Här sitter jag...

2011-11-30 16:06:32 Vardag
» Kommentarer(0) «


.. Och där står ludde i sin vagn och kollar på teletubbies! Var på morgonpromenad imorse runt cityringen. Känns skönt att ha kommit igång med promenaderna igen. Vi mötte upp johanna och lilla oscar för en lunch på nancys, ludde sov nästan hela dejten så jag passade på att gosa med lilla o som bara är 6 månader:) en rolig och pratig dejt som vanligt!


Söööötnöt!

2011-11-29 18:29:47 Vardag
» Kommentarer(0) «


Kolla in lilla tröttmössan som somnar sittande hos pappa på golvet till bollibompa!!:) vi lyfte över han till soffan...


Julklänning

2011-11-29 18:27:10 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har vi varit hemma o lekt på fm. Ludde ville inte sova fm och höll på att somna mitt i maten sen:) han fick leka med sin gose-kossa idag men sen vips, var den bara borta!? Hittade inte på den!! När henke kom hem sa jag bara; du mååste hitta kossan! Första stället hsn letade på, bakom soffan, blev den funnen!:) vi var förbi mamma idag, ludde sov och jag käkade matlådan där. Jag passade på att springa upp till porträttstudion o bestämma bilder till albumet, tror det blev rätt bra! Gick förbi tullhuset och hittade en jättefiiin julklänning! Liiite för dyr bara:)


Så mycket bättre

2011-11-28 22:11:41 Vardag
» Kommentarer(0) «


Har precis kollat på lördagens avsnitt av så mycket bättre på tv4 play... Kanon när man missar nåt! Batteriet pådatorn tog slut så vi fick sitta på två stolar framför datorn och kolla:) vad fin han är, martin e-type! Idag när vi hämtat hem henke blev jag så himla familjekär och skippade kören, bara för å mysa med familjen! Saknat ludde idag även fast det var skönt att få baka och fika i all lugn o ro. Bullarna blev bra och tydligen hade fler än jag bakat... Både sofia o charlotte bunkrade upp sina godsaker på fikabordet:)


Baka baka saffransbulle!

2011-11-28 11:44:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Imorse skjutsade hag henke till jobbet och ludde släppte jag av i gäddan eftersom mamma o bea var lediga idag! Jag ville så gärna baka lite saffranslängder men vår ugn är livsfarlig eftersom luckan går att öppna för ludde. Vi måste köpa ny men det får vänta lite... Jag satte iaf på en julskiva och har nu bakat 4 stora fina längder! Ska ta en dusch nu och sen åka till hemdal för fika med charlotte och sofia!


Stämningsfullt

2011-11-27 20:53:19 Vardag
» Kommentarer(0) «


Nyss hemkommen från adventskonsert i irsta kyrka, det gick jättebra och kyrkan var fullsatt!! Såå mysigt. Synd att ludde är sjuk annars hade jag haft min lilla familj där också:) dagen har varit mysig med adventsfrukost och bara hemmahäng. Henke o jag kände oss hängiga efter lunch men nu känns det lite bättre igen. Måtte vi inte bli sjuka igen... ! Ludde är världens myskille nuför tiden.... Njuter av hans pussar, kramar och gos!


Första advent!

2011-11-27 08:59:12 Vardag
» Kommentarer(0) «


Igår kväll var vi på julkonsert med sarah dawn fiiiiiner! Herreguuued vilken kvinna, vilken röst och vilket band! Det var en sån där konsert där varenda låt var så otroligt bra, varenda en!!! Ojoj... Så avslutade hon det hela med kärleksvisan, vår bröllopslåt! Gissa om tårarna sprutade.... Ojoj. Nej, underbart var vad det var! Ludde fick vara hemma här med farmor o farfar och det hade gått jättebra. Vi gick hem och stämde av läget eftersom ludde är sjuk men det var lugnt och han sov så gott så vi åkte till engagen på camillas 30 årsfest en stund!

