Snorig gudmor

2015-03-29 19:58:06 Vardag
» Kommentarer(0) «


Lämnar nu 3 veckors förkylning som avslutades med bihåleinflammation och öroninflammation! Yeeey... Tillslut fick jag ge mig och ta emot antibiotika, men det tog emot i sista stund. Gravid i v.33 är man inte så sugen på att proppa i sig mediciber, inte jag iaf. Men, nu hade jag så jäkla ont och varit sängliggande flera dagar så det var bara bita i det sura pillret. Igår började huvudvärken släppa och tur var väl det eftersom det var guddotter Elviras stora dag igår. Ett väldigt vackert och känslomässigt dop. Vilken ära det är, att få vara fadder/gudmor. 


Dagen idag har varit lugn och mest spenderats i soffan framför film. Dagen avslutades med teaterföreställning med mitt andra gudbarn, Ruth. Hon spelade i föreställningen Romeo o Juliet. Verkligen imponerande och modigt att spela teater! 


Mamma o svärmor har varit förbi med uppiggande blommor i veckan. Jag är verkligen bortskämd med det. Höggravid och dyngförkyld så kan man behöva nåt färgglatt som piggar upp! 


Lovely! 


Juveler

2015-03-08 21:14:01 Vardag
» Kommentarer(0) «


Igår fick jag umgås med de här fantastiska juvelerna, mina brorsbarn! 
Underbara, harmoniska o glada individer! 


Godingar! Dom blev så glada för en hel flyttkartong med Luddis gamla leksaker som dom nu får låna tills lillebror blir stor nog för dom igen:) 

Sjukstugan

2015-03-08 17:23:27 Vardag
» Kommentarer(0) «


När jag kom hem från sjukan i tisdags kväll var det någon annan som kroknade.... Feber, snuva och hostan från hell, som vanligt vid Ls alla förkylningar. Några pigga o lekfulla stunder under veckan o morse trodde jag han var nästintill frisk? Mycket piggare iaf. Jotack, efter lunch kroknade han o sov 3 timmar?!.... Passade på att också ta det lite piano, monterade ihop lite ikealådor. Har fått ett himla stort behov av "var sak på sin plats" nu senaste tiden , kanske istället för det klassiska boandet inför lillens ankomst? Det är inte riktigt samma sak den här graviditeten med boandet och förberedandet... Vi har sparat i princip allt från Ludvig, så vi behöver inte köpa till många grejer alls. 
Tack för alla kryahälsningar efter förra helgens bravader, nu mår jag helt bra igen! Och lillen stannar där han ska vara ett tag till:) 
Be careful...

2015-03-02 20:48:22 Vardag
» Kommentarer(0) «


...what you wish for! Visst har vi längtat ut lillebror men det här är väl ändå liiite tidigt att åka till förlossningen. Graviditetsvecka 29.

Tur att allt är mer än väl därinne . Ringde förlossningen igår kväll då jag fick plötsliga intervallsmärtor vänster sida buk. Dom ville kolla upp det direkt. Jag med. Fruktansvärt ont. 
Flera ultraljud igår och idag utan anmärkning men frågan är om det kan vara den där cystan som spökar igen. Det visar sig imorrn, då blir det magnetkamera undersökning. Nu ikväll kom jag upp på gynavdelningen efter ett dygn på förlossningen, o blir så väl omhändertagen. Både henkis o syster har varit här o lättat upp dagen lite! 


Frukost på förlossningen imorse efter 15 timars fasta....mums!