... Post spinalt helvete...

2014-02-25 17:44:52 Vardag
» Kommentarer(0) «


Äntligen orkar jag med ett blogginlägg. Sista meningen i förra inlägget kan ni stryka. Helt och hållet. Vaknade onsdagen den 19 februari med den värsta huvudvärk och nackvärk ni kan tänka er. Jag kunde knappt röra mig. Hade ångest för toabesöken som tog typ 1 minut. Henke fick åka hem på lunch och raster för att hjälpa mig upp på toa och pytsa i mig dryck o tabletter. Till följd kom också illamående, hade sån värk så jag till slut kräktes. Jag var nära att åka tillbaks till sjukan men hade  sköterske och läkarkontakt på telefon och det var "oturligt nog" jag som blivit drabbad av postspinal huvudvärk, vilket typ 15-20% av dom som gör en lumbalpunktion får. Tack för den upplysningen innan. Sedan dess har det varit strikt sängläge. Då menar jag sängläge som i ljud och ljusskyddat rum och utan huvudkudde. Den värsta känslan var dock att inte kunna ta hand om ludde. Alls. Hemsk känsla som mamma. 
Mest förbannad är jag, varför just jag blev drabbad. Jag tillhör dom blivande mödrar som skriver: "absolut, under inga omständigheter vill jag absolut inte ha en EDA!" Fick ju svar nu på varför jag aldrig vill ha en nål i ryggen frivilligt. 

Hursom så mår jag idag äntligen lite bättre. Fått i mig mat faktiskt. Hoppas på en ännu bättre morgondag! 
Fick blombud från bästa jobbet idag, längtar efter att få leva mitt normala vardagsliv igen! Få gå till jobbet, socialisera, duscha....
Snart så, är jag på benen igen. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback