...vinmässan...

2008-04-27 13:55:49 Vardag
» Kommentarer(1) «


Ännu en helg har passerat. En härlig sådan som vanligt! I fredags var jag på stan med mamma, fick ett par ursnygga pumps på Nilson till våren här! Köpte en snygg tunika och lite tights också. Efter den repan skulle henke och jag ut i spåret och springa. Sprang 5an på rocklunda...såååå skönt! längtat efter löpningen. På kvälle gick vi till Spicy hot och käkade på uteserveringen, mysigt att alla öppnat de nu. Vi nöjde oss inte med det utan gick till vara och tog varsin öl, pratade lite minnen och framtid:)

Lördagen vaknade vi tidigt för att ta bussen upp till stockhol. Vi skulle på Vinmässan på eftermiddan så vi passade på att åka upp tidigare för att shoppa och luncha lite. Blev en hel del fynd; bikini, löparkläder, klänning, tröjor och lite smink. Därefter mötte vi upp Nicklas och tog pendeln mot Älvsjö och Vinmässan. Det var massor med folk och mycket vin, sprit,cider och champagne! En smakupplevelse! Efter några timmar på mässan tog vi pendeln mot medborgarplatsen, satte oss på SNAPS-bar, tog en öl och inväntade Nicklas Marlene som hade jobbat hela dagen. Vi åt på ett jättemysigt ställe Bar 54 och avslutade med en chai-latte på Nicklas och marlenes favoritcafé i närheten. En uuuuuuuurhärlig dag i Stockholm.

Nu är det söndag igen, henke och jag har precis tvättat och städat...bäddade i våra nya fina lakan, blev riktigt snyggt eller vad säger ni? Snart ska jag ner på stan och träffa Emilia som är hemma och hälsar på i Sverige. Saknar henne SÅÅ! Ikväll blir det konsert i irsta kyrka, mamma ska sjunga med kören;) Sen blir det ICA MAXI som vanligt! hehe..söndagshandlarna foh sho'!

Hoppas ni också haft en fin helg.
stooor KRAM!


...this say's it all...

2008-04-22 12:50:33 Vardag
» Kommentarer(0) «


Jag i Din famn. För alltid.


I'm not whilin out like I used to
I dont do the things I used to no more
-I've changed for you-
Lookin' back I thought I would never
love like this broke so many hearts before
I changed for you.

I don't do the things that I used to do nomore
Everything that you do I adore
No more lies, no more games, everything I say I mean
And all the love you give me baby,
it means so much to me
So dont take ur love away
No one compares to what you do for me
And everytime that you see me baby
You take me in your arms, hold me
Trust me baby I wont ever leave you

Believe me, I'm yours forever
You need me 'cause I'm down whatever

New and improved, bringin out the best of me
because the old me was lonely,
Searchin' for my one and only
So happy that I found u
Saw the potential
And you made it so simple,
to be loved
And I'll never be the same

Lookin' back I thought I would never
love like this broke so many hearts before
I've changed for you.

LADDA ner: Jaheim - I've changed for you.

.lyckotårar.


...framtiden...

2008-04-22 09:44:07 Vardag
» Kommentarer(1) «


Tänk vad skönt det skulle vara om man visste hur livet skulle te sig? Om jag tänker efter kanske det inte vore så skönt...egentligen.... Det är ju trots allt det som är charmen med livet, att vi inte riktigt vet hur det kommer te sig. Charmigt. Tänk att man bara kastar sig ut i livet och har ingen aning om vad som kommer hända. Det enda vi kan göra är att göra rätt val här i  livet. Jag har gjort fel val ibland. säkert du också. men just NU, just den här tiden i mitt liv har jag gjort en del fantastiskt bra val i mitt liv. Det är jag stolt över. Jag är en ganska klok tjej när jag tänker efter. det måste jag vara, eftersom jag lever ett förbannat jävla härligt liv just nu.

Här kommer lite inspirerande bilder från helgen som varit!
Henke och jag har varit hos Putte och Thilda, kollat film och grillat. Även varit ute i gäddan en sväng, som vanligt. En hel del vårpromenader har det blivit också, skönt! Äntligen är våren här på riktigt. Jag vill vårshoppa. NU! Tur att vi ska till stockholm nästa helg.

Pusssssss!


...ENGLA...

2008-04-14 10:01:39 Vardag
» Kommentarer(0) «


Igår erkände 42-åringen mordet på 10-åriga Engla... Vilket svin. Svin är för mildt uttryckt...vilket....vilket...vilken djävul! Vad är det för FEL på honom!??! Jag blev så fruktansvärt ledsen och upprörd igår kväll.... att den här "mä'nniskan" har gått runt i vårt samhälle, levt som en ibland oss...skrämmande! och i 8 år burit på en stor hemlighet - ännu ett mord! Det är så sjukt orättvist. En familj utan någon som heeeeeelst koppling till den här mannen... han bara tog henne, på måfå. IDIOT! Sjuka fantasier..... På riktigt funderar jag på hur jag nånsin skulle kunna behandla den här människan om han skulle behöva vård av mig någon gång? En sjuksköterska ska ju kunna vårda alla människor, på lika villkor, samma rättigheter. Jag  undrar banne mig..... om det skulle gå? ONDA människa! Vila i frid Engla. En tanke till Englas familj.

Igår var jag och lilsis' hemma hos Sebbe och kikade bilder från brorsans Thailandsresa. Jag vill åka. Henke och jag satsar på februari 2009. hoppas!

Nu är det måndag...och jag är ledig från praktiken! Jag ska nu kika presskonferens om Engla-mordet, därefter tvätta, träna, städa-...hu!

puss och kram. ta hand om varandra.

...svisch!...

2008-04-12 15:05:22 Vardag
» Kommentarer(2) «


Den här veckan flög verkligen iväg, jag hängde inte alls med! Ny praktikplats, Henke har varit i Danmark, massor med plugg...och nu är det lördag igen! Hej å hå! Henke har varit i danmark med jobbet, var ganska skönt faktiskt;) om man får säga så! Ibland är det skönt att få vara själv och bara rå om sig. Jag kom hem från jobbet vid halv 8, tog ett lååångt bad med tända ljus och Norah Jones i bakgrunden. Ljuvlig! Igår hade jag världens mysigaste eftermiddag med lilsis! Vi var på stan en sväng, jag fyndade en jättesnygg klänning från HM's sommarkollektion! Efter det gick vi till cornetto för att ta en lunch tillsammans! ja, 2,5 timme senare var vi rätt nöjda. Du är HELT underbar syster min! Jag är så glad att du engagerar dig så mycket i mitt liv! heeelt fantastisk är du, glöm aldrig det! Tack för en underbar em!

Idag har Kurre och jag provkört bil, SAAB 9-3 2.0 t, vector! Vi funderar på att byta in henkes kära barnfamiljskombi förstår ni. Men jag har precis börjat guilla att köra den nu, så det känns sådär. Fast det är klart...en SVART bil..det har jag alltid velat ha:)


Nu ska vi bara mysa, henke ligger i soffan och väntar, det blir film; Superhjältarna!
Ha det gott!
Puss!

image60


...helgen....

2008-04-08 12:30:44 Vardag
» Kommentarer(1) «


I helgen har kurre och jag varit i Kungsbacka och hälsat på henkes kompisar Niklas och Helena. Vi har mest druckit vin, promenerat, besökt freeport och käkat god mat. Ja, åså busat med lilla Ceasar också! Men det bästa av allt i helgen var söndagen. Då åkte vi till LINDA, älskade vän, och hennes sambo Joel! det var huuuuuuuuuur mycket värt som helst! Linda du är verkligen min allra finaste vän! Så hiiiimla underbar! Jag skulle göra vad som helst för att du skulle flytta tillbaka till västerås. Saknar dig enormt mycket! Härligt att vi fortfarande finns till för varandra. Du betyder allt för mig.

Nu har en ny vecka börjat. Tankarna bara far runt i huvudet på mig. Ibland är jag rädd. Ibland glömmer jag allt. Det bästa är nog att leva här och nu. Jag tror verkligen på det. Ibland orkar jag bara inte. Då blir det ganska jobbigt. Tur att jag har underbara människor i mitt liv. Linda, Bea, Petra, Lotta...bara för att nämna några.

Hursomhaver så har jag idag tuffat iväg på gamla nordstjärnan ner till råby, Pilfinksgården där jag ska praktisera 7 veckor framöver! Det verkar vara ett jättefint ställe! Ser verkligen fram emot den här tiden! Nu ska jag maila iväg tider till 85an, gyn alltså så jag kan börja jobba snart!=)

STOOOR kram till alla viktiga människor i mitt liv!

image59


...äntligen fredag....

2008-04-04 09:25:39 Vardag
» Kommentarer(1) «


Veckan har gått fort! den nya kursen är lite smått vårdelös och tråkig men det var skönt med ett break från praktiken. Nu är det åter helg, dags för en ny resa. henke och jag åker om ett par timmar till kungsbacka för att hälsa på henkes vänner. På söndag blir det en dagsutflykt vidare till halmstad för att hälsa på Linda, min underbara vän! det ska bli väääldigt kul å träffa dig pumkin'!:)

ha en fin helg!
puss!

image57

...bortrövad på kärleksresa.....

2008-04-01 13:08:52 Vardag
» Kommentarer(2) «


åh! Underbara Henrik!
Finns det någon mer fantastisk människa som han?
I fredags blev jag sjuk - fick nån slags inflammation i njurarna, illa, men var ändå hyff på benen. Hade grym feberfrossa på natten och hade riktigt ont i ryggen, hu! Tur att henke och jag skulle ha en "lugn helg hemma" :)

trodde jag ja...:) På lördag morgon vaknade jag till 20 kyssar, frukost på sängen och på brickan låg ett kuvert, till mig. Till Mig!? varför då? Jag öppnade kuvertet och i låg 2 biljetter till china teatern i stockholm, det var till musikalen Dr Jekyll and Mr Hyde!!!!! inte nog med det...vi skulle sova över också...på Scandic Sergel Plaza! Vi packade snabbt väskan och drog iväg till storstan, shoppade loss lite på stan, gick till hotellet och svirade om för att sen avnjuta väääärldens godaste krubb på restaurang Village, gamla martini. HELT underbart, att rekommendera. Därefter blev det musikal, på gatan mittemot. Den var också helt fantastisk! så häftigt med musikal, det ligger ju så mycket jobb bakom en sån uppsättning. Därefter gick vi runt på stan, hånglade i kungsträdgården och bara njöt av varandras närvaro. Kvällen avslutades med en drink och många glädjetårar. 1 år av underbar kärlek. 1 år med världens finaste karl! Älskar dig mitt hjärta. Tack för att du är Du.

Nu har en ny vecka börjat. Läser just nu en kure evidensbaserad omvårdnad som är sjuuukt tråkig! Men ganska skönt med en paus från praktiken. Systern min ligger hemma i influensan OCH magsjuka...stackarn! krya på dig älsko! Tänkte jag skulle försöka städa lite här hemma nu...
Ha en fin dag!

pussssssssss!

image56