...gråtfest...

2012-03-31 21:46:02 Vardag
» Kommentarer(0) «


Imorse vaknade jag själv i sängen...kl 08.00! Henke och Ludde hade varit vakna sen 06.30 och jag fick sova vidare:) Gött! På fm åkte jag iväg och tränade och jag kände hur irritationen rusade genom blodet. Jag blev rasande och sjukt frustrerad. Över vad? det visste jag inte. Frustrationen var ett faktum och jag käbblade med Henke heeeela dagen....Blev galet irriterad i köer, på hur folk körde...på ALLT! Ludde, han fick extra mycket kärlek och pussar idag.
Vi var på kalas hos Bea och Chrille ikväll och jag mådde illa varenda sekund där, kunde knappt äta fikat. När vi kom hem somnade Ludde på 2 sekunder utan varken mat eller gröt i magen och jag började grina, för jag förstod vad som orsakat mitt beteende under dagen. Imorrn är det min sista dag på min mammalediga tid:( Så sorgligt att tiden är slut nu, samtidigt som man såklart ser fram emot nya spännande och roliga tider för oss alla tre. Vad svårt det kommer bli att släppa kontrollen... och vem kommer jag vara som sjuksköterska och kollega nu? efter 1,5 års tid...Kommer L trivas på dagis? Kommer han få separtionsångest? funderingarna är många och bara tiden kommer visa svaren.
Känslomässigt känns det kaos inombords. Känns som jag skjutit dom här känslorna framför mig de sista veckorna. Men mamma sa en sann sak; " Nej, Nathalie...du har verkligen tagit vara på ALLA era dagar tillsammans och inte ödslat tid på att oroa dig för det här flera veckor innan." SÅ nu kom det...allt på en gång. Fruktansvärt skönt att få ur sig det och ladda ur lite.
Det har varit en underbar, helt fantastisk tid med en underbar krabat som vi älskar så!
puss!

Ögoninflammation

2012-03-30 19:15:25 Vardag
» Kommentarer(0) «


Inatt var en tuff natt. Lilla L vaknade till och från hela kvällen så vi anade att nåt var på g. Tempen steg från 38 till 40 på mindre än en timme... Han låg och skakade mellan oss i sängen innan alvedonen tog ordentligt. Det blev en orolig natt, mest för henke o mig- ludde sov ok ändå. Imorse var han pigg och glad och feberfri. Men gnället kvarstod och efter lunch visades en ögoninflammation på höger öga. Men vi har haft en bra dag ändå. Passade på att gå ut lite när ludde skulle sova och uträttade lite ärenden på stan. Gick till kappahl och klagade på luddes jacka som bara åker upp heeeela tiden. Jag springer och drar ner den när vi är ute och det är inte ok!jag hade inget kvitto men Jag fick ändå plocka ut en annan jacka och fick 25% på den. Det kallar jag bra service! Jag handlar ju typ ALLA barnkläder där ochnu var jag missnöjd faktiskt. När mamma fick höra vad jag gjort blev hon jätteimpad! För bara 1,5 år sen skickade jag bea eller henke... Hatade att klaga och lämna tillbaka:) duktig nätha som tydligen växt liiite det senaste året iaf!


...buketten...

2012-03-29 20:13:21 Vardag
» Kommentarer(0) «


Har funderat på hur jag ska göra med min vackra, torkade brudbukett. Bestämde mig för att köpa en vacker låda och behålla den ett tag. Jag älskar den så otroligt mycket fortfarande. Det blev en fin låda från Å-kanten i perfekt storlek:)
Ska köpa lite tyll så den skyddas lite mer.
puss!

...love...

2012-03-28 21:17:54 Vardag
» Kommentarer(0) «


Oj, här sitter jag och hittar massa kort på datorn som jag glömt av att jag fått!:) Här har Rose-marie en släkting till mig fotat lite från bröllopet...Glad för kortet på godisbuffen, för den hann nog ingen annan fota:)
mums!
..
Fina syster och christian.................och vi är också glada:)
åååååh, vilken underbar dag det var! Det liksom suger till i magen när man tänker på den dagen, underbar känsla!

