Dejtar

2012-01-30 23:00:45 Vardag
» Kommentarer(1) «


Idag har vi dejtat! Först ut var Linda som kom hit på lite brunch, fruktfat och macka och en stooor balja kaffe:) efter lunch dök mormor upp, även hon sugen på lite kaffe. Em blev gnälleri gnällera så vi tog en tur ut så lilla L kunde få somna. Stackarn, han hostar och snuvar som bara den igen:( många i mammagruppen har blivit magsjuka... Så vi håller tummarna för att vi slipper det iaf! Kvällen spenderades på kören och det var riktigt skoj idag! Henke satt och monterade sista malmbyrån när jag kom hem... Hej å hå, vilket jobb! Grattis säger vi till bästa charlotte som fyller 26 år idag! Hurra!


Barnvagnsträsket

2012-01-30 08:52:50 Vardag
» Kommentarer(1) «


Barnvagnsmissbrukare? Nej, långt ifrån om man jämför med andra. Men vi har haft svårt att hitta en bra, kompletterande, smidig och mindre vagn. Bugaboo been köpte vi begagnad när ludde var 10 månader o jag har varit nöjd med den tills nu då den började bli rätt rackig o ludde som rör sig mycket i vagn nu, gled ner i sätet titt som tätt. Sålde den på blocket igen till en stockholmstjej som tog den med hull å hår. Så nu har vi gjort lite bättre research och hittat denna fantastiska sulky! Hur smidig som helst och ludde känns helt redo för attsitta framåtvänd i sin vagn nu. Igår var vi på maxi i en timme och knappt ett pip från mannen i vagnen! Bra betyg tycker vi. Han trivs:)


Pulka på björnön

2012-01-29 16:23:43 Vardag
» Kommentarer(0) «


Kl 10 mötte vi upp moster bea o chrille på björnön för lite pulkaåkning och fika! Jättefint väder, snö i backen och en lycklig luddis! En jättemysig fm:) längesen man satt i en pulka men det var ju ruskigt kul! Måste åka mera snarast!


Shoppin'

2012-01-28 18:24:25 Vardag
» Kommentarer(1) «


Igår pratade min farfar in ett meddelande på min mobil att han köpt en pulka till ludde o att han gärna ville inviga den i helgen! Jag ringde upp o sa att lilla L gärna fick vara där en timme idag på fm då henke o jag skulle till ikea för att inhandla två byråer. Snabbaste ikeabesöket ever så vi hann förbi babyproffsen också för att köpa sulky. Det blev en emmaljunga igen, scooter s heter den, en svart med lite vita detaljer. Vi är jättenöjda med den! Vi tog en tur till stan efter lunch för att provköra lite! Smidig som attan och toksnygg!:) vi fortsatte shoppandet med lite tuffa kläder till L och varsitt par nya skor. Mina stövlar är platta som pannkakor så det behövdes verkligen, speciellt min rygg är glad för detta! Vi avslutade med lite spicy och godishandling på ica. Nu fredagsmyyyy... Lördagsmyyys!:)


Bilder

2012-01-26 13:39:09 Vardag
» Kommentarer(0) «


Från vår dag:) ludde har inte sovit ännu, så jag väntar in lite egentid med dusch och massa måleri och pyssel:) tjoho!


...dyrt!...

2012-01-26 13:18:59 Vardag
» Kommentarer(2) «


ÅH! Mååååste det vara så dyrt på POP!?
Sjukt fin jacka men på tok för dyr! Skit också!
Så himmmmla fin!
Köpte lite annat idag på kappahl iaf:)
byxor...och 2 tröjor, men dom fanns inte på hemsidan, ska ta kort med telen sen:)
Vi har även varit ute på Lajbanssons i Irsta, en barnaffär med masssssor av leksaker. Var så mycket att det var svårt att välja! Blev en kundvagn, för den kunde inte Ludde släppa när vi skulle gå:)
Puss!

Grattis moster!

2012-01-24 11:06:37 Vardag
» Kommentarer(0) «


Vi kör heartbeat outfit dagen till ära! Tjusigt! Grattis moster bea, ses ikväll!


Klätterapa!

2012-01-23 16:50:09 Vardag
» Kommentarer(1) «


Dags att ta bort ena sidan på spjälsängen kanske? Den har nämligen blivit en jätterolig klätterställning nu...


Varit på stan o fixat lite samt varit på vårdcentralen med ludde, allt med sällskap av mamma! Trevligt! När vi gick hem stannade vi i parken och lekte krigare med pinnarna! Men ludde ville mest rita med dom i snön:)

2012-01-23 15:43:36 Vardag
» Kommentarer(0) «



Sovmorgon

2012-01-23 11:08:37 Vardag
» Kommentarer(0) «


Lilla L sover fantastiskt bra nu för tiden, somnar vid 19, 19.30 och vaknar mellan 7 och 8! Idag 08.15!!!:) gött! Nu har vi lekt, stojjat o dansat! Dags för lite lunch och sen en promenad ner på stan! Ska träffa linda och sen mamma en sväng. Puss!


Träning och fika i stora lass!

2012-01-21 19:37:50 Vardag
» Kommentarer(0) «


Imorse skjutsade jag mamma till jobbet eftersom hon ska bort efter jobbet och inte ville ha bilen ståendes på stan över natten. Perfekt, då kom jag iväg tidigt till gymet! Körde henkes pass och avslutade med 30 min powerwalk! Kändes jättebra i kroppen:) hoppas jag kan hålla i träningen nu.... ! På em hade vi dejt med nisse o kristin, det blev en fikadejt utan dess like!!! Hujeda mig, vilken fikabuffe! Tur jag tränade imorse;) kristins lillasyster var också där o hon lekte gärnet med ludde. Deras lilla hund heter också Ludde så det blev lite förvirrat för ludvig när hon skällde på sin hund:) efteråt gick vi förbi ica ettan o handlade lite gott käk till kvällen, så nu ska vi bara vara och mysa ikväll...


Pustar ut i soffan

2012-01-19 19:04:59 Vardag
» Kommentarer(0) «


Vilken dag det varit! Full fart och lilla L vaknade nog på fel sida idag och jag med:) hihi men det är liksom heeelt acceptabelt när alla andra dagar är sooolbusiga!:) men nu sitter jag i soffan, ludde stupade 18.20 och henke är på träning nu. En go stund i all ensamhet alltså:) vi har varit på pinglan med charlotte o albin och efteråt gick vi hem hit för lite omelett och lek! Mysigt och busigt:) lilla L fick allergireaktion då jag slarvat med tvättning av händer efter ägghanteringen... Trist, men bra, då vet vi att han är vääldigt allergisk. Nu hoppas jag det är lite bra på tv ikväll sen ska jag nog måla lite om jag får nya krafter:)


Allt och inget

2012-01-17 22:36:59 Vardag
» Kommentarer(0) «


Henke hemma idag också, mest för att komma på benen o få i sig lite nyttigheter! Ja, han blev ju matförgiftad i italien vid sista frukosten! Han käkade nån slags hemmagjord korv, en sån där tjock en, till sina skrammel ägg! Huvva sa jag, att du vågar! ? Jorå, det fick hsn äta upp... Eller snarare spy upp. Hemskt att spy och hemskt att höra någon spy. Jaja, nog om dessa äckelheter. Tur var att vi båda var hemma idag för jag blev hängig, ont i kroppen o jättetrött.... Men ikväll känns det faktiskt bättre:) henke o luddis gick ut i friska luften ett tag, luddis älskar parken med alla hundar!

imorrn väntar många viktiga samtal... Hoppas!


...kan själv...

2012-01-17 15:44:15 Vardag
» Kommentarer(0) «


Igår var Ludde o jag på IKEA en sväng. Vi köpte lite nya atteraljer till det nya projektet: Att äta själv:) Det gick förvånandsvärt bra för att vara första gången, men det är klart, han är ju stor kille nu!
Varken Henke eller jag gillar kladd så mycket så därför har vi varit lite lata med det där och matat istället, men NU är det dags!
Har ju en stoooor nyhet att släppa också! Eller nja, inte såååå stor men stor för oss! Ludde fick dagisplats på bästa förskolan MonaLisa förskola på klockartorpet och vi är sååå lyckliga för det! Imorrn ska vi dit på besök.
MUUUUMS! Duktig kille!:)

Bilder

2012-01-15 22:33:46 Vardag
» Kommentarer(1) «


Nåt gick snett! Provar lägga in lite bilder igen....


På planet

2012-01-15 22:31:02 Vardag
» Kommentarer(0) «


Sitter på planet på väg hem från Rom. Det finns gratis wi-fi så jag passar på att fördriva lite tid här på bloggen. Vi har haft en fantastisk honeymoon-weekend i Rom! Vi har gjort colosseum, spanska trappan, fontana di trevi, en sjuuuukligt spännande 8 rätters middag på en lyxrestaurang, myst och promenerat en hel massa! Här kommer ett litet axplock av bilder:)


....lite vårnytt!...

2012-01-10 17:49:27 Vardag
» Kommentarer(0) «


Så sugen på att handla lite fina vårnyheter till Luddisen!
Det här kommer nog inhandlas under februari/mars om jag ...hmrm!...LUDDIS får bestämma:)
från kappahl:
från lindex:
eller den här från hm:
fiiint va?:)
åså ett par våriga converse?:)
SNYGGT LUDDE!

Pinglanpremiär igen!

2012-01-10 15:53:28 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har vi varit på pinglan för första gången i år! Jättekul! Men det märks att ludvig är stoooor nu, sprang mest runt eller stal showen från miriam så vi får väl uppgradera oss till den stora gruppen snart!:) efteråt somnade ludde så jag gick till åkanten o lunchade med mamma o bea! Nu är vi hemma igen, lilla l satte sig på golvet o pekade på tvn, så jag satte på iggle piggle filmen o fixade lite mellis, mjölk o leverpastejmacka!


Slöfisar

2012-01-09 14:21:25 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag är hemmadag numero uno!:) så skööönt att bara vara:) bea var här imorse på lite frukost medan ludde tog en tupplur. Bea for vidare, ludde vaknade o vi tog en tur till lekparken! Hem för lite lunch o bus o nu somnade han precis i mitt knä efter en pratstund med sofia i telen! Mys:)


...rutiner och vardag...

2012-01-09 12:31:54 Vardag
» Kommentarer(0) «


Jahapp, första riktig veckan på nya året. Känns som förra veckan bara var en enda stor slapparvecka:) Skönt med vardag och tillbaks till alla rutiner på ett vis eftersom vi haft en lite krångelperiod med vakna nätter och L som inte ätit ordentligt pga snoret och hörntänder! (heter dom så?) Dom där vassa iaf på hörnet däruppe...A-C kallar dom för 4:or iaf:) Men nu har vi fått sova 2 hela nätter och L har ätit jättebra senaste 2 dagarna också, toppen!
Övrigt går jag mycket och skruvar på mig för jag är utom mig av dagis-oro!! Herregued, jag hade en helt annan bild av hur det skulle bli, ni vet gå och känna o klämma lite på dagisarna och "känna" vad som är rätt. Nej, så blev det inte för oss:( Nu får man vara glad om man får nåt inom 1 mils radie. Men, det ska väl lösa sig innan vi åker på torsdag hoppas jag. Vi åker ju till Rom på honeymoon i veckan och då vill jag inte gå runt och oroa mig för detta.
ludde försöker flörta.....och busar med mama'!

Kärleken

2012-01-08 09:48:45 Vardag
» Kommentarer(0) «


Öppnade precis datorlocket för att fortsätta surfa... Henke åkte precis till friskis o ludde somnade precis om! Vilken härlig syn jag fick... Gulliga henkis!


Nu är glada julen...

2012-01-07 08:00:26 Vardag
» Kommentarer(0) «


...slut,slut,slut! Idag städar vi bort julen! Ludvig inspirerade oss till det för en stund sen. Nämnde jag att vi fick sova heeeela natten!


...familjedag!...

2012-01-06 17:41:17 Vardag
» Kommentarer(0) «


Imorse åkte jag hem till Johanna, min vän och kollega för lite hårstyling! Hennes lilla Oscar skulle döpas idag så det var en stor dag och jag fick äran att fixa hennes hår. Blev riktigt bra om jag får säga det själv:)
När jag kom hem sov lilla L och Henke svepte runt i mjuikisar. Skönt! På em gjorde vi en familjeutflykt till parken, lekte med lite barn i lekparken, gungade, hälsade på lite hundar och busade runt:) Vi blev galna på luddes mössa som bara åker ner i ansiktet så vi gick ner på stan för mössinköp. Blev en fleecefodrad från p.o.p!
Gick till Åhlens och inhandade en NY fungerande pedalhink (läs blöjhink) HURRA för den!
Lite pics från dagen:....
tittut!
hej!
fixa lite vantar....
fixa vantarna igen....
övar på att resa sig....med overall och skor....och vantar...
nya mössan och en nöjd Luddis..och Pappa!:)
puss på er! Nu är det fredagsmyyyyys.....

Sovmorgon

2012-01-05 09:42:32 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag bjöd luddis på sovmorgon. 8.30 vaknade vi! Gött! Men det var inte den lättaste natten då ludde var vaken mellan 2 och 4... Så att välja sovmorgon gjorde han rätt i:) nu ska henke o jag göra iordning oss för ett gemensamt gympass! Ska bli jättekul för det var läääängesen! Moster bea kommer hit som barnvakt!:)


Skön dag!

2012-01-04 20:39:46 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har vi haft en skön dag! Traskade ner imorse till polisen o hämtade mitt nya pass! Fatta om 1 vecka åker vi till rooooooom! Underbart! Köpte med lite frukostmacka och svängde in till mamma för en pratstund. Gick på stan en stund och köpte 2 nya tröjor och lite pysselgrejer! Svärmor kom över på rm och lekte gärnet med ludde, perfekt då jag kunde göra klart lite i bröllopsalbumen... Allt tar ju sin lilla tid! :) nu ska henke vara ledig i 4 dagar! Woho!


...finbesök!...

2012-01-03 17:26:05 Vardag
» Kommentarer(0) «


Vid lunchtid fick vi besök av finaste Emilia! Blev mycket tjejsnack som vanligt:)
Alltid lika mysigt med Emilia, vi är så sinnes lika på mycket!
Ludde var mkt skeptisk till E först men sen visade han henne alla dans-stilar på sitt rum!:)
dansa dansa!
va sa du?
fining!
Puss från oss!

Promenix!

2012-01-03 17:19:39 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag på fm tog vi en promenad med charlotte o albin! Grabbarna var inte på promenadhumör idag och vi hade diverse mössproblem så vidare effektiv promenad blev det kanske inte:) men ute var vi! När vi kom hem stod det en traktor utanför oss... Ludde gjorde allt vad han kunde för att komma ur vagnen och kika... Testade mina iphone-vantar som jag fick i julkapp av svärmor! Funkade perfekt!


Host host!

2012-01-02 19:35:42 Vardag
» Kommentarer(0) «


Tjoho vilken bra start på 2012! Ludde förkyld igeeen! Stackarn! Den där hostan skulle jag ta över bums om jag bara kunde!! Vi har bara myst i soffan idag, kollat teletubbies o igglepiggle! Sofia var här på lite kaffe o tjejprat, mycket trevligt:)


Snö!

2012-01-01 20:02:32 Vardag
» Kommentarer(0) «


Grabbarna var ute och skottade här utanför idag! Ludde invigde sina nya vinterkängor, fyndade ett par jättebilliga på maxi idag, tänkte sååå mycket är han ju inte ute så ett par goretex för 500 kändes lite sådär... Bättre att satsa på nåt bättre till våren och dagispremiär. Hoppas snön ligger kvar så vi får ut o busa lite imorrn!


Nyår!

2012-01-01 15:10:26 Vardag
» Kommentarer(0) «


Åh vad vi är sjuuuukt sega idag! Det här är nog årets segaste!:) vi gör ingenting... Äter godis och tittar på tv, just nu trollkarlen från oz. Vi hade en jättebra nyårsafton igår hos mina föräldrar tillsammans med syster och christian. Som vanligt blev nyårsplanerna bestämda kvällen innan, men det kändes fantastiskt skönt att slippa vara hemma! Vi åt mammas goda 3 rätters med skagentoast, oxfile o hasselbackspotatis... Till efterrätt fick vi hemgjord glass med massa gott i! Muuuums! Så lyxigt att få allt serverat!:) uppskattar det mer nu än någonsin. Vi spelade vårt spel alias som vi fick i julklapp och det var rrrriktigt kul! Henke och jag kammade hem vinsten! Woho! Tolvslaget firades på terassen med utsikt över hela stan! Vackert! Vi sov kvar i gäddan då både henke o jag kunde dricka under kvällen. En jätetrevlig kväll med fina människor:) kommer fler bilder sen... Här är några från mobilen....