...superhelg!...

2008-12-15 15:44:19 Vardag
» Kommentarer(1) «


Ännu en ypperligt härlig helg har passerat och det är endast 9 dagar kvar till julafton!:D helt otroligt! Förra veckan på jobbet var hektisk men bra faktiskt...avslutade fredagen med ett ryggpass och lite kondis på friskis all by myself! Börjar bli riktigt kul att gyma nu, har ju faktiskt lärt mig en hel del av henkan nu! Henke var på julfest i danmark så jag passade på att bjuda hem lilsis', Elin och Ida för att kika IDOL-finalen! Blev lite besviken när jag av syrran fick veta att Kevin hade vunnit Maltas melodifestival för nåt år sedan....suert! Jag som trodde han var au natural....alltså typ 0 erfarenhet....men han var bäst ändå, så bra att han tog hem det!

I lördags kom henke hem vid 11 tiden, vi käkade gröt och lussebulle-frukost tillsammans för att sen åka till Arosfortet och träffa Petra o Danne...hihi! Henke visste iiingenting om vad vi skulle göra den dagen. Arosfortet var hursom väldigt lyckat....Danne och henke blev som två små barn igen och levde sig in i det till 200%! :) Efter det svirade vi om och tog en promenad....mot domkyrkan....Luciakonsert såklart! ett måste den 13 december. tur jag hade köpt biljetter innan för det var slutsålt! Känns lite halvmärkligt att inte vara med i luciatåget när man varit det hela sitt liv...varje år! Lucia väcker mycket minnen....om fryxtiden och västerå lucia gänget och den tiden..., good times!
Efter det besöket gick vi hem och vilade lite...svirade om till kvälls-stassen och tog en promenad genom stan....jag hade bokat bord på Tabazco, henke had no idea. ÅÅÅh vilken mat dem hade....mumma! En väldigt lyckad dag som jag hade planerat i hemlighet:)

Söndagen var det till att gå upp tidigt...skulle jobba 7-15 men det var lugnt på jobbet...sååå skönt. Trötta efter helgen bokade vi in oss på middag i gäddeholm hos familjen eriksson...mammas lasagne, mums! Inte alls dumt.

Idag har jag varit ledig, rätt skönt en måndag. Skrivit klart julkorten och varit på hemligheter....även hunnit träffa min söta pidoliina...Lotta alltså, som är hemma från ungern nu över jul och nyår! Jätte mysigt.

snart dags för gymet...ska bara invänta min PT;)
Här kommer lite bilder från veckan som gått.
pusssss.


...mysigare än mysigast o trevligare än trevligast!...

2008-12-08 18:22:56 Vardag
» Kommentarer(0) «


ååååh, vilken helg! LÅNGLEDIG.
Hör och häpna men 3 dagars ledighet hade även jag(?) förtjänat! wohooo! Fredag, lördag och söndag...till råga på allt. Hur bra kunde det bli? jo, väldigt bra!
Fredagen bestod mestadels av skönt strosande i västerås butiker....blev en och annan klänning, både nyårsblåsan och julklänning fixad. yes! blev en ybersnygg tunika från indiska också... och lite mer julpynt...I just can't get enough.
Henkan och jag var väldigt plikttrogna och pallrade oss även denna fredag till gymet för att köra ett intensivt ryggpass, puh!

I lördags var det dags för västerås city-liv igen...denna gången med min andra hälft i armkroken, kraftig mysfaktor. Vi köpte ett skärp till mig...och ett riktigt kap till tröja på HM till hanky! Lunchen serverades på cornetto, att rekommendera. Vi kilade snabbt hem för att hinna med en power-nap innan stora festfixen....henkan skulle ut med sina grabbar och bowla o käka julbord och jag skulle äntligen få svänga mina lurviga med Huri. Vilken kväll...en hel del styling, en Britneydokumentär och ett par cider stadigare stapplade vi ner till BMB. Träffade på Henkans gäng och det blev en hel del flams, trams och skratt den kvällen...och lite shaka booty'n! tack för en fantastisk kväll gumman.

Upp och hoppa tidigt på söndag. Äntligen. Äntliiiigen var söndagen här som jag längtat efter i 2 veckor....skulle möta upp Linda i Stockholm för en mysdag med massa fika, lunchande och babblande! Kom hem med en påse strumpbyxor...det säger väl allt om hur mycket vi hade att babbla om!;) Sååå myigt var det iaf....julstämningen var hög med alla vackra juldekorationer och belysningar överallt. Linda, är så glad att du finns i mitt liv! Du är den absolut bästa vän man kan ha. Ni vet hon är så där läskigt perfekt...förstår precis hur jag känner och vad jag tänker, är alltid på topp och peppar när jag är nere....hon är bra jämt. alltid. En sån skulle ni ha.

Idag är det måndag....en helt vanlig tråkig måndag. Nu längtar jag till fredag...och lördag....igen!


...man vänjer sig snabbt...

2008-12-02 16:09:55 Vardag
» Kommentarer(0) «


1:a advent har varit här! äntliiigen! Gissa om jag julstökat! Jorå, hunnit sätta upp både den ena och den andra ljusstaken bakat massor med lussebullar och pepparkakor och bara stressat heeeela tiden!=)
Fast man vänjer sig...skrämmande fort.... har faktiskt börjat känna på magkatarr och spänningshuvudvärk, ibland en rätt taskig mage också men på nåt sätt skjuter man undan det och bara lever på. Lever vidare. Låtsas som ingenting.
Jag är i alla fall sjukt stolt över mig själv, mitt skinn på näsan har sakta men säkert börjat växa fram. Förra veckan tog jag tag i många saker som jag kände var viktigt för mig. Det känns mycket bättre, lite friare på något vis. När jag åkte hem från jobbet i fredags lättade en skrovlig sten från magen. Skönt. Jag känner mig ny.
Det är min tid nu, på nåt vis.

I helgen var sötnosarna Ruth och Astrid här, vi julbakade heeeela dagen. Galet och Mysigt!:)


Just nu längtar jag till lördag, då ska jag svänga ute med Huri! yeeey! ska bli sååå roligt, längesen nu!
Sen längtar jag även till söndag då jag ska till stockholm och träffa LINDA!<3

Nu ska jag kila åter till sjukhuset. Ska på utbildning hela kvällen. Tur man är ledig imorgon.
puss på er.

Här kommer lite adventsbilder!