Onsdag

2012-03-28 20:16:18 Vardag
» Kommentarer(0) «


En bra dag. Återigen. Fylld varenda minut med roligheter:)
Låter bilderna tala...


Sista veckan

2012-03-27 19:46:38 Vardag
» Kommentarer(0) «


Shit, sista veckan är här! Ja, och en tredjedel har passerat?! Ojoj... Igår hade vi iaf en ybermysig dag med mormor! Vi köpte nya vår/dagisskor till ludde och tog en fika på global living. Mamma var barnvakt medan jag och henke skrev kontrakt på lägenheten. Yepp! Nu är det klappat och klart!:) uuunderbart:) därefter åkte vi till gäddan och lekte utomhus.


Fullspäckad helg!

2012-03-25 21:17:38 Vardag
» Kommentarer(0) «


Åh vilken fin helg vi haft! Har haft tre av mina fina vänner hemma i västerås-SAMMA helg!:) i fredags träffade jag emilia för en fredagslånglunch och på em kom Linda och lilla Elin och vi lekte i lekparken tillsammans. Elin premiärade i samdlådan! Idag träffade jag Huri för att säga adjö- hon flyttar till san diego i ett år. Hon åker imorgon bitti tiiiidigt. Verkligen en tuff kvinba det fär, far och flyger och fixar ALLT själv. Strongt! Hoppas på att jag kan besöka henne under hösten:) På em hade vi mamaträff hos Edströms med mycket lek o bus... Och våfflor:) jätteroligt att träffas igen. Kvällen har vi spenderat med gusta och miriam och fina bebismagen såklart! Tacokväll deluxe blev det. Pusss på er, hoppas er helg också varit fantastisk!


...äääääääälskar dig!....

2012-03-22 20:58:41 Vardag
» Kommentarer(1) «


Du älskade lilla sockerbit, vad jag älskar dig! Vill stanna tiden. NU!...alltid!

Fina dagar ute

2012-03-22 20:45:55 Vardag
» Kommentarer(0) «


Åååh vilka härliga dagar det är nu! Underbart väder:) vi lekparkshänger hela dagarna och bara myser och leker med alla goa barn och föräldrar. Lekparken är ju verkligen en mötesplats. Vi har träffat så många nya trevliga och roliga barn och föräldrar. Idag hängde vi på djäkneberget med moster bea och sen en em i rudbecksparkens lekpark. Längtar till imorrn då jag ska träffa två av mina finaste pärlor, linda och emilia:)


...stavfel..

2012-03-20 18:26:52 Vardag
» Kommentarer(0) «


FÖRLÅT!
Ibland när jag bloggar på mobilen så går det snabbt, snabbt! Oftast för jag har 2 händer till som vill blogga när jag bloggar (luddes) och för att jag slinter på tangentbordet och glömmer kolla igenom innan jag publicerar.
FÖRLÅT för det:)
I förra inlägget ska det såklart vara BRA dag och SOV!

Ska skärpa mig...

Samspel

2012-03-20 18:06:33 Vardag
» Kommentarer(1) «


Idag har varit en bea dag trots galen nackspärr som vägrar gå över. Jag dov med ett ihopknölat linne under kudden så det var inte konstigt att det blev som det blev. Ludvig har varit en solstråle och skött sig exemplariskt... Precis som han känner på sig att det blir inga extra gnäll-lyft idag! Samspel gillas:) vi lyckades till o med göra samma miner på ett antal kort idag....


...puss...

2012-03-19 16:32:49 Vardag
» Kommentarer(0) «


...inför dagisstarten har Ludde såklart börjat öva på pussarna. Än så länge är det bara mamma som får lååånga blöta pussar!<3
..
Hade visning nummer 5 idag, panikstädning på 1 timme så det var tur att Sofia kunde ta Luddisen på promenad. Jag hann precis. Det verkade löna sig...budgivning har nu startat iaf.
Har sån sjuuuk huvudvärk nu på eftermiddagen. Känns inge bra, jag brukar aaaldrig ha huvudvärk?
puss!

Storm

2012-03-19 10:30:38 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag gick vi ut tidigt för lite lekparkshäng! Vi gick till rudbecksparken och vi var där innan dagiset till och med. Ludde gillar att leka med dom barnen och dom är där nästan varje fm. Idag var det kallt och blåsigt så vi är resan hemma. På em kommer nog mormor och kanske moster på fika!


Lite bilder

2012-03-18 13:14:58 Vardag
» Kommentarer(0) «


Från helgen i stockholm!


...en väldigt fin helg i Stockholm...

2012-03-18 13:11:38 Vardag
» Kommentarer(0) «


yes, då är man på hemmaplan igen. Haft en underbar helg med min man i Stockholm! Vi tog 15-tåget upp i fredags, checkade in på hotellet och stylade oss för kvällen. Vi hade lite ont om tid så det blev en middag på Jensens precis utanför hotellet innan vi for till China Teatern för att kolla på musikalen Dirty Dancing. Jäääklar vad bra den var...jag var tårögd flera gånger för det var så bra! Visst, det var mycket åmande och ålande men dom hade verkligen lyckats förmedla hela storyn och alla viktiga scener var med. Helt klar värt att se om du älskar filmen! Det blev sent och det var rätt livat på stan så vi gick tillbaka till hotellet och satte oss i baren. Blev ett par drinkar och ett lååångt samtal om oss:) Lyckliga vi är som har varann och Luddisen...! Det har varit mycket i vårt liv de sista åren nu så det var mycket att prata igenom. Mest prat, och roligast prat blev det om när vi träffades. Alltid mysigt att prata om det:)
På lördagen tog vi sovmorgon och sen en lååång hotellfrukost! Åh, så gott det var. Det är det ju alltid på Hotell!
Vi tog 15-tåget hem efter lite shopping på stan. Hämtade upp Ludvig som varit ute i Gäddan hos mina föräldrar. Lilla goding som man längtar efter honom när man är borta.
...min absoluta favoritfilm!

...Didriksson Slaskeman...

2012-03-18 12:59:39 Vardag
» Kommentarer(1) «


Bilden fungerade visst inte i förra inlägget.

Ståplats

2012-03-16 17:17:46 Vardag
» Kommentarer(1) «


Nu är vi på plats på tåget! Eller plats och plats.... Ståplats! Blev lite stressigt innan eftersom mäklaren ringde och ville visa lägenheten för en ny spekulant! Så 4e visningen nu på mindre än en vecka! Nu är det bara invänta bud.
Idag har vi träffat luddes farmor för lite regnklädesjakt! Han fick såklart det finadte, nyaste och bästa av farmor. Detta!


...städande och fejjande....

2012-03-15 21:44:38 Vardag
» Kommentarer(0) «


Herrrrrrregu! Jag hade ringt hit mamma idag på morgonen så hon kunde ta Ludde en timme. Vi hade en extra visning idag för en del intressenter som ville kika på lägenheten igen. Visst, allt för att hitta rätt köpare såklart:) Men hujeeeeda mig vilket städande det varit de sista två veckorna. Först inför foto sen inför visning nummer ett...och två...och nu tre! Hej och hå! Enkelt om man är själv, men om man har en vild 1,5 åring hemma är det inte lika enkelt. Vad mycket man behöver också? Har ni tänkt på hur många saker ni faktiskt använder på dagarna. VÄLDIGT många saker har jag märkt. Vi har iaf hängt på djäkneberget idag och lekt med 30 dagisbarn...pust! Eftermiddagen spenderades hos moster bea. Vilken underbar moster hon är. Så engagerad i Ludvig och allt som händer och sker...skämmer bort honom jämt med fina hemsydda saker och massa leksaker. Extra puss till dig moster!
image description
Imorrn träffar vi Farmor för att köpa lite regnkläder inför dagisstart om 4 veckor! Sen tåget till stoooockholm med min man!

...firar!...

2012-03-15 21:31:03 Vardag
» Kommentarer(0) «


Innan vi ev. kan fira en lägenhetsaffär passar vi på att fira kärleken! Igår firade vi treårig förlovningsdag. Hurra för oss! Vi gjorde hemmagjorda räkmackor och drack gott the. Henke hade köpt tulpaner...men dom var egentligen för extravisningen vi hade idag!;) Imorrn åker vi till stockholm för att fira att det var FEM år sedan vi träffades på kåren. Vi ska bo på hotell, kolla musikalen Dirty Dancing och strosa på stan. Vårda kärleken, helt enkelt!
...nyförlovade på hotellet efter en uuunderbar kväll på Lonely Beach,Thailand.

...du och jag för alltid. Kärlek!

Toppendag!

2012-03-14 14:19:30 Vardag
» Kommentarer(0) «


Vilken fin dag! Ludde har haft leksällskap på fm av moster bea och farbror christian i lekparken på fm:) jag passade på att få lite gjort själv sen mötte jag upp dom för lite utomhuslunch! Mysigt kan jag lova. Efter lunchen lekte vi lite till sen däckade ludde i vagnen och jag tog en lååååång härlig powerwalk i solen! Underbart skööönt och fridfullt. Han sover fortfarande... I vagnen i hallen. Borde väcka honom men han verkar vara på G.


...stark!...

2012-03-13 13:53:35 Vardag
» Kommentarer(2) «


Hur stark är du Ludde?
...åså tar han iiiiii för kung och fosterland!

På resande fot

2012-03-12 19:49:59 Vardag
» Kommentarer(1) «


Idag är vi på resande fot hela dagen:) skjutsade henke till jobbet och sen har det varit full fart hela dagen! Morgonkaffe hos mamma i gäddan, lunch på erikslund med bea o mamma, eftermiddagsfika hos farmor o farfar på hdmdal, lekparkshäng på haga och snabbkaffe hos lottis:) ojoj.... Justja, sen maxi för att klaga på muslin vi köpte igår! Den innehöll larver!!!!! ... Och hälsade på moster dom jobbade i minihuset:) ludde ville gärna prova:)


Tokstädar just nu inför visningen av vår lägenhet idag 13.30! Bjuder på lite fina badbilder från igår! Ludde älskar badskum:)

2012-03-11 11:20:40 Vardag
» Kommentarer(0) «



...bättre!...

2012-03-09 20:25:56 Vardag
» Kommentarer(0) «


En bättre dag idag, helt klart! Måste vaknat på rätt sida helt enkelt:)
Vi började med en morgonpromenad vid 9 imorse, kallt men skönt att röra på sig. Vi handlade lite frukt på ica och gick hem för en förmiddagsdejt med bästa kollegorna Linda och Johanna...och lilla O såklart!
Vi har ju som vanligt 1000 grejer att prata om så vi hinner aldrig klart när vi ses! Jättekul och mysigt var det. Ludvig var så gullig med O och ville visa alla sina leksaker. Han liksom la sig på mage eller stod på alla fyra när han ville prata och leka med Oscar.
På eftermiddagen mötte jag upp Sofia för en salladslunch. Vi åt på Global Living och det var jättefin sallad där! Att rekommendera! Ludde sov lääänge så det blev mycket prat och pepp!:)
Imorrn bitti blir det gymet.
PUSS!

Planering noll komma noll noll

2012-03-08 22:51:59 Vardag
» Kommentarer(0) «


En mindre bra dag då jag tydligen vaknade på fel sida? Eller bara hade en mindre bra dag?huvudet stannade iaf kvar på huvudkudden idag. Min bästa stund idag var klart när bea var här på fm! Henne kan man liksom bara vara med, inga krusiduller alls liksom. Fint! Lite bilder från delar av dagen:)


Krull

2012-03-07 16:27:18 Vardag
» Kommentarer(0) «


Nybadad prins... Av diverse anledningar:) hjälp vad lockigt håret är...


...tack!...

2012-03-06 08:54:20 Vardag
» Kommentarer(0) «


för att jag inte blev kräksjuk! Igår var vi ute och åkte lite, jag och lilla L. Jag kände mig sådär olustig och hängig. När vi hämtat hem Henke och kom innanför dörrn stupade jag i säng...med hinken bredvid. Mådde så himla illa så jag tänkte nu är det kört! Nu får jag också vinterkräksjukan. Men icke! Jag sov hela natten också, underbart! Visst, helt hundra mår man inte idag men klart bättre, det tackar vi för!:) Idag kommer fönsterputsaren hit. Vi har ju visning på söndag och är det en sån här strålande dag, då kommer inte spekulanterna se ut! Alltså verkliiigen inte se ut. Ska bli jättespännande att se hur många som kommer! Skönt att det är visning dagarna efter varandra, det är ju trots allt en del städning och fix som måste göras. Nu ska vi klä på oss och gå ut snart!

...älskade moster...

2012-03-06 08:46:10 Vardag
» Kommentarer(0) «


Nu har hon gjort det igen. Skapat! Hon är verkligen jätteduktig på att skapa könsneutrala kläder! Hon hittar ofta på bra kombos som passar tjej som kille. Här har hon skapat a la Vintage från en gammal skön jeanstunika hon haft. Underbart sköna jeansbyxor-perfekt till dagis! Du är bäst moster! Kika in hennes blogg här: http://heartbeatdesign.blogspot.com
....som snart blir en riktig hemsida!
Lekvänliga till max! Tack moster!<3

Vårkänslor!

2012-03-04 22:57:18 Vardag
» Kommentarer(0) «


I lördags var vi upp till djäkneberget för lite lekparkshäng! Mysigt och vilka vårkänslor! Vi bara njöt av värmen, luddis och våren:) ska försöka styra upp en playdate med goa mammor och barn i mammagruppen i veckan, och förhoppningsvis leka utomhus i lekpark tillsammans! Hoppas dom är lika sugna som vi:) nu blir det utelek för hela slanten tills förskolan börjar. Inga mer sjukdomar, tack!


...fika!...

2012-03-04 09:42:26 Vardag
» Kommentarer(0) «


Igår hade vi henkes föräldrar och mormor här på lite fika!
Fin bild på Henkes mormor Elsvig.

...dinner...

2012-03-03 21:58:03 Vardag
» Kommentarer(1) «


Igår hade vi herr och fru Living här på middag. Vårat värdpar från bröllopet alltså, Martin och Camilla. Fick höra massor om deras Hawaii-resa och massa annat tok som vanligt. Vi bjöd på kronärtskockssoppa till förrätt, min laxpasta delux och en rrriiktigt kladdig,seg och chokladig kladdkakscupkake! Mmmmm! Riktigt nöjda:)
Martin blev snabbt favoriten:)

Shoppin!

2012-03-02 16:01:52 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag fick vi hänga med moster bea på utflykt! Hon hade pappas bil där extrastolen sitter i:) vi drog till erikslund för lite häng. Jag fick ett presentkort på hela erikslund shopping när jag fyllde så jag tänkte kolla om det fanns nåt kap. Jorå, ett par skor rikare blev jag! Moster bea köpte en fin tunika och liddisen blev utan:) eller han fick faktiskt ett par heartbeat jeans som bea sytt! Suuuupersköna! Ska visa er sen. Vi käkade lunch på ikea! Gött o enkelt:) Nu måste jag förbereda inför kvällens 3 rätters! Puss!


...godis!...

2012-03-01 20:46:02 Vardag
» Kommentarer(0) «


Dagens godisbit!
Han är så rolig nu. När vi lägger Ludde brukar vi sitta i en fåtölj bredvid sängen, blunda och nynna på vaggvisor. Ja, det låter klyschigt men det har funkat jättebra iaf 80% av alla kvällar sen Ludde blev inflyttad i eget rum. Vi har märkt lite tendenser till att han nynnar med och jag kan säga ikväll var det skönsång från Luddisen. han "mmmm" -ade med när jag nynnade i 2 minuter sen somnade han. Haha! Jag kunde knappt hålla mig:)
PUSS!

Njuter!

2012-03-01 20:21:11 Vardag
» Kommentarer(0) «


Njuter av min sista mammalediga månad! Om en månad börjar jag jobba på gyn igen och jag har redan börjat drömma stressdrömmar, fast jag verkligen längtar till mitt jobb och alla kollegor! Inatt var det första dagen, jag försov mig, klantade mig rejält och blev uppringd av dagis så jag stack hem före lunch för att hämta ludvig som var hysteriskt ledsen!(i drömmen alltså...) Haha! Tokig man är! Vi har powerwalkat på fm idag, varit på möte och bakat lite! Sofia kom förbi på em kaffe och provsmakning. Imorrn kommer martin och camilla på middag här, verkligen vår tur att bjuda igen:) ska bli roligt!