Halloween

2015-10-31 20:10:53 Vardag
» Kommentarer(0) «


Det har ringt på dörren hela kvällen här i irsta. Massor med läskiga barn som ruinerat oss på allt godis nu, kanske lika bra det?! 


Luddegull! 

Idag har vi varit på kungsbyn och träffat brorsan och hans barn.
Efter det åkte jag o Ludvig ner på stan, käkade lite och gick på bio. Men kanske bäst av allt... Åkte buss hem! Kanske det bästa enligt Ludvig, hehe! 
Elvin o Henke hängde hos svärisarna på gryta. Mysigt med lite egentid med min stora prins. Kan behövas lite extra sånt ibland. 


Elvins dop

2015-10-26 20:28:51 Vardag
» Kommentarer(0) «


Vi hade en jättefin dopdag i lördags i Ängsö kyrka! Elvin var på sitt vanliga solskenshumör o skötre sig fint hela dopet. Ludvig hjälpte till med vattnet och att torka E på huvudet efteråt. Ludvig och jag var modiga och framförde vår egna text till Elvin med hjälp av melodin till Sun is shining. Är så glad att det blev av. Sofia spelade piano så fint och sjöng med oss. Vi hade fantastiska Linda Wagerman Grönberg som präst, ett självklart val eftersom hon vigde oss och hade Ludvigs dop. Underbara Linda. Så lättsam, lugn och barnvänlig. Efteråt hade vi lite mat och dopkaffe i irata församlingshem. Ett stort lekrum till alla barnen var toppen! Vi var ju ändå 16 barn samlade på dopet. Ruth blev Elvins fadder/gudmor. Hon är en alldeles underbar tonåring och kusin till mig. Hon är så lugn och fin och älskar mina två gossar innerligt. Hennes mamma är gudmor till mig och jag är gudmor till Ruth så det kändes extra roligt att välja henne. Bästa moster Bea hann ta lite fina kort, tack för det. 

Vi har ju sån tur som har fantastiska hjälpsamma släkt och vänner som hjälpte oss att göra dopet och festen så bra! 

Massor av fina presenter fick Elvin. 
Stort tack till alla som var med<3

Planering

2015-10-21 21:45:34 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ja, planeringen är i full gång. Eller egentligen är nog all planering klar bara förberedelserna  kvar. På lördag är det dags för dop i ängsö kyrka. Vi tycker det är kul med fest och är glada över alla fina vi har omkring oss så det blir ett ganska stort dop. 50 vuxna och 15 barn. Det kommer bli kanon tack vare att många hjälper till och bidrar med olika saker. Så tacksam för det. 

Lilla Elvin Henrik Valter. Bästa brorsorna! Ludvig och jag övar o trallar på sången vi skrivit till Elvin. Vi ska sjunga den på dopet tillsammans med Sofia. Om vi vågar inför alla. Kusiner

2015-10-08 21:43:55 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har vi varit i hallsta och träffat min bror och grabbarnas kusiner. Underbara ungar! 

Ett halvt dagis kommer gåendes, haha! 
Så goa med varann. Allihopa! 


Att göra...

2015-10-06 21:56:38 Vardag
» Kommentarer(0) «


Åh vad skönt! Ni vet känslan när man tagit tag i något man skjutit upp för länge.... Skönt! Ett samtal till banken senare och ett nytt fungerande pensionsspar ordnat. Nu ska resten på listan betas av också hehe.

Elvin glad igen efter tre gnälliga dygn och en tand senare. 

Halloj! 

Björnön

2015-10-01 17:23:26 Vardag
» Kommentarer(1) «


Idag har vi letat björnar påbjörnön. Ludvig tyckte det var ytterst märkligt att vi inte sprang på några björnar på promenaden? Blev en lunch på björnögården. Mycket gott !