...uppstyrt!...

2011-05-01 21:30:19 Vardag
» Kommentarer(0) «


YES! Nu känns det så himla bra! Henrik och jag har verkligen tagit ett rejält ryck med bröllopsplanerna denna helg.
I fredags grillade vi, drack vitt vin och bara babblade på om våra planer och drömmar....sent blev det!
Lördag morgon började vi med sista babysimmet i gruppen Ankan. Nästa vecka börjar nya gruppen Sjöstjärnan:)
Vi traskade därefter ner till Ruths, kom dit preciiis strax före 13 och såklart stängde de precis 13! Typiskt! Henke kilade in och skulle få ett kvitto påskrivet från min klänning och de tog in oss ändå för att hjälpa oss med Henriks kläder, jätte schysst! Det första setet han fick prova blev perfekt!Han fick prova en del annat också men nej, det första var verkligen bäst. Det bara lös om Henke när han stod framför spegeln i sin stiliga bröllopsstass!
De är verkligen så himla goa på Ruth´s. De är så engagerade i vår lilla familj och hur vi ska ha bröllopet. Det betyder ganska mycket för en när det är något så stort som ska hända, man villl ju verkligen att det ska bli super allting. Därefter gick vi till Cervera och gjorde en önskelista, vi ringde en hel del samtal också så nu ska vi på smakprovning med en cateringfirma nästa vecka.
Har varit hos Maggan idag, min moster som är florist- och pratat lite brudbukett, svårt det där att bestämma sig men jag vet att det kommer bli så himlans bra tillslut:)
Idag har vi varit och kikat på bröllopssviten vi bokat på Målhammar Gård och guuuued så underbart romantisk den var. Verkligen helt i våran stil och de bjuder verkligen på det där lilla extra! Det är tre stora rum och ett stort badrum med jacuzzi- som en liten lägenhet liksom. Ser verkligen fram emot den vistelsen!
Vi avslutade dagen idag i Gäddan hos mina föräldrar, svärföräldrarna var också ditbjudna och det blev såklart en hel del bröllopssnack.
Nu är det en ny vecka och det känns himla skönt.
puss!
Fotografen Mathilda Hofling ska fota oss på bröllopet också, det blev ju så fina gravidbilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback