...men nuuurå?...

2008-11-19 11:17:37 Vardag
» Kommentarer(1) «


Jag känner mig som en barnunge när jag tjatar på henke om jag får sätta upp julstjärnor och dylikt. Jag orkar inte med de här 2 (mest tråkiga ) veckorna innan första advent. Jag nästan dör av tristess. Det finns verkligen INGET kul just nu. Bara den där längtan till 1 advent... har köpt massa snygga julsaker till vårt ybersnygga hem. Synd bara att de måste ligga och skräpa i sina kartonger fortfarande. Jag har iaf kompromissat med lill-chefen i huset nu, så i helgen, Då ska jag få upp alla stjärnor och ljusstakar i fönstrena! julpyntet får vänta till första advent...

Annars så jobbar jag rätt mycket. Försöker hinna med alla nära och kära de lediga stunder jag har. Var ledig 3 dagar i rad nu i helgen, sååå värt. Funderar på om det inte vore bättre med ett 8-17 jobb.....? Fast nu verkar det ju som jag blir kvar på Gyn ett bra tag till:) Känns rätt skönt det med iof.

Hänger en del på gymet nu också, christmas 2008 står ju i farstun ! Måste ladda så man kan äta alla läckerheter under julveckan. Nu ska jag bara klä mig, diska och traska ner till sjukan för ett kvällspass.

Det rycker lite i mina dansnerver tjejer.

puss.

....nässelfeber...

2008-11-05 19:10:13 Vardag
» Kommentarer(2) «


SUCK!

Då var det dags igen. Inte nog med att jag var dunderförkyld hela förra veckan men jobbade på ändå..nejdå! Nässelutslag ska vi plåga henne med också. Hua! Vaknade i tisdags natt med en sån fruuuuktansvärd klåda över hela kroppen! Jag kastade mig ur sängen för att titta mig i spegeln. Jag skrek efter henke och tårarna sprutade.

Röda utslag över hela kroppen typ. Ögonen började svälla upp. I halsen satt en stor kokosboll som snabbt lämnade området tack o lov. Hursom pinade jag mig hela natten för att sen åka till fam. läkarn.
Fick lite Tavegyl och anti-histaminer utskrivna så jag klarar mig. Har varit i stort sett sängliggande sedan dess...

Om man ändå fick vara hemma och frisk samtidigt nångång....


snart kommer henke hem iaf... det är ju bra.