Nu ska vi strax åka till maxi och handla, sen ska jag baka saffransbullar!:) ikväll är det adventskonsert med kören i irsta, mysigt!

Trevlig advent!


Sängvakt

2011-11-25 09:33:55 Vardag
» Kommentarer(1) «


Ludde och jag låg o mös lite i sängen och vips så somnade han bara... Så jag hämtade fotöljen satte på en julskiva och mailar lite här i dörröppningen. På vakt! Han skulle garanterat vakna om jag lyfte han till hans säng... Nej, han får sovs vidare och jag ska maila försäkringskassan nu... Yey...!


inte igen?!

2011-11-25 09:10:23 Vardag
» Kommentarer(0) «


Nej, nu får det vara SLUT på förkylningselände! Ludde har preciis blivit nästan bra från förra förkylningen, så brakar det loss inatt igen, täpp och en förbaskad hosta...! Så det blev en tidig morgon här! LUdde kunde inte ens somna om i vår säng imorse så det var bara att gå upp. Lilla skrutt. Åh vad det skär i mammahjärtat varje gång han hostar, stackars. Får bli hemmadag idag så får vi se hur helgen blir med alla planer. Kanske bara blir lugnt så ludvig får bli helt frisk.
.
Mjölken är slut igen...så det blev ingen gröt imorse för mig...och inget kaffe. Typiskt! Vi måste ha ökat vår mjölkkonsumtion avsevärt sen i somras!:)
image description
bild från imorse, ludvig ska tydligen sitta i pappas knä och läsa tidningen efter han har ätit upp sin frukost...

Promenad!

2011-11-24 19:54:07 Vardag
» Kommentarer(2) «


Idag har jag avverkat en 1,5 timmes långpromenad på fm! Mäkta stolt, och höften höll:) vi mötte upp charlotte o albin och tog en tur runt nordanby och skallberget. När vi kom hem kastade hag nig själv i duschen och ludde kastade jag i lite lunch innan vi gick på möte över lunchen! På em tog vi bussen hem till moster bea och fick titta på fiiiinaste lägenheten. Vilket kap och vilket flyt att få en sån fin mimerlägenhet! Broder slöt också upp där så vi tog en liten fika på golvet med pappmuggar!:) mötte upp henke på porträttstudion för att titta på alla fina bilder! Sååå nöjda, blir svårt att sålla bland alla... Men vi bestämde oss för ett album och några förstoringar. Nu blir det en mysig kväll hemma med mannen min... Han skippade träning ikväll eftersom han svirade igår. Gött!


...en lång kväll...

2011-11-23 21:50:25 Vardag
» Kommentarer(0) «


vaknade imorse, skönt utvilad och en solstråle kom in i sovrummet! Så mysigt när man numera får en morgonkram av Luddisen. Vi hade en mycket glad och rolig fm och Bea och Chrille kom förbi på en fm-kaffe! GRATTIS säger vi till dom som äääntligen fått lägenhet på viksäng nu! En stor fin 3:a! WOHO! Skönt att ha syster i stan igen...på riktigt liksom! Nu vet man att hon blir kvar ett tag iaf:) Så glad för deras skull!
.
På em var det som sagt dags för vaccination och kontroll på BVC. Blev en lååång väntan då dom låg efter rejält på läkarfronten. Som tur var var Nils där, Luddes kompis,så dom lekte bort väntetiden. Väl inne; Luddisen har blivit 80,5cm lång och väger 11,7kg! Följer kurvan så fint så. Men sprutorna var ingen höjdare, behöver inte gå in på detaljer men det var två blåmärken under plåstrena ikväll. På tal om kvällen så somnade L för 20 min sen...han har haft jätteont i benen, inte ens kunnat krypa utan gråt och så fick han feber också, heja heja! Nu, efter 711 tusen vaggvisor och lite mys i soffan sover han gott. Hoppas på en lugn natt och en ny glad dag imorgon!
Nu längtar jag hem Henke som är ute på roligheter med jobbet, men han är på ingång...:)
mammas lilla prins.

Lilla plutt!

2011-11-23 15:17:48 Vardag
» Kommentarer(1) «


Oojoj... Lilla plutten plutt! Nu har han fått sittvaccin precis. Sååå ledsen blev han och blod rann det! Ludde skrek aaaaaj! Det har han aldrig skrikit förut. Han däckade direkt i vagnen så jag tog en promenad till mamma på å- kanten innan jag går hem till henke som slutar tidigt idag! Yey!


Advent

2011-11-22 22:37:07 Vardag
» Kommentarer(0) «


Blev lite inspirerad av luddes tomtedräkt och släpade ner henke i källaren! Upp med alla julsaker! Så ikväll har jag fått upp en del iaf, mysigt! Ska placera ut mins fina tomtar o grejer imorrn... Dom får stå samlad trupp på skänken inatt!:) det blir fint när man grejar och städar undan lite...Det fick mig att varva ner fast jag höll på... Det är nåt speciellt med julen allt... Mysigt och varmt... Kärleksfullt! Tänk vilken uuuunderbar jul det kommer bli, både med min lilla egna familj men även med den stora familjen! Måste baka i helgen.... Men det kommer jag aldrig hinna! Kanske fredag kväll?....vi får se helt enkelt!


...speedo!...

2011-11-22 19:52:42 Vardag
» Kommentarer(0) «


Herrejössen, sitter i soffan och pustar ut lite.... Idag har det varit speedodag för Ludde, han bara är överallt och jag hänger inte med för fem öre. Lilla toker. Tänk vad intensivt det blir när dom lär sig gå, verkligen sååå nyfiken på allt nytt nu som man inte kunde nå eller göra förut. Ujuj... Ibland så får jag såna dåliga idéer såna här dagar...typ JULFOTO, "vi gör nåt kul!" Braaaaa idé...NOT! Haha det gick INTE att fånga Luddis på bild alls idag. Vilket man kunde ha råknat ut. När Henke kom hem var jag helt färdig efter den här dagen, tyckte synd om L som bara får höra "nej, akta, ajaj!" Henke som skulle iväg och träna stannade hemma tills det blev läggdags så jag fick liten skön powernap i soffan! Min man är bäst! ...i alla test!:)
...viiill inte ta kort nu..just idag....

Adventspynt

2011-11-22 14:41:49 Vardag
» Kommentarer(0) «


Imorse fick jag julstjärnorleverans! Mamma svängde förbi med 4 stooora vita fina julstjärnor! Blev riktigt sugen att pynta nu. Det blev ju inte riktigt av igår... Idag har vi iaf varit på pinglan i vanlig ordning med charlotte o albin! Idag var ludde på hugget och ville vara med längst fram på nästan alla sånger! På vägen hem svängde hag förbi bea som jobbade på å- kanten idag! Tog lite lunch eftersom ludde sov gott i vagnen. Nu ska vi ringa dagishandläggare och fixa lite andra måsten!


Hemmadag!

2011-11-21 14:12:27 Vardag
» Kommentarer(0) «


Skönt med en mysig hemmadag i myskläder! Har bara jäst runt här hemma o lekt! Efter lunchen tog på skor o jacka för 1 timmes powerwalk! Jätteskönt ute faktiskt. När henke kommer hem ska vi på bankmöte och ikväll är det kör med tanterna:)


Firat morbror sebastian!

2011-11-20 19:50:37 Vardag
» Kommentarer(0) «


Hemkommen från ett mumsigt kalas i hallsta! Broder fyllde 31 och det firades med dom närmsta! Ludde visade såklart sina nya skills!;) sebbe fick en snygg skinnfotölj av oss som dom ska ha i hallen. Nu söndagsmys i soffan... Gött å slappa:)


Luddis kan gå!

