...vardag...

2011-09-08 16:58:44 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ja, såhär 3 veckor efter bröllopet är det faktiskt vardag igen!
Dom rosa molnen har sakta tonat ner sig till vita med lite röda skimmer- och dom är också fina!:)
Har redan lagt ut min brudklänning på nätet, känner att jag redan är såå fäst i den så det kommer skära i mig att sälja den. Nej, snabbt ut och bort! Den hänger här i hallen, kemtvättad och klar och preciiis som NY! Jag är så kääär i den.
Jag la ut mina bröllopsgrejer på nätet och snart är ALLT sålt, flaskor, ljushållare, tygveporna...Gött!:)
Igår var vi också på porträttstudion och ordnade tidningsannonser och tackkort! Blev en modern variant på tackkort och det passade oss perfekt eftersom vi hade svårt att välja EN bild.
.
Nu verkar vår värsta förkylning vara över också. Stackars Ludde har haft den i 3 veckor men nuså, verkar den ha lämnat oss.
.
Är så jääättesugen på att göra mig mörk i håret igen. SÅ snyggt till hösten också. SHoppa vill jag också göra, massa fina höstkläder och stövlar. Kul att man får lite lön såhär i slutet på september!
brunt är fult?
.
Idag har  vi varit och pinglat med C och A igen. Vi var ju där i tisdags också och HEJ vilken chock! Ludvig kröp fram och bokstavligen hängde på Miriams sånglåda! Jag hann inte med för fem öre på alla upptåg Ludde hade. Idag gick det bättre, Ludde hängde med och var glad och lekte en bra stund efteråt med Albin, Gustav och Edvin.
.
Nu väntar vi på pappa Henrik, vi har en DEL bestyr hemma. I helgen ska Ludde få flytta in till sitt egna rum.
pusss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback