...provar igen...

2012-06-26 21:45:50 Vardag
» Kommentarer(0) «


Lite midsommarpics!
A LOVELY DAY WITH FAMILY!

...midsommar....

2012-06-25 22:47:47 Vardag
» Kommentarer(0) «


Bjuder på ett bildregn från midsommar som firades enligt tradition i Älby, hos mina föräldrar. Himla mysigt som vanligt och extra kul då Henkes föräldrar var med i år! 
 
 
verkar funka sådääär att ladda upp just nu...återkommer imorrn!
 
 

Ledigt packande

2012-06-18 22:49:59 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ledig dag men den blev väl inte direkt ledig? Packat och grejat hela dagen, helt otroligt vad mycket det finns att göra! Ludde fick fm spendrad med bästa moster bea medan jag fick napp på bra flytthjälp av pappa och min farfar. Vi lånade släp på selstor förrådet och körde iväg 30 kartonger. Skönt att få iväg lite ifrån lägenheten! Seneftermiddagen spenderades i ett lååångt bad för luddisen och lite "spa":) när henke kom hem blev det en heeel del prat, mer om det imorrn. Kram!


Nostalgi

2012-06-16 23:23:21 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ja, nostalgi på hög nivå igår! Fick vara med på mina fina kusiners skolavslutning igår. 8.00 var vi på plats ludvig och jag, på skolan. Mycket folk, fint väder, skolorkester och diktläsning. Efteråt fick jag följa Ruth till klassrummet och höra sista kapitlet ur högläsningsboken av fröken. Barnen fick klassens dikter utskrivna i fin bok o lärarna fina blomster från barnen. Mysigt!


Packar!

2012-06-14 21:50:55 Vardag
» Kommentarer(0) «


Det är mycket att rensa och packa hörrni!.... Pust! Ludde o jag hade en toppen förmiddag med lekparkshäng och citylunch på stan. Idag var vi heelt själva på lunch, vilket var mysigt! Bara luddisen o jag:) strosade i lugn ro på stan och handlade lite smått. Träffade på kusin denice som var i stan på besök. Kul! På em åkte ludde till mormor sin och jag rensade och packade vidare!... Om 1 vecka är det inte många saker kvar här....


...ORD...

2012-06-14 20:49:50 Vardag
» Kommentarer(1) «


OJ! Det bara bubblar ur massa ord från ludde nu! Jag hinner inte med!
.
Idag kom äntligen "Mommo" och "Faffa" när vi tittade på bilderna i hans album!
Verkar svårt med moffa och fammo än så länge...:)
.
"Bea" kom för nån vecka sen, gissa om han hade en stolt moster?
...även "Mackggan" har dykt upp efter helgen-min moster som var barnvakt då.
Vad mer? Jo, nycklar, skor,mera, äpple,bada,vovve,kaka, cykla...o mamma o pappa såklart!
.
Älskade lilla plutt vad du blivit stooor!
"Bla bla blabla...."

Möhippa!

2012-06-10 20:11:33 Vardag
» Kommentarer(2) «


Igår hade vi en fantastiskt rolig och mysig möhippa för min barndomsvän Kajsa! Vi var på city gross för uppdrag handling i kundvagn, cupcake show filminspelning, gokart och middag samt tillhörande fest och utgång! Idag är man heeeelt slut o lite småbakis:) men såååå värt. Jättekul var det!


...sjuklingar...

2012-06-08 13:11:19 Vardag
» Kommentarer(0) «


Så var det dags igen! Igår när jag hämtade Luddisen så berättade Sara att han hade hostat hela dagen på dagis. Och som det fortsatte...hela kvällen...och hela natten. Blev kanske 1 timmes sömn inatt!? Galet...vid 4 snåret började även jag hosta järnet!:( Så det var en skapligt hängig familj imorse. HEMSK rethosta som ändå är djup och rosslig och skär som knivar i halsen! Huvva!
Så det blev en VAB dag hemma idag tyvärr. Synd, hade gärna stuckit ner efter jobbet med ludde och kollat lite på lyckliga studenter, men istället har vi hängt hemma, framför tvn och en stunds lek på L's rum.
Vi lekte med lilla Estelle, luddes nya råttprinsessa till vän. Vi brukar bädda ner henne i luddes säng och ge henne napp och gosedjur så hon kan sova en stund, hihi! ....
Henke åkte till Danmark 05.00 imorse, puh...tur man inte behövde upp så tidigt efter en sån här natt. Hoppas han klarar sig från hostan iaf.
puss från oss! ....och host!

Mysig fredag... Nej tiiisdag!

2012-06-06 10:18:44 Vardag
» Kommentarer(1) «


Efter en hård arbetsdag blev jag o ludde upphämtade av mamma, hängde i gäddan lite och käkade jordgubbar. Luddes mormor är en hejare på att lära ludde äta nya saker. Henke jobbade över lite och hämtade upp oss för lite kalasande på gryta! Luddes farmor fyllde nämligen år. Det blev korvgrillning och tårta o ludde höll sig vaken till 21! Vilket innebar sovmorgon för oss idag:) skönt!


Mums

2012-06-01 15:45:51 Vardag
» Kommentarer(0) «


Lite häng i soffan och en smoooothie! Livet på en pinne:)