Uppdatering!

2009-07-16 10:33:36 Vardag
» Kommentarer(1) «


Så har det återigen gått några månader sedan jag uppdaterade:) Haha, jag måste vara en usel bloggare. Men det är ju rätt bra med en blogg...då kan ju alla min vänner som flytt västerås se och läsa vad jag gör...och vice versa. Jättebra!
Kul är att alla har semester nu ...utom Jag. Det är som vanligt. Men vecka 33 smäller det äntligen, då blir det sverigeturné med Henke och hälsa på alla godingar i södra delen av landet.

De här veckorna som har paaserat har varit fyllda med jobb såklart, men även en del festligheter. Mamma fyllde 50 år 3 juli, då var det stor trädgårdsfest! Vi tog en seglartur med Henkes föräldrar...och vi tog en sväng till grönan med Bea och chrille helgen efter det.... Sen har jag varit i GBG också, men Linda min bästaste bästa! En riktig tjej-weekend med shopping och drinkar:)

Annars har vi mest levt i vardagsrummet, (medans mimer lagt tjusig ekparkett) och skruvat en jäkla massa möbler!
Vi beställde lite skåp på furniturebox.se och köpte lite nytt och fräscht på IKEA. Hua, men nu är allt uppe! Snyggt blev det!

Allt flyter på nu faktiskt. Det känns riktigt bra. Ja, utom i nacken då. Går fortfarande hos staffan vogelius och min slutgiltiga diagnos från olyckan dan innan vi åkte till Thailand blev: Whiplash.....kul! 23 år. Totalt ovärt. Men idag känns det rätt hoppfullt, inte så fasligt besvärad.

Här kommer lite bilder från veckan...jag menar månaden som gått:)