...lovely weekend!...

2011-02-06 10:09:21 Vardag
» Kommentarer(1) «


Vilken underbar helg!
I fredags kom mina kollegor och fina vänner Johanna och Linda hit på en fm fika! Var såå kul att se dem igen och få höra lite skvaller om jobbet:) saknar 85an ibland faktiskt?
Sen var det dags för mammaträff- vi käkade lunch på Nancys i Igor och tiden bara flög iväg som vanligt. Så jäkla skoj att vi har en riktigt bra mammagrupp. Nu ska vi ses varje fredag här framöver. Super! Ludvig sov heeela träffen medans de andra barnen satt med och jollrade för fullt.
Efteråt skulle jag gå upp till sjukhuset för att lämna pengar för hjärt-lungräddningskursen vi ska gå på måndag. Passade även på att svänga förbi 85an och säga hej! Väl uppskattat. Tyvärr blev det ingen promenad för det blev för stressigt-henke skulle hämta oss 4 utanför sjukan-så vi tog bussen för första gången!
Det klarade vi med bravu!
Henke fiskade upp oss och vi tog en svängom på IKEA för att sedan avsluta fredagkvällen med tacomys och lets dance...som för övrigt är himla tråkigt i år!

Lördag! Vi tog en långpromenad på fm runt lögarängen.
På em kom Martin och Camilla hit-vårat värdpar till bröllopet. De är helt fantastiska människor så det kommer bli super! de hade massa fina tips till oss och nu verkar det som min dröm om liveband/livemusik kommer besannas...wei!*hoppas...*
Mot kvällen åkte vi ut till gäddan för att träffa syrrans killes mamma. Hon var här för första gången och ville såklart träffa Ludvig. Vi har fått massa fina presenter av henne-fast hon aldrig träffat oss., och hon var ju supergo'!

Ludvig somnade in skönt i soffan så vi stannade kvar hos mamma och käkade pizza och kikade mello.
Jag tycker så här. Vi skickar danny-rakt av bara. Inga mer deltävlingar. Ingen kommer ändå vara lika bra! SÅ! Nu bestämde vi det... Marie och Rickard var sjukt dåliga. Tyvärr.


Mina fina grabbar!

Ludvig pratar för fullt i sängen nu hör jag....
Idag är det söndag, Henke har tränardag idag och på em ska vi till brud- och festmässan på statshotellet! Hoppas på massa fin inspiration!<3 Mamma ska vara barnvakt så vi kan gå där lugnt och njuta av allt vackert.

Trevlig söndag!


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Det är röda brallor som gäller!

2011-02-07 @ 19:31:49
URL: http://pyttet.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback