Time flies

2013-10-15 22:07:11 Vardag
» Kommentarer(0) «


Tiden går verkligen fort nu! Inte minst märks det på L som utvecklas i en rasande fart, han har blivit så stooor kille verkligen. Helt blöjfri, sjunger och berättar detaljerat om vad som hänt på dagis idag. Han vill vara med o greja med tvätt och matlagning, klipper i papper och målar... Teckningar! Härom dagen satt vi och målade efter dagis och efter att ha drunknat i min egen teckning en lång stund sneglade jag bort mot ludvigs teckning... Jahapp, en gubbe?! Kan han rita gubbar nu också?!....jo, minsann!


Fika

2013-10-03 22:07:19 Vardag
» Kommentarer(1) «


Idag var det lite ängsligt efter dagis så vi piggade upp oss med en kopp kaffe och lite småkakor!


Fjärde dagen i rad

2013-10-03 22:05:34 Vardag
» Kommentarer(1) «


Fjärde dagen i rad som det står fysisk aktivitet på schemat! Känner mig nöjd med nystarten med kost o motion. Vill känna mig stark igen. Man får ju faktiskt NY energi efter träning. Idag blev det kort promenix och 20 min löpning, ja ingen värsta prestation men för mig är det framsteg. Vägen tillbaka till träning efter graviditet har varit lång eftersom jag har bäckendysfunktion. Har ett mål till examen om 5 veckor, och sen ett ytterligare mål, hoppas det går. Nu har jag iaf lagt i en extra växel:)


Kolla!

2013-10-01 20:35:28 Vardag
» Kommentarer(0) «


(Bloggar främst för farmor,farfar,mormor o morfar som varken har fb eller instagram)
"Jag klipper!"
Gäller att ha tungan rätt i mun...


Bloggbrist

2013-10-01 20:32:12 Vardag
» Kommentarer(0) «


Det har varit en fullspäckad vecka sen sist, full med pluggande och roligheter!
Idag hade vi seminarie på vårt sista arbete som jag o Linda skriver. Man kan säga att det är som en halv D-uppsats för vi går inte ut och intervjuar sköterskorna. Men allt annat ska göras, som en magisteruppsats. Mycket jobb men vi fick riktigt bra kritik idag igen så det känns skönt att slitet lönar sig. Snart ser vi slutet på det här äventyret. Mitt livs investering, det bästa jag gjort för mig själv o familjen, helt klart!

Idag efter dagis åkte vi till moster bea för att titta på masssdor med fina bilder från Heartbeat fotograferingen med LindaKarlsson. Blev helt såld på ALLA bilder!