Sjukstugan fortsätter!

2011-10-30 20:40:19 Vardag
» Kommentarer(0) «


Oh yeeees! Nu är det luddes rur att få feber, och det med råge, 39 grader hela dagen. Min lilla plutt! Jag mådde lite bättre så jag flydde sjukstugan och åkte till erikslund en kortis, ludde var i akut behov av pyamas:) så det blev en kossa-pyamas! Han har ju lärt sig härma kossan, hästen o grisen nu!


Krya på oss!

2011-10-29 22:11:20 Vardag
» Kommentarer(0) «


Slöardag numero uno! Vi har gjort nada idag, eller jo! Vi tog en uppfriskande promenad till ica skrapan- det var preciiis vad vi mäktade med idag! Luddes farmor o farfar var här med en krya på er- påse! Myyycket uppskattat! Smoothie till ludde som han slukade på typ 7 sekunder!! Choklad, jultidning och pyssel!! Perfeeekt en lördagskväll som denna! Pussss

Kolla in lilla surmulen nedan;) hihi


... Mollipect tack!...

2011-10-28 17:42:49 Vardag
» Kommentarer(2) «


Inatt var det väldans massa hostande, mest från luddis, så jag ringde fam. Läkaren och bönade o bad om lite hostdämpande till stackars ludde. Efter jordens korsförhör om hans mående fick jag tillslut ett recept:) jag mår sämre idag, är så jäkla tung i huvudet det är det som är värst! Snoret o hostan kan jag leva med. Marken gungade verkligen när vi gick till vårdcentralen, måste haft feber? Jaja nu är dagen snart till ända och vi hoppas på en ny bättre och friskare dag imorrn! Nu blir det pizza och soffhäng framför idol....

Ludde premiärade bananer i pyamas filmen idag, fick godkänt men slog inte teletubbies tydligen....


...sjukstuga...

2011-10-27 12:16:08 Vardag
» Kommentarer(0) «


Suck, host, snörvel och aaaaatcho! Här är det verkligen sjukstuga nu, ont i hela kroppen och hostan är hemsk! Vi vaknade flera gånger inatt och drack vatten och tröstade luddis. Jag var smart idag på fm o bäddade till mig på golvet i luddes lekhörna för han
Är ju såklart ganska pigg och leksugen ändå:) perfekt för oss båda! Fick ringa jobbet också o tacka nej till passet imorrn, synd för jag var sugen på jobb och träffa några godingar igen! Men får hoppas det dyker upp mer behov snart igen. Nu ska luddis sova igen och jag försöks få i mig lite lunch. Ni får en bild från igår när jag fikade med dom här krabaterna på em!

 


...hängig...

2011-10-25 16:49:24 Vardag
» Kommentarer(0) «


... Var ordet! En natt med väldigt lite sömn inatt och inte pga ludde utan min oroliga själ som oroar sig för mycket i onödan! Vi har iaf varit på pinglan och stojjat med albin och lilla meja:) hoppas mitt inte bryter ut nu i värsta sjukan o luddes snor får gärna hålla sig till bara snor tack! Handlade lite strumpor och linnebodys till ludde och jag fyndade en sjal på halva priset! Perfekt. En bild från idag, ludde har börjat klättra nu... Hurra!!... Eller nej?!....


Åsby

2011-10-24 23:21:56 Vardag
» Kommentarer(0) «


På fm dök både mamma och lilsis upp här hemma! Vi tog en fmkaffe och kikade teletubbies:) ludde ääälskar't!!! O det är ju så roligt att titta på han när han tittar:) bea åkte till hallsberg för att pyssla om hennes sambo och vi åkte till åsby en sväng med mamma. Ludde somnade fint i bilen så vi passade på att ta en titt på erikslund också. Guued så mycket man behöver nu... Skor, jacka... Byxor!! ... Justja, har fortsatt på säljbanan idag och sålt iväg både en lampa och tavla. Skönt med lite mer plats i källaren så man faktiskt kan gå in där! Ikväll har jag varit på kör o det var riktigt upplyftande för själen:) såg ni mig imorse på lokala nyheterna? Nathalie 5 år typ..., hihi:)


Säljare!

2011-10-23 22:56:13 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag är jag en riktig affärskvinna! Har lagt ut annonser på blocket och facebook och redan sålt iväg paraplyvagnen, en byrå och kontorsstolen! Uuunderbart! Man ksn ju inte bara låta saker stå, som msn inte använder o inte kommer använda. Imorrn ska jag lägga ut fler grejer:) i övrigt så mådde jag urk imorse, ont i kroppen, tung i huvudet och alla bihålor. Hängig liksom. Jag fick iaf sovmorgon och sen åkte henke o luddis själva till farmor o farfar idag. Jag vilade hemma och drack vatten o alvedon och nu känns det faktiskt bättre. Inte bra, men bättre! Det gillas:)


Bugaboo bee+

2011-10-21 14:22:58 Vardag
» Kommentarer(0) «


Bara äääälskar nya vagnen! Så himla bra köp, den är så himla smidig! Tur blocket finns!! Vi kommer såklart ha kvar o använda den stora vagnen också hela nästa år! Jag äldkar den också, men har saknat en smidig vagn som får plats i alla bilar! Det som är bästmed buggabeen är att han kan sitta mot mig så jag kan se hans fina face:)


Pinglan och hemmalunch!

2011-10-20 16:09:20 Vardag
» Kommentarer(0) «


Imorse knackade mormor på dörren, och jag var jättetrött så det var perfekt- kunde jag ta en lugn morgon och göra iordning mig i lugn o ro:) lite lyxigt. Vi drog till pinglan kl 11 och sjöng med charlotte o albin. Eftetåt gick vi hem hit för lite sova för killarna o lunch för oss! Buskillarna!


...full fart framåt eller bakåt?....

2011-10-19 14:30:34 Vardag
» Kommentarer(0) «


Nu har ludde tröttnat på gåvagnen, iaf att gå vanligt. Nu kör han med den som en bil eller vänder den upp o ner och snurrar på hjulen - mekar lite gelt enkelt! Man kan ju också gå i sidled med vagnen:)


... Jag är ingen hästtjej...

2011-10-19 11:54:38 Vardag
» Kommentarer(0) «


Men min kusin och gudbarn är det! Wow! Så imponersd att hon vååågar rida så stor häst, hon travade så fint och hoppade över några hinder! Impad över hennes mod! Jag hade aldrig vågat... Jag fick vara med igår på hennes träning och det var spännande:)


Go måndag med vänner!

2011-10-17 22:28:21 Vardag
» Kommentarer(1) «


Haft en jättefin måndag med morgonpromenad och sedan lunch hos johanna och lilla oscar med linda! Såå roligt att ses, mina bästa kollegor! Dom hade gjort en så fin bok till mig från jobb-möhippan, bröllopet och lite hälsningar! Sååå gulligt med saker gjorda av kärlek. Blev lite rörd... ! Vi gick förbi mitt gamla jobb på 85an o hälsade p å och pratade lite med chefen. Var kul å se gänget igen:) på em kom sofia förbi en sväng och sen mamma o bea... Toppendag som ni hör! Nya vagnen ska henke hämta hem imorrn från sthlm!:) weei, är sååå glad för den!


Tröööött!

2011-10-14 09:02:08 Vardag
» Kommentarer(0) «


Pustar ut efter ännu en krångelnatt! Nu är jag så himla trött! Ska passa på att vila en stund nu när ludde gör det!:) lilla busen han gömde sig här hemma för en stund sen... Men jag hittade honom!


Home alone!

2011-10-12 13:27:15 Vardag
» Kommentarer(0) «


Skjutsade henke till arlanda imorse då han ska till danmark på lite möten. Oftast är han ju bara borta ett dygn men denna gång blir vi själva till sen fredag kväll! Skönt att ha bilen hemma iaf så vi kan ta oss lite:) luddes mormor var barnvakt och när jag hämtade honomvar han fm trött så en tupplur för honom och bh-letande för mig! Vilken underbar service jag fick på twilfit! Sååå duktiga och jag hittade en bra och billig svart en:) jag handlade lite på ica för bea o chrille kommer på em o käkar idag. Köpte även en ensamhemmabukett till mig själv och invigde vår bröllopspresent från fam kronman/olsson. Visst blev det fint?:) visar luddes fina höstjacka och mössa han fått av sin moster också:) vsr toppen en kall dag som denna.


...pinglan...

2011-10-11 22:42:05 Vardag
» Kommentarer(0) «


Äntliiigen funkar bloggappen igen! Idag har vi varit på bvc på lite allergiinfo eftersom luddes tester var positiva. Känns skönt att veta, även om det blir lite pyssel nu. Det verkar dock lite rörigt vilka som ska hålla i det här?bvc/carema vårdcentral eller allergimottagning? Det visar sig! Vi gick till pinglan också och ludde lekte gärnet som vanligt! Albin och meja var också med:) på em kom linda och lilla elin hit på fika o mys! Guuue så liten o söt hon är!!!:)


... Egen helg...

2011-10-11 21:34:22 Vardag
» Kommentarer(0) «


Den här helgen gick inte av för hackor! I fredags var jag ut med mammagänget och käkade på indigo! Jättegoood mat och jäklar vad roligt vi hade! Vi har redan bokat in en ny dejt:) lördag morgon lämnade vi ludvig hos farmor o farfar. Vi tog bilen till stockholm för lite shopping, middag o hotellvistelse! Det var jobbigt att lämna ludde så tårarna rann när vi åkte... Men man behöver ju ibland bort från vardagen o vårda kärleken lite extra! Det gjorde vi nu! Supermys att hålla handen på stan, äta i lugn o ro och framförallt sova en hel natt! Nu är vi hemma med tusen nya krafter och gläds åt vår fantastiska vardag som vi har!


...höstdag...

2011-10-05 13:17:38 Vardag
» Kommentarer(0) «


Var uppe tidigt imorse, bakade lite fler kladdkakemuffins till mammas kundkväll imorrn! Blev sååå goda! Vi tog en tidig morgonpromenad och gick på möte kl 10:)... Som gick bra! Vi traskade ner till busborgen gör lite lek med luddes vänner nils och edvin! Såå busiga killar. Vi käkade tillsammans och sen traskade vi hemåt. Guuue vilket härligt väder idag! En perfekt höstdag, kylig men varm ändå.. Alla färger gör mig glad!! Nu ska ludde snart sova middag o jag ska packa för i em åker vi till jönköping! Ska träffa finaste linda och hennes elin imorrn! Pussss:)


Bara vara!

2011-10-03 15:02:46 Vardag
» Kommentarer(0) «


Skön måndag med en låång bocka av-lista som jag hann avverka på 2 timmar! Duktiga mig!:) mamma o bea var här imorse kl 8 för en morgonkaffe o ludde fick sin namnsdagspresent av gudmor/moster bea! Självklart hemsytt a la heartbeat! Visar bild sen. Efter lunch har vi lekt o lekt o gungat!! Idag är jag extra ludde-kär, ni vet nästan så man gråter när han pratar med en! Lilla pluttesnuttgullegubben!


Bilden glömde jag!

2011-10-02 18:42:31 Vardag
» Kommentarer(0) «



...lyxsöndag!....

2011-10-02 18:41:37 Vardag
» Kommentarer(0) «


Åh, idag har vi bara glidit runt hela dagen. Ja vi städade på fm först men sen åkte vi till gryta o fikade med luddes farmor o farfar! Ludvig har ju namnsdag idag! Sen åkte vi till mina föräldrar o åt söndagsmiddag! Uuunderbart! Lite maxihandling o nu lite myskväll:) ludde är så nöjd med sitt rum! Leker som bara den!


...lördagsnöje...

2011-10-01 22:51:19 Vardag
» Kommentarer(0) «


Här har vi lite olika lördagsnöje i familjen, henke äter mat o dricker öl och jag... Ja, jag låter bilden tala! Hihi! Ikea alltså....


...makeover..

2011-10-01 20:24:46 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har vi haft hemmaprojekt! Jag och Henke alltså. Ludvig släppte vi av i barkarö på fm hos min moster med familj. Vi drog till IKEA för lite shopping till Luddes rum samt lite av varje till hemmet också. Köpte en del ramar också till våra fina kort från bröllopet. När vi äntligen var klara där var vi vrålhungriga och massor att göra hemma, typ montera, så det blev ett "snabbt" mål på MAX. Shit, vilken tid det tog att få maten! Galet.... Tur var väl då att Martin Stenmark kikade förbi och tog en burgare bredvid oss. Hihi. Bra tidsfördriv. Hem och greja och feja ihop alla saker och det blev toppen verkligen, SJUKT nöjd! . Henke skulle bort ikväll så jag hämtade upp Ludvig själv som verkade hur nöjd som helst med sitt långa lekpass idag! Jag blev bjuden på tacos och lördagsmys:) Toppen, slapp jag laga och käka själv ikväll. Hann knappt byta om på Ludde förrns han slocknade, lilla gubben:) HM; NU GICK DET INTE ATT LÄGGA UPP BILD?? PUSS ändå:)