...sommar?...

2011-05-31 19:30:38 Vardag
» Kommentarer(0) «


WOW! Vilket sommarväder vi fick idag då!:)
Ludvig somnade igår 19.30 och sov heeela natten till 8 imorse! Han brukar ju alltid vakna några gånger och vilja ha nappen bara, men inte ens det. Den grabben vet hur mamma vill ha det när pappa är borta!;) hihi
.
Mamma kom förbi en snabbis imorse då hon hade lite tid över innan butiken skulle öppna. Perfekt tyckte jag, då kunde jag göra mig i ordning i lugn och ro. Ludde hann till och med sova en stund innan sista Pinglan idag. Lite trist, men det är ju avslutning nästa tisdag i Miriams trädgård så då får vi sjunga högt en sista gång innan sommaren. Tänk i höst när det börjar igen då är det säkert Ludde som kryper fram till väskan med djuren....stora killen!
Det var mysigt iaf, Albin och Charlotte var också där så vi knatade tillsammans ner på stan efteråt, lunchade och shoppade lite tuffa t-shirts till våra grabbar. Det var så himla varmt och härligt idag så vi gick ner till vasaparken också, slängde oss på en filt i skuggan och bara snackade strunt en stund:)
.
Nu saknar vi pappa Henrik som kommer hem senare ikväll.
.
Ludde på pinglan.
häng i parken!
ey grabben!
-
pusss på er!

...själva hemma...

2011-05-30 21:03:19 Vardag
» Kommentarer(0) «


Måndag igen. Var iväg till sjukgymnasten idag på fm och fick behandling, massage och lite elektroder. Skönt. Känns en anings bättre, jag är iaf vid gott mod:) Visst ska det här bli bra om några veckor.
När jag var klar åkte jag hem till Ludde som var hemma med mormor. Vi tog tillsammans en tripp till min farmor och farfar för en fika men även ett besök på IKEA, lunchade och köpte lite gardiner faktiskt. Skulle ha ramar också till fotona från porträttstudion, men jag hittade inte några bra där så jag får leta vidare...
Henke var redan hemma när vi kom hem, han hade slutat tidigare eftersom han åker till Danmark ikväll, så vi har haft en riktig familje-eftermiddag. Vad vi gjort? Skrattat, myst, lagat mat tillsammans i lugn och ro, kastat boll och byggt med klossar:) Äääälska familjeliv.  Gue, nu blev jag helt plötsligt tårögd...!?....
Ludde somnade tidigt, så jag har bröllopsfrossat lite såklart. Man får passa på!
.
.
pappa pussar ludde "hejdå"!<3

byggjobbarn'!
puss från oss!

...snopet!...

2011-05-30 16:34:53 Vardag
» Kommentarer(0) «


I lördags var Henke och jag på 100-årsfest! Min farbror och hans sambo Lena fyllde båda 50 år så de slog till på stort kalas! Festen började redan 16.00 vilket alla tyckte var lite väl tidigt kanske, men jaja det var väl lite lekar och annat säkert. Vi kom dit, minglade och drack gott, fick dra ett kort ur en kortlek som vi inte visste ännu vad vi skulle göra med. Säkert bordsplacering kanske?
Alla gick ut på baksidan av festlokalen för att inta våra platser på gräsmattan. Det var snyggt uppmarkerat för spader,hjärter, ruter och klöver....men 2 tomma rutor i mitten. Vi väntade på info. In i mitten kommer en snygg vit bil farandes på gräsmattan. Lena med vit sommarklänning och en bukett vita rosor? WHAT!?
B R Ö L L O P !
Wooooooooooooooooooooow, vilken jädra överraskning!!!
Det blev vigsel mitt på gräsmattan med en underbar vigselförättare. Ingen visste nånting, ja förutom deras barn då. Helt galet och oväntat, men såååå roligt för dom! Bölade som vanligt när det blir så fina stunder sådär spontant.
Festen var jätterolig och bandet som spelade var suveräna. Jag struntade totalt i min höft och rygg och skakade rumpa med Henke hela natten! Vi var helt svettiga när vi åkte hem:)
.
Ringde såklart till Ludvigs farmor och farfar för att kolla läget under kvällen och givetviiis hade det gått super! Han slocknade gott i resesängen 20.30 och sov till 7.30 dagen efter. Underbart och skönt att han bara finner sig i allt. Gooosen!:)
.
puss!
surprice!
Fina!

....min första morsdag....

2011-05-29 21:50:38 Vardag
» Kommentarer(1) «


Idag är jag extra glad i själen!
Är så himmelens glad för min älskade lilla skatt Ludvig. Tänk att jag får vara mamma till jordens underbaraste kille!
Ludvig låg inte i sin säng imorse och det var så tomt utan honom...han har ju sovit hos farmor och farfar inatt. Mer om det imorgon.... Jag har i alla fall varit en bra mor (tydligen) för jag fick ett mycket lyxigt shampoo och balsam (som jag suktat efter) och lite fina rosor av Luddisen:)
Vad vore ett liv utan Ludvig!? Iiiiiiiingenting. Det går inte ens att föreställa sig.
Kärleken är enorm. Enorm.
puss!

...sova borta...

2011-05-27 20:41:31 Vardag
» Kommentarer(0) «


Imorgon ska Ludvig sova borta för första gången. Jag och Henke ska på 100-årsfest och parta loss lite! Det har känts ganska lugnt faktiskt, men ikväll pirrar det lite i maggropen och man undrar hur det ska gå för Luddisen utan sin mamma och pappa. Självklart kommer det gå jättebra, farmor och farfar kommer ju vara super-barnvakter, inga problem! Men liiite känns det i mitt hjärta att lämna bort han över natten. Farmor och farfar får nog stå ut med att man ringer någon gång under kvällen och kikar läget:)
Ludvig har iaf fått finaste lakan av farmor som vi invigde inatt. Så himla skönt var det också! Har inte börjat med riktigt täcke ännu utan vi kör en tunnare fleecefilt inuti.
sov gott - spetsen har farmor hittat på vinden i en gammal låda. Kom ju fint till användning.
.
.
Idag har vi haft en mysig eftermiddag med Bea på stan, kikade lite klänningar och annat:) Lunchade på jensen's boefhouse och det var faktiskt riktigt gott och bra! Vi var nöjda.
Blev lite inredning då jag blev så sugen att göra om lite här hemma nu när det inte blev något radhus. Yes, så lite nytt ska vi unna oss. Ska visa lite före- och efter bilder sen!
.
.
Blev en ny bilbarnstol idag också, en Britax-hi way, det var ett bra pris på den i helgen (babyproffsen) så vi passade på, även om vi inte kommer börja använda den förrän juli/augusti kanske. Kikade på en resevagn också-till semestern, det kommer bli en Chicco liteway, jäklar vad smidig den var, alla gånger! Ludde fick provsitta och såg väldigt nöjd och bekväm ut:)
Nej, nu ska vi packa iordning lite saker inför morgondagen.
puss!
puss från luddis också<3

...sjukgymnasten...

2011-05-25 12:21:35 Vardag
» Kommentarer(0) «


Imorse var jag iväg till sjukgymnasten igen- idag körde vi lite övningar på gymmet, med gummiband och pilatesboll.
Känns fortfarande rätt illa, vissa övningar kunde jag inte ens göra för att det gjorde för ont. Nu ska jag få behandling nästa gång, massage och akupunktur men vi ska träna också!
Fått ett litet träningsprogram att köra hemma, rumplyft,plankan och lite höftövningar.
Mamma var barnvakt imorse och det gick såklart super. Nu är han i hallen och står under våra jackor och drar i alla snören och skärp som hänger ner. Han kan stå där läääänge.
Det här är en vanlig syn nu för tiden-lämnar man rummet vet man aldrig var luddis är när man kommer tillbaks:)

...tant-fest!...

2011-05-25 11:47:07 Vardag
» Kommentarer(0) «


Igår var jag på Tant-fest med gamla jobbet! Det var sååå roligt och kul att några verkligen gick all-in! Först var vi på bellmans på fördrink och mingel sen gick vi till di spagna då nedervåningen var bokad för oss! En väldigt trevlig fest med mycket skratt, åh vad jag saknar dom! Det var skönt att få komma ut, dricka lite vin och äta god mat med bara goa tjejer! Jag fyndade ett par glasögon och sjal på myrorna-det fick duga som tant-utstyrsel!
Saknar jobbet och tänker mycket på hur det blir sen när man ska börja jobba igen, hoppas de behöver mig då...! Känns som att det kan vara skönt att komma tillbaks till något man kan lite rutiner och känner alla. Sen kanske det inte blir någon fast tjänst just där och då, men skulle vara skönt att komma tillbaka ett tag iaf-tills man känner sig lite varm i kläderna igen.
tant!
roliga kollegor!
puss!

...ryggjä*el....

2011-05-23 20:30:51 Vardag
» Kommentarer(0) «


Helsike!!
Nu är jag riktigt ledsen- hade idag ont igen i höften och ryggen men bestämde ändå mig för att gå ut och träffa charlotte och albin en liten stund. Precis innan vi ska gå så rejsar Ludde runt med sin gåstol men kör fast i sin lekmatta, jag skulle bara dra bort mattan med foten och så PANG-glider foten iväg och ryggen knakar! AJJJ!
Jag bara skrek rakt ut, Ludde stirrade förskräckt på mig. Nu är jag så jäkla trött på detta problem med ryggen, fasen alltså! När jag lugnat ner mig ringer telefonen, vem det var? Jo, sjukgymnasten som blivit sjuk och ställer in vår träff idag. Allvarligt hade jag gråten i halsen när jag sa "krya på dig"....
Jag haltade mig ut iaf, eftersom jag höll på att bli galen av grannens renoveringar! Men det var tunga steg, både ner och hem. Tur Charlotte och Albin piggade upp mig lite iaf!
När vi kom hem somnade Ludde som en stock och sov 1,5 timme! YEY!
utslagen................................................................nyvaken och pratglad!
Sofia kom hit ändå på em idag, fast det inte blev något behov av barnvakt. Vi pratade massa bröllop och framförallt busade hon gärnet med Ludde som var MER än nöjd kan jag säga. Skönt när man har vänner som hjälper till när det krisar på bus-fronten. Nu har vi nog bestämt in- och utgångsmusik till kyrkan, skissat på framsida till festprogrammet och lite annat...skönt att mer och mer faller på plats.
Ja, hon är så rolig den där Sofia!
Pusssss!

....en fin helg som vanligt....

2011-05-22 19:01:22 Vardag
» Kommentarer(0) «


Så var helgen över igen. Henke tycker helgen gått jättesakta eftersom vi väntar på besked....
Igår var vi ner på stan en liten sväng, shoppade lite nödvändigheter till Ludde. Vi var trötta och hängiga men det var mysigt ändå:) Vi gick hem och vilade alla tre i sängen, en liten eftermiddagslur för att sen åka till Gryta och fira Robban och Lotta som fyllde år.
födesedagsbarnen, henkes bror 29 år och flickvännen Lotta 25 år!
ludde granskar farfar...fin skjorta!
jag på bild för ovanlighetens skull. Vi visar våran hemlis för sällskapet.
Igår kväll hyrde vi filmen "I rymden finns inga känslor" en mycket rolig film, blev mycket skratt!:)
Idag har vi varit på babysim och Ludvig har gjort frisim under vattnet för första gången. Så himla häftigt att han lärt sig nu att hålla andan när vi säger "Nu kommer det vatten"! Så duktiga! Känns så skönt att det är något de har lärt sig själva, han väljer själv när han vill fly från pappa och då släpper man och säger "nu kommer det vatten!" Ner under vattnet och frisommar nåt tag och sen tar mamma emot. Ludvig hostade inte ens de första gångerna utan höll andan hela tiden. WOW!
Imorrn ska jag till sjukgymnasten igen, ska bli spännande! Sofia ska vara barnvakt:)det blir kul för ludde.
puss!

...förkyld mamma och ludde...

2011-05-20 20:02:55 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ojoj, nu är det snorigt och hängigt här. Det har ju hängt i luften lite så att säga....men nu har det verkligen brutit ut! Skönt på ett sätt för då är det förhoppningsvis över om 2 veckor. Bra då vet vi det:)
Stackars Ludde hängde också med på förkylningståget, snorar och nyser men verkar inte må så dåligt. Han är lite lugnare än vanligt bara.
Idag har vi varit hos älskade bea, ja vi bestämde oss för att åka dit trots förkylning och höftproblem. Egentligen hade vi avslutning på Carema med BVC gruppen- men kände verkligen inte för att smitta ner Ludvigs vänner. Ingen större katastrof eftersom vi ses varje vecka ändå:)
Vi skjutsade Henke till jobbet imorse med hans cykel där bak, hälsa på hans kollegor också som blev så glada att se Ludde igen. Ludvig och jag for till Hallsberg och hälsade på moster Bea. Ludvig fick en ny napphållare från heartbeat, röd med vita stjärnor-sååå fin! present väntade också från Chrilles mamma till Ludde-som vanligt blev det succe.
Vi tog en promenad runt i "centrum" men det gick rätt snabbt så vi tog bilen in till örebro också, shoppade lite till Ludvig men framförallt hade vi det sååå mysigt med Bea. Bara hänga och umgås igen, underbart. Har verkligen saknat henne nu då det nästan var 3 veckor sen vi sågs!!!?? Var lääängesen det hände.
Nu är jag helt slut, maten i ugnen och cider i handen. Känns som det blir en tidig kväll. Bjuder på lite mer bilder imorgon men här är lite shopping:)
villervalla sommarpyamas, krypskydd till luddes knän, en ny flaska och en present från moster-blågrön pyamas!
mer bilder imorrn som sagt.
PUSS!

...inte mycket gjort...

2011-05-19 22:05:33 Vardag
» Kommentarer(1) «


Nej, idag har man inte fått mycket gjort. Hade en tråkig dag hemma idag-hade inga speciella planer faktiskt. Kan vara skönt ibland men idag hade jag gärna gjort något. Känner mig lite hängig, som om man är på väg att bli sjuk ni vet. Hoppas inte! Men halsen smärtar och snoret täpper till då och då. Tyckte lite synd om ludde som tröttnade på sina leksaker, jag orkade inte stojja alltför mycket, så vi tog en promenad ner till Å-kanten. Försökte hjälpa mamma att skaffa en facebook-sida till butiken men det var lite lurigt. Får se om jag kan styra upp det i helgen kanske.
Ludvig trivdes bra på filten på golvet och showade som vanligt för oss:)
mamma tokar sig med luddis också, hihi!
Ludde får klämma och känna lite på alla vackra saker.
Ikväll pirrar det i magen, iiih:)
Imorgon ska vi till Bea i Hallsberg och sen vidare till Örebro för lite shopping.
Ska bli U N D E R B A R T !
puss!

...Värdens bästa Sjukgymnast....

2011-05-18 13:24:02 Vardag
» Kommentarer(2) «


WOW! Jag säger bara WOW!
Imorse var det upp tidigt som gällde, jag hade ju fått tid hos en ny sjukgymnast på Apalby Friskcenter.
Jag lämnade Ludvig till mamma och sen lånade jag hennes bil och for iväg. Jag satt i väntrummet och kände noga efter hur det var med höften. Lite pinsamt bra kanske? Äsch, ont får jag ju när jag anstränger mig, något måste det ju vara. In kommer en man med blindkäpp, drar upp sina nycklar och kliver in på ett rum. Härligt tänkte jag, att han också kan jobba med ett vanligt jobb och vad häftigt om han är sjukgymnast. Några minuter senare sitter jag och stirrar på en dörr det står Monica på och hoppas jag ska få komma in där...."Eriksson" Hör jag och vänder mig om. Japp jag skulle få behandling av just den mannen jag faschinerats av. Jag kan säga att det var MER än en vanlig sjukgymnast, han var heeeelt fantastisk, outstanding! Han tog mig verkligen på allvar och gick igenom ALLA problem jag haft med nacke,rygg och nu höften då....
Han gjorde massor med testövningar för att utesluta "diagnoser". Höftskadan kom från ryggen tydligen. Och ryggproblemen? Jo, jag har fortfarande rätt illa foglossning! Fatta...6 månader efter förlossning! Jag bara skrek när han testade fogarna, det var speciellt på vänster sida som det var illa. Typiskt. Men det känns ändå skönt att få förklaraing till allt. Jäklar vad han kunde sin sak.
Hursom så känns det nu fantastiskt att få riktig proffshjälp av den här killen! Vi ska köra igång med träning redan på måndag och självklart fick jag en del övningar att göra hemma. Enkla övningar som går snabbt att göra.
Gick en sväng på stan efteråt, shoppade lite Luddisen och faktiskt en liten blus till mig själv på gina.
Ludvig sover nu så ska passa på att plocka lite.
Puss!
den här busen hittade jag igår vid fotändan efter sin förmiddagsvila. Lite lurig den där krabaten för han ligger gärna själv och leker (läs:rulla) en stund i sängen innan han hojtar på oss. Skönt tycker vi iof!

...fotovägg...

2011-05-17 15:53:39 Vardag
» Kommentarer(0) «


ÄNTLIGEN är fotoväggen uppe!
Tyvärr fattas det ett kort, men vi väntar på nästa framkallning:)
Provade först med bruna valnötsramar men det blev inte riktigt bra så vi bytte till svarta...
Gravidfoto, Ludvig, doptexten som Bea skrev, hand-ochfotavtryck....
Idag har vi varit på pinglan och det var MASSOR av barn där idag! Tror alla tyckte det var tråkväder idag och ville komma iväg och stojja lite. Ludvig var som en ÅL eftersom det var sovdags egentligen men vi hade kul ändå. Han är så kul nu-hoppar hela tiden och skrattar! Efteråt gick vi till mormor på Å-kanten och åt lunch.
Justja, hämtade upp våra fiiina fina bilder från porträttstudion idag! ÅÅÅH vad vi är supernöjda med dom.
Ikväll ska vi ner på stan och heja på mina kollegor på vårruset! Musens vänner-avdelning 85 kvinnokliniken! Heja heja!
puss!

...måndagsmys!....

2011-05-16 18:11:14 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag tror jag bilderna får tala.
Har haft en helmysig eftermiddag med Charlotte och Albin.
sommarfin i regnet!:)
albins första stass!
lekdags!
abins andra stass-snyggt matchat till ludde!
puss!

...babysim och dopfika....

2011-05-15 20:39:28 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag var vi på andra lektionen på andra kursen babysim och det var dags för huvuddopp!
Ludvig var sååå duktig och höll andan när vi sa "Nu kommer det vatten" och vips var han under vattenytan med hela kroppen. Vår duktiga kille!
Henke hoppade in på IKEA efteråt då vi skulle byta några ramar till fotoväggen. 45 minuter tog det!!! Kan säga att det inte var henkes fel iaf..suck! Ludde och jag vilade i bilen, skönt.
På eftermiddagen var det dags för dopfest för alla barn som döpts i farsamlingen under året. Alla barn  som döps får en prisma som hängs upp i Livets träd i Irsta Kyrka, idag var det dags att hämta den. Det var en mysig sångstund i kyrkan och lite fin text om våra underverk. Efteråt bjöds det på kaffe och tårta till alla! Vi passade på att prata lite bröllop med prästen Linda också, ååh va go hon är!!
Mamma och pappa bjöd på söndagsmat i Gäddan så det var skönt att slippa tänka på mat idag:)
Höften var riktigt bra igår men idag är det illa igen-ska bli skönt att få komma till sjukgymnasten nästa vecka.
puss!
utanför irsta kyrka
soligt utanför kyrkan.
Ludvigs prisma!:)
Puss!

...invalido...

2011-05-11 15:58:20 Vardag
» Kommentarer(1) «


jag kan säga Idag är jag extra glad att vi köpte den här!
Inte lätt att underhålla en 6 månaders när man är sängliggande men den här har varit GULD idag:)
Hej moster bea!!!! Vi hejar på dig idag iaf! Plugga på:)
Har mest suttit i soffan och tittat på underverket. En och annan sång har vi hunnit med också!
Känns bara himla trist eftersom vi skulle ha åkt till Moster Bea idag och hjälp henne plugga inför en stor tenta. Hade verkligen sett fram emot det...
Känns ju liiiite lite bättre nu, haltar men det är en lite snabbare haltgång nu iaf:) Det tackar vi för.
puss!
Ludde käkar duktigt små rån nu också, perfekt när mamma o pappa ska äta-då blir ju Luddis också sugen på mat!

