Håller ställningarna

2015-01-28 20:56:05 Vardag
» Kommentarer(0) «


Henke är på konferens och jag o L ligger i soffan o pratar om att vi längtar efter pappa o lillebror. 

Längtan! 

Fining

2015-01-27 20:33:56 Vardag
» Kommentarer(0) «


Jahapp, är det redandags att börja piffa sig för kompisarna på dagis?! Morgonproceduren imorse allltså...

Spöket Laban balsamspray och bästa kammen....
Snygging! 

En bra dag helt enkelt

2015-01-27 20:30:14 Vardag
» Kommentarer(0) «


Att ta steget att vidareutbilda mig till distriktssköterska är bland det bästa jag gjort. Visst, ibland är jobbet lite trist då folk som söker primärvården ofta är mycket krävande, påstridiga och otrevliga när jag behöver ställa mina frågor för att göra en korrekt bedömning, men oftast älskar jag mitt jobb på vårdcentralen. Att varje dag, varje möte med patienter få utvecklas o lära mig nya saker. Jag älskar mina arbetskamrater o vänner där och börjar känna av i maggropen hur sorgligt det blir att lämna dom 1,5 år snart... 
Idag var en bra och lärorik dag och beröm från patienter liksom fladdrade in genom hjärtat, härligt. 

Jag bjöd över mamma på lite mat ikväll. Eftersom pappa är i sälen tänkte jag att lite sällskap o mat kan hon väl inte stå emot! 

Luddis passade på att kika bollibompa med mormor o mysa lite. Välkommen önskar Ludvig!

2015-01-20 21:44:06 Vardag
» Kommentarer(0) «


I lördags fick L en viktig uppgift. Välja en snuttis till Lillebror. Den blev den här godingen. Första bästa. Erbjöd typ 15 andra men nej, det var den här det skulle bli. Så roligt,  han är alltid så snabb att bestämma sig och så står han verkligen fast vid det beslutet....


Så, hoppas du gillar den, lillebror. 

Igår fick vi gem första leverans av Linas matkasse. Måttligt imponerad. Det tog lång tid att laga, iaf för Henke, det var segt kött, surt och starkt.... Ja, nej, ingen höjdare alls. Det SÅG ganska fint och aptitligt ut men nej... Ser inte så mycket fram emot resten av veckans mat heller.. Så det blir väl ett byte till barnkassen som flera verkar nöjdare med. 

Inspirerade och taggade igår kväll! 

Vackert, men besvikna på smaken. 


Paket från villervala

2015-01-15 20:07:43 Vardag
» Kommentarer(0) «


Beställde lite sommarkläder till lillebror härom dagen. Det var halva priset så jag kunde inte motstå. Luddis kom ju i november så det finns inga kortärmade eller kortbyxor alls i liten storlek kvar från honom. Då får man passa på att fylla luckorna!:) 
Dom här byxorna åker med till BB! Så söta. Dock inte rea på dom, utan en Nyhet! 

Motiverande samtal

2015-01-15 19:54:47 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har jag varit på en mycket givande utbildningsdag i motiverande samtal- MI. Det är en samtalsmetod man kan använda sig av när man möter patienter som är i behov av livsstilsförändringar, till exempel när det gäller motion, matvanor, alkoholkonsumtion och rökning. Jag var helt slut i hjärnan efteråt för det var så otroligt bra föreläsare som man lyssnade på varje mening. Mycket givande, dag 1 av 5 under våren, så det finns mycket mer att lära. 

När jag hämtade luddis idag var han hängig igen.... Ingen feber men trött och hängig. Somnade pp hemvägen o sov i 2 timmar. Jag fick spontanbesök av Bea och Chrille och även morsan bromsade in på egils. 
Henke köpte med sig mat från la pasta, så himla gott!! Nu har Luddis vaknat, dragit i sig en tallrik havregrynsgröt o verkar pigg o glad igen! Jag skulle behöva facit till den där lilla kroppen. Kliat mig i huvudet många gånger denna veckan. ..


Mums med havregrynsgröt! 

...Dags igen!...

2015-01-14 19:06:31 Vardag
» Kommentarer(2) «


Ja,  nu är det hög tid att sparka igång bloggen igen!
Har kommit på mig själv flertalet kvällar nu när jag suttit och kollat igenom alla gamla inlägg. Graviditetn, förlossningen, första tiden med L, bröllopet...dopet.... SÅ roligt att ha bloggen för att kunna föreviga tiden, ialla fall för ett par år. Tänk vad man glömmer mycket. 
 
"justja, det däääär"
 
"Nämen åååh, justja!"
 
"Oj, hur tänkte jag där egentligen?"
 
Så är det ju roligt för er också, förhoppningsvis!
 
 
Har precis kontaktat en tjej som ska ordna med ny header och design. Spännande!
 
 
Äntligen ska familjen Grunditz utökas och bli fyra! Vi väntar spänt på Lillebror som ska komma till oss i Maj månad.
U N D E R B A R T !
 
Vi väntar och längtar. Olidligt mycket. Vill bara spola fram tiden!
 
typ såhär glada är vi.
 
Undrar hur Lillebror kommer se ut....lik sin storebror kanske?
några dagar gammal L. 
 
som sagt, vi väntar med spänning!