Lugn fredag

2015-08-21 15:31:55 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har vi haft en lugn o skön morgon. En tur till lekparken för lite fika fick bli dagens mål. Så mysigt att strosa omkring här i irsta. Hälsade på en kortis hos fam. Davidsen också. 
Fikapaus! 


Bästa klätterträdet! 


Så här är livet med Ludde (och säkert alla andra barn), man hittar en maskros att njuta lite utav, sittandes.... på en cykelbana. FÖR underbart alltså! 

4 år

2015-08-20 21:08:41 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ikväll firar vi fyraårig bröllopsdag! 
Grattis å hurra för kärleken.
Det blev middag från chop chop (småbarnslivet när det är som bäst! ) rosor och armband från Henke. 


Vill leva många fler underbara år med den mannen! 

Parken zoo

2015-08-20 21:05:51 Vardag
» Kommentarer(0) «


Spontantrip till parken zoo med bästa moster Bea idag! Först blev vi lite besvikna när vi fick veta att tivolit var stängt, även restauranger o en del fik var stängda, men när vi kom in förstod vi varför. Det var vi... Och kanske 50-70 pers till därinne. Snacka om toppendag! Ingen trängsel, fri lek överallt, fint väder, picnic hade vi med oss... GULD! Vilken dag. 


Vad gjorde vi utan bästaste moster bea? 


Goood morgon!

2015-08-20 07:13:44 Vardag
» Kommentarer(0) «Tre fantastiska grabbar! 

Farmor Merit

2015-08-19 22:42:40 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ännu en solig dag. 
Elvin o jag åkte till farmor Merits fina plats vid badelunda kyrka på förmiddagen. Har inte varit där sedan urnsättningen. För er som inte vet, så gick min farmor hastigt bort i början av maj. Hon vårdades på IVA några dygn efter en kraftig hjärnblödning. Hennes liv gick inte att rädda. Farmor var så pigg o glad jämt, hade alltid något roligt att berätta. Jag minns hennes skratt så väl, hör det jämt när jag tänker på henne. Glada och härliga farmor!
Det var en stor sorg för mig att hon aldrig hann träffa Elvin. Hon älskade sina barnbarn och barnbarnsbarn. 
Elvin valde att komma ut på samma dag som farmors begravning. Den enda dagen han helst inte fick komma på för min del. Men så blev det. 28 maj. 
Älskade farmor. Vi saknar dig! Kalas!

2015-08-18 21:56:13 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har vi firat mammas moster Solveig  som fyller 80 år idag! Hurra! 
Kanonväder, mat, tårta o massa trevligt folk!
Fick en så härlig bild på mormor o barnbarnsbarnen. 

Vilket gäng! 


Klarblå himmel!

2015-08-13 22:18:10 Vardag
» Kommentarer(0) «


Vilket väder idag!! 
En härlig, lugn morgon med grabbarna. Ludde flyger till sovrummet när lillebror vaknat. Då borrar han ner sig bredvid o myser en stund. 


Ludvig hade lekdejt med Albin idag. Jag drog till åsby för en lunch med sofia o viran. Vi hittade ett snyggt växthus. Kan ta! 

 På eftermiddagen åkte Ludvig o tog ett dopp i mälaren med morfar o jag blev hemma med bea på altanen, vi solade o pratade om drömmar. Mysigt! 
Svårt att ta med lilla E till stranden i den här värmen. Han fick sova inne, svalare faktiskt. 

Fin dag, helt sonica! 


Full fart!

2015-08-12 20:04:48 Vardag
» Kommentarer(0) «


Dagis är i full gång, ludvig längtar verkligen efter sina vänner på dagis! Nästa vecka är bästisen Albin tillbaka också. Elvin och jag åkte till sofia o Elvira på en kaffekopp innan jag hämtade L vid lunch. Eftermiddagen spenderades med charlotte o emil här. 

Tog även en långpromenad ikväll, så skönt att rensa huvudet och amningshjärnan lite. 

Full fart här hemma...men ändå ett lugn? 
fruktansvärd dag i västerås

2015-08-11 14:46:31 Vardag
» Kommentarer(0) «


usch, igår var det hemskt här i västerås. två personer dödade i en knivattack på IKEA.
Det var en fin dag igår så jag och E stannade hemma så länge som möjligt innan jag skulle iväg till Erikslund en kortis innan dagishämtning av L. Hade det varit en gråare dag igår hade jag garanterat strosat omkring därinne vid den tiden, efterm jag planerat åka dit.
Kom fram på parkeringen och fick se en stor folksamling utanför huvudentren och även flertalet polisbilar. Något slags larm tjöt från varuhuset.  Jag frågade några som kom från entren vad som hade hänt.... någon hade blivit attackerad därinne, med kniv. Eftersom jag hade E med mig ville jag bara snabbt därifrån. Åkte runt varuhuset och fick se hela IKEA personalen samlad, nån gick och grät, några höll om varandra. Man förstod att det var något fruktansvärt som hade hänt. På andra sidan varuhuset stod flera ambulanser och poliser, inte så mycket folk. Parkeringen där var avspärrad. Det var också där de hade gripit en av gärningsmännen. 
Åkte mot dagis. Skickade ett tips till VLT via telefonen och blev genast uppringd, dom visste inget tydligen. 
Lämnade info om det jag hade hört o sett. Åkte till dagis och hämtade L och när jag kom till bilen hade jag 10 missade samtal, inspelade meddelanden från tv4, expressen och sveriges radio. Det fortsatte ringa hela tiden och jag svarade på några samtal. 
 
Idag går tankarna mest till offrens anhöriga och tänk alla personer som fick bevittna det där igår. Personalen, besökarna i närheten... måste ha varit fruktansvärt. otäckt. traumatiskt. usch. 
 
Tur att vi kom när vi kom igår til Erikslund. Tur att det var fint väder så att vi stannade hemma till 13.
 
 
 
Sorgens dag i västerås. 
 
 

Tomt

2015-08-10 12:51:16 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ja, det är verkligen tomt här hemma! L är på dagis o Henke på jobbet. Åkte iväg med E till ica maxi sen har vi bara chillat hemma idag. 

E har precis börjat intressera sig för Ls gamla favoritleksak.