Glada barn i backen!

2015-12-29 13:07:20 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har vi åkt pulka i irstabacken! Strålande väder så inga ursäkter att inte gå ut. På vägen till backen hämtade vi upp en babypulka som ett par grannar i irsta skänkte bort. Den var 14 år gammal och hade använts av 5 barn men höll än!  Elvin fick prova och satt så nöjd och glad i pulkan både dit och hem. Backen får nog vänta till nästa vinter, hehe! 
Ludvig drog några åk i backen med pulkabobben. Nu har vi käkat mumsig ugnspannkaka och henke o ludvig är på väg till skridskobanan för att inviga nya skridskorna. Elvin och jag tar en powernap istället! 

Två snoriga men glada barn...

2015-12-26 22:51:44 Vardag
» Kommentarer(0) «


....i den sena kvällssoffan på annandagen. Båda barnen slocknade i bilen på väg hem från svärisarna så båda kvicknade till en stund senare på kvällen o ville hänga med oss i soffan. Henke ritade upp blivande uterummet i nåt dataprogram och jag försökte boka tågbiljetter till morgondagens shoppingresa med mor o syster. Ludvig roade lillebror i sin famn. 

Hålla brorsans hand och lyssna på brorsans historier är mysigt. 
Två glada barn o en trött moder. Det ÄR skillnad att ha två barn, helt klart. Mycket jobb men också mycket kärlek!

Vi har haft en mycket bra jul tillsammans med familjerna. Mer om julafton o juldagen imorrn. Idag har vi lagat revbensspjäll hos svärisarna, letat troll i skogen och bara varit. Skön dag! 


Recept som gått i arv i flera generationer. Henriks tur att ta vid nu. 


Vart är trollen....

Förra gången var den här...! Men inte idag.

Men HÄR bodde ett....  


God fortsättning på er allihop! 

Kontrasternas dag. Igen!

2015-12-08 22:45:52 Vardag
» Kommentarer(0) «


Jobbig förmiddag men desto roligare eftermiddag/kväll. Ruth har varit här och gjort pepparkakshus med oss! Hon hade gjort EGEN kristyr i sex färger som hon hade med sig. Imponerande! 
Vi satt läääänge och pysslade. Nästan tvångstankar att bara göra eeen till när vi gick över på att dekorera pepparkakorna....


Kreativa gänget. 


Mysigt värre! 

Så himla fint pepparkakshus! 

Ett bidrag till julstämningen, helt klart! 

Dinner with friend

2015-12-05 23:51:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Underbar kväll, med underbar vän. Med Emilia kan man skratta så tårarna sprutar för att minuterna senare kastas in i djupaste tankar och funderingar. Sådana vänner är bra att ha. Tacksam för det! Så skönt det var att få piffa till sig och slippa matning och läggning för en kväll. 

Elvin funderade vart hans mamma tog vägen?! Hehe
Hon är där. Under sminket. Parfymen. Plattången och blinget! 

Vi käkade och drack gott på bistro gränden! 

Lite cava före och efter maten såklart!