2011-11-20 10:51:27 Vardag
» Kommentarer(3) «


Nu äntligen kan luddisen gå! Han går hela tiden ny, igår gick han från vardagsrummet till sitt rum! Lilla godingen! Vi bara njuter av vår solstråle och en rolig tid just nu. Idag ska vi hem till herr o fru Living på lunch och ludde ska få vara hos ruth o astrid o leka under tiden. På sen em ska vi fira min bror sebbe som fyller år!


...godisbit!...

2011-11-19 09:28:25 Vardag
» Kommentarer(0) «


Så himmmla rolig fotostund igår på porträttstudion igår! http://portrattstudion.blogg.se Annie är så duktig fotograf!

Fika!

2011-11-18 13:22:38 Vardag
» Kommentarer(0) «


Fikat lite med min goda vän o kollega linda! Ludde kände såklart igen henne och busade gärnet med na!:) nu ska jag packa väskan och bege mig ut för em- luren för L och lite promenad för mig annan fotot. Men först lite lunch till mig!


Fredagsmorgon

2011-11-18 09:58:55 Vardag
» Kommentarer(0) «


Mamma kom hit imorse, lekte lite med luddis, drack kaffe och fixage gubbyxorna som behövde läggas upp inför fotograferingen. Snart kommer kollega och vän linda över på kaffe! Mysigt!


...mysig torsdag!...

2011-11-17 20:55:29 Vardag
» Kommentarer(0) «


Åh, ikväll är man glad i själen! Vi var på Pinglan idag med Charlotte och Albin och Maria och Olivia. Det var mycket folk idag så vi tog lunch allihopa hemma hos mig. Cesarsallad till oss och mumsig barnmat till dom små. C och A stannade kvar hela em och busade med oss. Ludde är nog inne i någon utvecklingsfas för han har sovit mycket idag, somnat bara sådär liksom utan sövning:) Han har gått 4-5 steg flera flera gånger idag! Lilla gubben. Att räkna hur många ggr han säger "titta" på en dag är ooomöjligt. säkert över 100, på riktigt:)

När Henke slutade drog vi till Erikslund Cervera då vår KitchenAid hade kommit tillbaks! ÄNTLIGEN! Den gick ju tyvärr sönder, men nu är den alltså lagad så nu kan jag baka massa bullar i helgen! Vi svängde förbi Lindex och min jacka hade dom satt ner 50%! Grrrreat! Men tyvärr fanns ingen storlek så fick svänga in på IGOR och köpa den efteråt. Så himla nöjd! Vilket kap, jag som tänkte köpa den till fullpris imorrn...gah!:)
.
Imorrn ska Ludde fotas på Porträttstudion! Det blir kul! Och så är det fredag! WEEEI:D

Tygtavla

2011-11-16 09:45:35 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ännu en bra natt, ludde somnade i egen säng på 10 min! Vaggvisor funkade verkligen toppen!!! Imorse kom mamma hit och hängde med oss, jag passade på att få tygtavlan gjord! Fiiint va? Nu ska jag bara bestämma var den ska hänga i hans rum...


Pinglan!

2011-11-15 15:05:16 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har vi varit på pinglan med charlotte och albin! Var mysigt idag då vi bara var 7 barn och lite mammor! Ludde sov skönt i vagnen så jag tog en tur på stan. När henke kommer hem ska jag på core pass på friskis! Ludde gillar att gömma sig... Här sitter han just nu....:)


Å-rundan!

2011-11-14 10:06:14 Vardag
» Kommentarer(0) «


Natten gick bra, ludde vaknade en gång bara och sov till strax före 7! Gött:) vi har precis varit på morgonpromenad runt svartån! Mysigt! Vi avslutade med en titt på änderna vilket var mycket uppskattat! Nästa gång tar vi med bröd:) vi invigde nya mössan från moster bea! Såååå fin!


Hässlö spa

2011-11-13 20:50:47 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ååååh, vilken uuunderbar em! Jag, mamma o lilsis har varit på hässlö spa och relaxat och fått massage! Välbehövligt med en totalt avslappnad em, man har liksom tänkt på allt och inget, bara varit i nuet. Inga orosmoln, ingen stress. Avkoppling till max! Jag fick presentkort av henke i julas så det var hög tid att utnyttja det nu. Kan verkligen rekommendera det, jättebra service och så fiiint allting. Efteråt mötte vi upp henke o luddis, pappa o chrille i gäddan för lite pizzaoch farsdag fika! Mums! Kom hem med massa harmonisk energi så vi bestämde oss för ett försök i eget rum och somna i egen säng för luddis. Sjöng 18 fina vaggsånger och tillslut låg han nöjd i sin sängmed snuttekossan, lyssnade och somnade!!! Yeeeeas! Jag hoppas verkligen få slippa 5 minuters metoden... Den känns inte rätt för oss alls så hoppas vi slipper den! Ska bli spännande att se hur natten går:)


Fars dag!

2011-11-13 10:34:59 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag firar vi farsdag! Grattis vääärldens bästa och busigaste pappa henrik! Henke fick ludvigs första teckning, en pappa-mugg och en farsdag ram! Blev en mysig gemensam frukost med tända ljus:) den bästa presenten blev nog ändå när luddis stapplade in i vardagsrummet på sina små ben! Gullligt och gissa om vi blev stolta!!:) snart ska jag iväg till hässlö spa med mamma o syster, efter det firar vi finaste pappa thomas i gäddan! Ingemar firas av luddis o henke medan jag är på spa. Ha en uuunderbar dag alla!


Tjejdag!

2011-11-12 17:53:02 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har jag varit på åsby trädgård med sofia! Det var supermysigt med alla vackra julsaker o julmusik! Vi fick med oss en del hem både tomtar och annat fint! Jag köpte ett maraccasägg till ludde o gissa om det blev en favvo!? Herregued, blir nog en musiker av ludde tror jag! Vi fick bästa fikaplatsen i djungeln och babblade på om ditt o datt! På vägen hem stannade vi på hallsta möbel outlet som inte var nån höjdare direkt, och sen förbi ikea för lite mer shopping och en korvlunch!:) köpte ett jättefint tyg som jag ska spänna över en canvas till luddes rum. Visar er i veckan när det är klart! Nu har vi storhandlat och jag ska bada luddisen. Henke är himla hängig så vi får se hur morgondagen blir. Puss o trevlig lördagkväll!


Vad ska vi göra?

2011-11-11 09:47:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Godmorgon! Snart ska vi göra iordning oss och gå ut. Vet inte vad vi ska göra men något blir det! Kanske en tur till lekparken! På med överdragsbrallorna så kanske vi kan prova sandlådan?;) på em kommer petra o robin hit och fikar!


Vilken syn!!!

2011-11-10 22:11:17 Vardag
» Kommentarer(0) «


Kolla in den här synen jag fick när jag kom hem o skulle hänga lite tvätt härinne!!!


Kundkväll på Å-kanten

2011-11-10 22:10:03 Vardag
» Kommentarer(0) «


Hemkommen efter en mycket trevlig kundkväll hos mamma på å-kanten, kvällens gäst var bea med sitt Heartbeat design! Go kväll med mycket skratt:) mamma hade bakat saffrsnsbullar och jag fick med en påse hem;)


Torsdagsmys!

2011-11-10 16:45:40 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har vi varit på busborgen med charlotte o albin! Väl behövligt då ludvig har börjat klättra på alla möbler nu! Det är inte omöjligt att hitta honom på soffbordet, i soffan eller i fotöljen! Snabb som attan så det är svårt att länmna honom i nåt rum nu. Grabbarna lunchade iaf där o charlotte och jag styrde vagnarna mot stan! Vi blev sjukt sugna på kinamat och svängde in på choys för lite buffe! Grabbarna sov så vi fick en lugn och pratig lunch ihop. Visade jackan för lottis och den fick mvg av henne:) nu måste jag svida om för kundkvällen på Å-kanten! Puss


...mittemellan-jacka...

2011-11-10 08:11:03 Vardag
» Kommentarer(0) «


Jag skulle behöva en ny mittemellan-jacka och har varit på jakt ett bra tag nu. Hittade såklart en apsnygg Elvine jacka på Carlings men en jacka för över 2000kr känns inte som en hit när man är mammaledig.
Nu är jag lite mer inne på den här jackan från lindex faktiskt med avtagbar krage o luva. Väldigt snygg på faktiskt, snyggare än på bild. Ska fundera lite på saken. Kanske ber jag Charlotte om smakråd efter vi varit på busborgen idag. Ska hämta ut mitt nya körkort också, när jag ändå är i närheten av kopparlunds-posten.
Bilder lånade från www.lindex.com
Dåligt att vi tog sista mjölken igår kväll...inget morgonkaffe här inte:(

...ny blogg?...

2011-11-09 22:32:46 Vardag
» Kommentarer(2) «


Hej på er!
Idag har jag funderat på följande: NY blogg? Hm...ja, jag tycker att det blir för mycket bloggande om Luddis men det är ju det livet har handlat om, det man varit uppslukad av. Nej, nu ska jag blogga mer ur MITT perspektiv, vad jag gör och vad jag funderar på....ja, farmor och mormor..Luddis får nog vara med på ett hörn ändå här o där i bloggen!;)
Vad vill man läsa om då? Dagens outfit? mamaoutfits är kanske ingen höjdare...?! Mode?frisyrer?tv-program?vardags-snackisar? Ja, det blir nog diiiiverse saker. Ska försöka med nåt nytt. Det brukar gillas, nya tider liksom:)
Lite mer såna här bilder kanske?...i vardagen alltså.
Spännande!

...kalas-ludde!...

2011-11-09 11:33:36 Vardag
» Kommentarer(0) «


Min lilla godisbit hittade precis serpentinerna från kalaset i soffan.
puss!

...mysmorgon...

2011-11-09 11:31:43 Vardag
» Kommentarer(0) «


Här har vi haft en lång mysmorgon! Varken Ludde eller jag har fått på sig kläderna för dagen utan strosar runt i sköna myskläder. Ludde fick ta ett låångt varmt bad och det älskar han verkligen! Var längesen jag tog lite badbilder så jag passade på idag när jag kom på det i tid.
leksaker i såklart!
plask!
skönt att bli ren o fräsch igen!
Ludde har varit världens gos-apa idag. Vill vara nära mamma hela tiden. Får knappt sitta o skriva det här, han står och klappar på mina knän och mmm:ar!:) Ska fixa lite lunch nu.

Födelsedag!

2011-11-08 16:14:32 Vardag
» Kommentarer(0) «


Lunchat med den här filuren, moster bea, på taco bar! Hälsade även på mormor en snabbis innan ica skrapan handlingen! Bloggar mer ikväll. Nu ska vi förbereda god mat till kvällen!


...Ludvig 1 år!..

2011-11-08 09:54:24 Vardag
» Kommentarer(0) «


Grattis vår älskade skatt Ludvig på din 1-årsdag!
Du underbara barn som ger oss så mycket glädje och kärlek!
Vi älskar dig mest av allt på hela jorden!
Du är det bästa som hänt oss!

...kalas!...

2011-11-07 22:28:06 Vardag
» Kommentarer(0) «


Heeej igen!
Åter i den riktiga bloggvärlden igen, tack Kristin för hjälpen:)
Efter mitt återinsjuknande i ett dygns feber torsdag/fredag piggade jag hyffsat på mig-så vi bestämde oss för kalas! Hela lördag storstädade vi hemma och Luddisen fick vara med farmor o farfar på promenad ett par timmar. Gött att få helt rent o fräscht! Vi hade öppet hus på söndag em/kväll och firade med de närmsta helt enkelt. Vi ville inte ha något överdådigt kalas, dels eftersom vi bor rätt trångt men också för å hinna med alla och att alla ska få hinna träffa,gosa och leka med Ludde. Det blev perfekt, verkligen:) De första kom vid 13-tiden och de sista gick vid 20-tiden. Ludde somnade bums och vi hämtade kebab som avslutning på dagen. .....JUSTJA jag gjorde mina allra första tårtor jag!! Jag var såå nervös att de skulle bli fula och äckliga men det blev en riktig fullträff med apelsin,choklad och banantårta! Tyvärr blev det ingen tårta för ludde eftersom han båda är allergisk mot ägg och känslig för rena mjölkpodukter, men en födelsedagsbull blev det iaf, mums tyckte ludde!
Ludvig var så lugn o harmonisk hela dagen och vandrade runt från famn till famn o öppnade en del paket själv:) Presenterna var jättefina, mycket nya leksaker, en bobbycar och lite nya kläder!
Här kommer ett litet bildregn från dagen:)
förmiddagsförberedelser.
dukat och klart för första gänget.
till mig?
mina kusiner,moster och farbror...och bea!:)
tårta 1.
pakethjälpen ruth o astrid.
lek och bus på rummet.
lite gäster.
ludde klättrar på paketen.
tut tuuut, men var är bilen?
tårta 2.
lite assistans att blåsa ut ljus(en) på denna tårta.
TACK alla som var med oss igår och firade Ludvig!

..hur göra man då?...

2011-11-07 17:40:27 Vardag
» Kommentarer(1) «


men va eee detta? Kan man inte blogga med bilder från datorn nu? Har ju bara mobilbloggat ett tag men nu tänkte jag lägga in lite fina bilder från igår? det gåår inte? Är det någon som vet hur man gör nu för tiiiin?:)

Morgonstund...

2011-11-05 08:53:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Förlåt, jag menar teletubbies-morgonstund har guld i mun!:) ludde dansar o pratar med dessa figurer varje gång! Älskart!


Allt!

2011-11-04 12:30:40 Vardag
» Kommentarer(0) «


Japp, nu har vi nog råkat ut för allt under 2 veckors tid! Snuva, hosta,feber, höstbåsor mera hosta och mera feber! Igår låg jag däckad i 39 graders feber från kl 13 till ja, inatt nån gång. Så sjuuukt ont i varenda liten led! Sebbe var här o passade ludvig för jag orkade intf ens lyfta honom. Henke kom hem tidigare så jag sov hela em och kvällen. Längesen man hade hög feber, inte är det skönt inte. Det värsta var att jag skulle jobba idag... Och det kändes uuuselt att sjukanmäla sig igen! Jag var sugen på jobb och lite hjärnstimulans och träffa mina gamla godingar men neejdå inte den här gången heller kunde man ställa upp. :(

Ludvig är nu ute med sin morfar på äventyr för mamma orkar inte leka idag. Så underbart med alla nära o kära som ställt upp för oss de här sjuka veckorna!! Det värmer oerhört.
Nej åter till sovläge...


Lite nyare, lite fräschare!

2011-11-03 11:47:55 Vardag
» Kommentarer(2) «


Nja, iaf i håret:) eländet fortsätter, har jätteont i kroppen idag, varenda finger värker! Aj.... Inge snor och inge hosta, mman får vara glad för det lilla! Ludde är iaf piggare och mindre hostig. Jag ringde mamma o frågade om hon kunde leka med luddis innan hon öppnade. Jodå, mormor ställde såklart upp! Jag tog diverse piller och hoppade isäng. Vaknade halv 10 och la ludvig för en fm-lur.... Han sov 1,5 timme!!! Hurra...!:) nu ska vi käka lunch, el ludde iaf, jag hoppar det. På em blir det promenad till ica o hämta mitt nya körkort! Fick papper igår på att luddis nu heter grunditz han också!