...eländes elände...

2011-05-11 09:54:58 Vardag
» Kommentarer(1) «


Idag är det bara elände med mig. Igår gjorde jag sjukt illa mig i höften/ljumsken. Jag var inne i garderoben med Ludde på höften och vred mig från sida höger till vänster, "klick" sa det! Skulle gå ut ur garderoben och lägga ifrån mig Ludde men kom inte ut därifrån, jag kunde inte ens stödja på högerbenet, jag bara skrek rätt ut!
Satte mig ner på golvet och fick tag i telefonen iaf, Henke hade precis stuckit iväg till Friskis och hade ingen telefon med sig. Som tur var så kom Sebbe förbi och tog hand om Ludde tills Henke kom hem igen.
Förmodligen blev det den värsta utav sträckning man kan tänka sig...för idag kan jag inte heller stödja på benet, eller jo lite lite grann faktiskt.
Trött man blir på alla skrupplor, är det inte nacken så är det ryggen...eller höften?!:(
TANT!
Var ju ute och powerwalkade igår med Lotta i mina nya skor Reebook Easy Tone som var himmelskt sköna!!! Kanske blev det lite ansträngt i höften med den nya gången?
Idag blir det sträng vila och smärtstillande, Henke är hemma och tar hand om Ludvig.
Har börjat hosta också och känner mig hängig. Lite sjukdom på det här så! Då kanske man klarar sig ett tag sen?
Ludde är iaf vid gott humör!

...kalas!...

2011-05-09 09:26:51 Vardag
» Kommentarer(0) «


Vi passade på att bjuda hit farmor och farfar och mormor och morfar på lite halvårsfika!
En jättemysig eftermiddag i solen:)
Klart det blev tårta!:)
puss!

...Ludvig 6 månader!...

2011-05-09 08:40:26 Vardag
» Kommentarer(0) «


Igår fyllde vår älskade skat Ludvig ett helt halvår! Tän k vad 6 månader har gått galet fort! Nu förstår jag alla som säger njuuut av den här tiden, det kommer gå så himla fort. Det GÖR det verkligen.
Ludvig har kommit till oss med så mycket glädje och kärlek och han är den självklaraste pusselbiten i vårt liv!
Jag kommer ihåg för 6 månader sen, när han kom ut och fick ligga på min mage, att jag tänkte att han var såååå liten! Man undrade så vad det är för liten person i den lilla babyn, vad kommer han bli för en person? Idag ÄR Ludde verkligen en person, en människa med en helt egen personlighet och vilja:)
1 dag gammal.
1 månad gammal.
2 månader, låt nackträningen börja.
3 månader, första sittningen.
4 månader, här ska ätas gröt och mat!
Ludde 5 månader och alltid glad!
6 månader, sitter och leker själv.
Vår älskade Godisbit vad du är underbar!
Puss!

...familjedag!...

2011-05-07 23:16:02 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag har vi haft en riktig famljedag! INGA planerade planer, så himla skönt. Jag pep iväg till gymmet på förmiddan och körde lite kondition och förbränning. KAN behövas:)
Vi käkade lunch hemma alla tre sen gick vi ner på stan, var ju så himla fint väder idag. Henke köpte nya jobbskor, han slog till på ett par ecco. Jag kom hem med ett par nya fina vita easy tone skor! Ska bli spännande att testa dom på riktigt, de är ju i alla fall sjukt sköna OCH snygga! (icke att förglömma)
Justja, en vintageklänning från kappahl blev det också, så jättesöt. Hade ju en kupong som var tvungen att nyttjas idag, hihi.
Vi grillade ikväll och kollade hyrfilm, Himlen är oskyldigt blå-vilken film!! Fick dessutom se den i riktig retrokänsla då henke glömde sätta dit en kabel ordentligt..."Ja, men det ska nog vara så!" HAHA, vilket skratt vi fick när filmen var slut och henke kom åt kabeln, så blev det vitt fräscht ljus på TV:n igen! Nu måste vi nästan se filmen igen....
Imorrn börjar nya babysimkursen "Sjöstjärnan" så det blir spännande, känns skönt att ha bytt till söndagar nu också, våran slacker-day!
Prinsen blir 6 månader imorrn också...galet vad tiden går! Vi firar med lite tårta här iaf, mor- och farföräldrar kommer också!
Ludde ser lite bestämd ut, men pappa desto gladar:) Fina prinsar!

