Hemmadag

2016-04-26 22:38:32 Vardag
» Kommentarer(0) «


Tänk att snart ett år har gått på mamma"ledigheten" med Elvin. Tiden har verkligen gått snabbt. Ser fram emot att få börja jobba igen och inskolning för Elvin på dagis och Ludvig som börjar förskoleklass. Förra veckan hälsade vi på Annie som gick i Ludvigs bvc grupp när dom var små, nu ska dom börja i samma klass i höst! Jätteroligt! 
Det har varit en mysig tid, speciellt första halvåret med mycket bebismys, nu är det lite mer... full rulle och aktivitet istället och det är också kul. 


Idag blev det hemmadag för grabbsen. Henkan är bortrest med jobbet och sover gott på hotell inatt. Åh så jag längtar efter en lång oavbruten natts sömn nu! 1 år sen sist!  Men snart så, ska syster och jag till ullared med övernattning... Får nog be henne ta med öronproppar för jag kommer passa på att gris-sova! Hehe! 


Mina älskade grabbar! Sååå tacksam.

Sun is shining!

2016-04-13 20:43:10 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ååh vad mycket bättre man mår när våren och solen kommer fram. Underbart! Grabbarna är äntligen helt friska efter 3 veckor. Aptiten är också tillbaks, hurra! 

Sjukstuga

2016-04-06 16:37:57 Vardag
» Kommentarer(0) «


Hosta, snor och feber härjar på våra små prinsar. Ludvig förra veckan och nu Elvin. Vi var iväg till vårdcentralen idag och fick lite slemlösande utskrivet. 
Ludvig fick lite kvalitetstid hos moster bea och chrille istället för att hänga på till vårdcentralen. Nu hoppas vi att vi får bli helt friska och fylla på nattsömnkontot igen. Det behövs kan man säga. 


Ludvig underhåller Elvin när han har sina pigga stunder, han bygger torn som E får krascha. Bättre storebror kan ingen ha. 

Nu när båda barnen sover passade jag på att öppna mitt paket som kommit! 
Tjohooo! Sååå fina och sköna. 

Försöker lära mig att springa igen. Tar det så vansinnigt sakta så att inte höften/ljumsken skadas igen. Jag är uppe i 4 minuters löpning åt gången so far, i samband med promenad alltså.  Hoppas på 30 sköna minuters löpning utan smärta till sommaren. Hoppas att dessa godingar till skor kan hjälpa mig på traven!