Paket

2012-10-31 21:51:17
» Kommentarer(0) «


Idag efter dagis åkte vi till irsta macken och hämtade ut ett paket till L! Vad det var i får ni se framåt lucia:) ikväll har vi haft besök av en del läskiga barn men L har bara skrattat åt dom och lagt ner några godisar i deras påsar! Inga konstigheter alls...?:)


Mina bästaste

2012-10-27 22:39:20
» Kommentarer(2) «


Idag slog vi på stort och tog vår första lååångpromenad tillsammans i irsta. Tyder väl inte annat på än att vi haft en intensiv tid sen vi flyttade hit. Nu börjar ron infinna sig, dags att njuuuta:) vi lekparkshängde i en nyfunnen urkul lekpark....


Lovely

2012-10-24 18:09:51
» Kommentarer(0) «


En härlig höstig vabdag med frisk ludvig!:)


Inte rädd och inte ensam

2012-10-21 21:49:05
» Kommentarer(0) «


En make-lös helg till ända och det har faktiskt gått riktigt bra:) har ju haft min andre beskyddare brandmannen vid min sida varje minut:) gullebullen!


Krull

2012-10-07 20:16:18
» Kommentarer(0) «


Hälsning från en nybadad prins! En jättefin helg som nu är slut. Tar ett djupt andetag o beger oss in i en till tuff plugg och jobbvecka! Hej å hå, snart är det helg igen, och DÅ ska jag inte plugga nåt!


Trötta

2012-10-05 20:23:48
» Kommentarer(0) «


Ja, trötta är vi nu efter en intensiv jobb och pluggvecka, imorrn står inget på schemat, skööönt:) tur vi har lilla solstrålen himself som livar upp när det känns tröttigt!


...kontoret...

2012-10-05 11:29:23 Vardag
» Kommentarer(0) «


Tar en kort paus från pluggandet. Sitter och plöjer folkhälsa som vanligt. Den här veckan har varit tuff med både föreläsningar, mycket eget plugg och påbörjande på nya hemtentor och grupparbeten. Puh!  Skönt att det är fredag. Tänkte visa hur kontoret börjar ta form här hemma....rrrriktigt kul att inreda och dona här hemma:)
 
 
Tapeten kommer från InTrade, den fick Putte på kulörmålarna sätta upp. Tack för det! Sen lite skruva....
 
skruva lite till....
 
Lite nytt..........och lite gammalt. Den här expedithyllan med alla lådor hade vi ju sen tidigare och den passade ju utmärkt på kontoret, den fick stå på högkant denna gång. Stolar då?
 
 
Så här bra blev det, nu ska vi bara piffa och strukturera lite. Skönt att ha en riktig arbetsplats. Henke kommer ju jobba en del hemifrån och jag har ju minst 1 års plugg framför mig...
Alla möbler är från IKEA.
 
 
 
 
 
 

Nya rutiner

2012-10-04 21:06:06
» Kommentarer(0) «


Äntligen lite ordning och reda i familjen igen! Sedan i somras har det varit lite krångligheter på kvällsfronten då det varit svårt att få L att somna. Han har fått sova fritt på dagarna, så länge han velat och behövt. När sen dagis började, började också mornarna att krångla lite, en trött krabat som inte alls vill gå upp eftersom han säkert inte fått ihop timmarna på natten. NU har vi börjat begränsa vilan på dagen till rn timme och wow vilken förändring faktiskt! En piggelin på morgonen som helt klart är utvilad och energin på topp så alla morgonbestyr går så gott som smärtfritt:) kvällarna går också bra, lugna och harmoniska läggningar mår ju alla bra av, speciellt L. Har inte ens reflekterat över den här iden tidigare, men när jag nu fick tipset kändes det helt klart värt ett försök. Puss på er, och glöm inte att prova nya vägar ibland, man blir lätt fast i ett mönster, så som man alltid har gjort....


Fågelfix!

2012-10-02 17:04:10
» Kommentarer(0) «


I helgen fick vi en fågematare och en hink fågelfrön av Ls farmor o farfar. Idag passade utmärkt att pyssla lite ute. Det har redan varit fåglar o mumsat där... Kul tycker vi!


Ludvigs namnsdag

2012-10-02 16:59:26
» Kommentarer(0) «


Grattis lilla goding på namnsdagen! Hämtade hem en glad o pigg krabat idag som har bubblat gärnet om dagen på dagis idag. Själv har jag suttit på en låååång lååång föreläsning hela dagen... Fick också reda på att jag klarat den första hemtentan! Tjoho! Så vi firade lite idag när vi kom hem, med glass! Ludvig hade fått ett fint namnsdagskort från gammelfarfar o gammelfarmor! Pappa henke är på kurs ikväll så vi får gosa på egen hand, jag o ludde!