Mysigt

2014-08-27 21:53:38 Vardag
» Kommentarer(0) «


Jag har alltid älskat hösten, men just den här hösten har tröttheten redan!!?? infunnit sig, hur kommer det sig efter den här fantastiska sommaren? Hoppas det vänder fort. Åkte lite spontant iväg ikväll till Rusta och handlade hem lite upplyftande mysiga detaljer till hemmet. Nu känns det lite bättre... Nu kan jag sitta här och vara lite trött med nya fina kuddar och tända ljus. Mysigt! Inte en tråkig stund

2014-08-27 21:48:15 Vardag
» Kommentarer(0) «


Nej, verkligen inte med den här pajasen! Alltså som vi skrattat med och åt honom, förlåt för det, men hans kommentarer ibland, ojoj... Hjärtat svämmar över av kärlek o glädje! Älskade goa unge! 
Bästa känslan att få hämta på dagis och få höra det där illtjutet " iiiiiiiih, iiiiih, mamma!!" Och leendet, och den springande lilla kroppen som bara bubblar fram i glädje! Han verkar så glad i livet liksom. Underbart! 
Så här såg det ut idag vi dagishämtning...En helt vanlig onsdag! Kram på er! 

Skansen

2014-08-08 22:12:30 Vardag
» Kommentarer(1) «


Tidig morgon. Tog bussen från irsta till tågstationen. Tåget till stockholm och spårvagn till skansen. Hej å hå! Haft en fantastisk dag på skansen! Lagom med folk och lagom väder. Kikat på dom flesta djuren, klappat en orm, åkt karuseller och tittat på barnteater. Familjedag helt sonica! Ludde somnade i vagnen på spårvagnen tillbaka, så henke och jag passade på att göra ZARA butiken innan vi sprang till tåget:) 


Bästa o finaste killen i världen har vi! <3 

Spontant på Indigo

2014-08-08 22:03:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Imorse ringde mormor o frågade Ludvig om han ville sova över hos mormor i lusthuset. "Ja, det vill jag!" fick hon till svar. Dom har pratat om det länge men det har inte blivit av, förrns nu. Ludde sov hela natten, inga problem där inte. Så när ludde blev hämtad vid 18 svirade jag o henke om och tog en spontan middag ute på stan. Indigo blev det. Tapas! Mmmmm! En drink på Folkets o sen tog vi bussen hem vid 22 för att dra ett par avsnitt av Dexter.


Allergireaktion och kungsbyn

2014-08-06 20:58:55 Vardag
» Kommentarer(0) «


Imorse fick jag en allergireaktion och svällde upp under överläppen upp emot näsan. Ingen aning vad jag reagerade på men tog en allergitablett så det la sig på några timmar bara. Skumt. Såg ut som en riktig botox-kvinna! Haha

En "au natural" pussmun kan man säga:) utan ansträngning. 

Vi åkte till kungsbyn och såsade runt där i två timmar med liten fikapaus. Ludvig älskar att vara där! Idag fick han prova på ponnyridning. Ojoj, vilken lycka i hans ögon! Han var sååå stolt lillemannen...
Gäddeholmsbadet

2014-08-04 00:13:08 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har vi haft en riktigt varm slappardag på gäddeholmsbadet. Moster bea och chrille kom ner o mamma o solveig slog sig också ner med oss på stranden. Bea har ny kamera o älskar att fota allt o alla nu. Kanske särskilt att fota sina ögonstenar. En av hennes ögonstenar är våran älskade badkille Ludvig! Fantastiska bilder Bea! 


Varning för bildbomb men visst är det roligare med bilder än massa text? 
Skickar en kram till Ludvigs farfar Ingemar! Kraaam!<3