över natten. Farmor och farfar får nog stå ut med att man ringer någon gång under kvällen och kikar läget:)
Ludvig har iaf fått finaste lakan av farmor som vi invigde inatt. Så himla skönt var det också! Har inte börjat med riktigt täcke ännu utan vi kör en tunnare fleecefilt inuti.
sov gott - spetsen har farmor hittat på vinden i en gammal låda. Kom ju fint till användning.
.
.
Idag har vi haft en mysig eftermiddag med Bea på stan, kikade lite klänningar och annat:) Lunchade på jensen's boefhouse och det var faktiskt riktigt gott och bra! Vi var nöjda.
Blev lite inredning då jag blev så sugen att göra om lite här hemma nu när det inte blev något radhus. Yes, så lite nytt ska vi unna oss. Ska visa lite före- och efter bilder sen!
.
.
Blev en ny bilbarnstol idag också, en Britax-hi way, det var ett bra pris på den i helgen (babyproffsen) så vi passade på, även om vi inte kommer börja använda den förrän juli/augusti kanske. Kikade på en resevagn också-till semestern, det kommer bli en Chicco liteway, jäklar vad smidig den var, alla gånger! Ludde fick provsitta och såg väldigt nöjd och bekväm ut:)
Nej, nu ska vi packa iordning lite saker inför morgondagen.
puss!
puss från luddis också<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback