...friday-dinner, inflyttningsfest och födelsedag...

2008-07-23 09:53:09 Vardag
» Kommentarer(2) «


äntligen en hel ledig helg! Känns som jag snart bor på jobbet. I fredags bjöd vi våra föräldrar på Taco - Dinner här...lite kombinerad inflyttningsfest. Nu har vi verkligen fått ordning här hemma, känns jätteskönt! Hur som helst var det en jätte trevlig kväll, speciellt nöjd blev jag med min efterätt!;)
Lördagen bestod av promenad, lite småhandling på stan och vila...för på kvällen var det dags för inflyttningsfest! Lotta,  robban, karro, nicklas, marlene, petra, danne, bea var här och svängde lite sen drog vi ut på krogen en sväng! En alldeles lagom partykväll.
I söndags fyllde henkes pappa Ingemar 60 år! han är så himla söt alltså.... Först åt vi 3-rätters ute på tidö wärdshus (att rekommendera!) så himmmmla gott! Sen åkte vi hem till deras ställe och fikade och öppnade presenter. Han fick en schysst videokamera av oss alla och en fin bukett:)

sen åkte vi och sa hejdå till mina föräldrar som åkte till Kreta i 2 veckor....behöver dem verkligen efter allt som varit under våren. Så nu är det fritt fram att härja ute i gäddeholm. Bea och sebbe flyttade ut dit på studs!

Igår tog jag en fika med Huri, sååå längesen vi sågs! Jättekul att se dig igen gumman:)

Idag, onsdag jobbar jag kväll. jag och henke ska strax ut i spåret och springa 5:an!
Pussssssssss!


....inga ord....

2008-07-11 10:28:03 Vardag
» Kommentarer(1) «


det finns inga ord som kan beskriva vad jag känner för dig.

jag önskar alla kunde få ha det som vi har.

jag visste att vi skulle få det bra tillsammans, men inte så här bra.

jag älskar att vi säger hejdå 10 gånger på morgonen.

jag älskar att känna ruset i benen när jag cyklar hem från jobbet, hem till dig.

när jag blir rädd hör jag dina trygga andetag i mitt öra, jag fixar det.

jag älskar dig Henrik Grunditz.


...ordning och reda...

2008-07-06 16:30:26 Vardag
» Kommentarer(1) «


Nu börjar det bli ordning...snart...ska bara....
Jag längtar till dagar där man bara kan komma hem, slappna av, varva ner och njuta av vår fina lägenhet. Just nu är det lite mycket småpyssel kvar att göra. Dagarna på nya jobbet går fort förbi, det finns massor att göra, massor att tänka på...  Just nu ångrar jag att jag inte bad om en semestervecka, det hade varit på sin plats för min hjärna kan jag säga. Ångesten är stor när man cyklar hem och vill vara gamla glada, sprudlande och kreativa Nathalie...Jag orkar bara inte ta fram henne just då...just nu...Hon vilar ett par dagar. Oroa er inte. Hon kommer tillbaks.

Jag är glad att Henke finns på denna jord, utan honom skulle jag vara en trasdocka som inte gjorde annat än tänkte på sitt nya jobb och slängde sig i sängen när hon kom hem.... Tack älskling för att du räddar mig.

Bea, söstra mi....hon håller mig vid liv, alltid. Jag är så glad att vi kan träffas mer nu, våren var tuff för oss båda. Skönt att du finns så nära mig hela sommaren... bara 100 meter bort:) älskar dig.

Jag saknar Linda. MASSOR. jag ska ringa henne imorgon. Vi har inte pratat på flera veckor.

Nu ska jag ner på stan och fika...med petra, det var längesen!
Pussssss alla ni älskade guldbollar!:)