...lyckliga jag!...

2011-05-07 23:02:14 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ludvig är pigg på att utforska världen nu med sin nya gåstol. Han har redan lärt sig backa och gå framåt i den nu.
Det ser ju så sött ut när han står och känner på en brädbit, en bordskant eller ett handtag...så himla spännande:)
puss!

...ensamma hemma...

2011-05-04 22:06:22 Vardag
» Kommentarer(1) «


Luddisen och jag är ensamma hemma nu. Henke är i Danmark på möte och kommer hem imorgon em. Trist när han är borta tycker jag, men idag passade jag på att tokleka med Ludde hela kvällen så han blev riktigt trött:) Slocknade lugnt i sin säng redan vid halv åtta så jag fick en hel senkväll med rent bröllopsfrosseri. Alltså jag bara älskar att googla brudbuketter, brudfrisyrer, dukningar och accessoarer! Underbart och så inspirerande! Nu har ju vi valt ett stort bröllop med mycket gäster men lite avslappnad och enklare festtillställning så det blir väl inte alltför avancerat på alla fronter:) vi har ju tur som har fantastiskt mycket underbara människor som kommer hjälpa oss att göra festen heeeelt perfekt!
Idag har vi hälsat på Pernilla och lilla Isak, snart 2 månader. Det var så mysigt och det finns ju såklart alltid massor att babbla om när man är nyblivna mammor!
Tänk att lilla Luddisen varit så liten...tiden går så fort, på söndag blir han ju 6 månader! Ojoj....
JUSTJA! Idag kikade Ludvigs tand fram ordentligt, så söööt när han tok-ler nu, då ser man lilla risgrynet därnere!:) SWEET!
Fick ett rejält bett i fingret imorse så det var ingen tvekan om den saken den här gången:)
Puss på er!
vill ha sommar nu!

...maj och snö?...

2011-05-03 14:28:30 Vardag
» Kommentarer(1) «


Jösses, vilket väder!
Tur vi hade lite besök inbokat idag så vi fick stanna inne.
Henriks kusin Therese har varit här idag och busat med Luddisen. Märks verkligen att Ludvig gillar henne:)
Vi hade en riktig kaosmorgon imorse, som egentligen började väldigt bra med sovmorgon till 8.45. YIPPI! Så vi skippade pinglan idag...Ludde fick gröt, lekte ett bra tag sen fick han lite NAN innan fm sovpausen, när jag rapade honom kom hela maginnehållet upp, över hela mig och hela Ludde och hela golvet. Vet inte vad som hände? Storstädning och en gemensam dusch blev det iaf! :)
Idag är jag träningssugen, så ska försöka byta dag med Henke och försöka komma iväg ikväll!
Puss!

...shopping...

2011-05-02 21:25:24 Vardag
» Kommentarer(0) «


Imorse ringde mamma och kollade vad vi hade för planer... Nope, inga planer idag faktiskt. Var lite sugen på att kika lite gåstolar eller hoppgunga till Ludde iof...Mormor Marianne ställde såklart upp med skjuts!
Kikade lite på Barnens hus och Ludde fick provsitta och köra några stycken...det bara lös om honom!! Jag vet allt som sägs om gåstolar och jag har verkligen övervägt men han behöver något mer, han är ju så himla aktiv:) Ska verkligen använda den med måtta såklart.
Vi svängde in på IKEA också, shoppade lite till bröllopet igen och sen tog jag äntligen tag i fotoväggen vi planerat. Ska fixa imorgon ordentligt så ni får se. Hade ju en hel del bilder framkallat så det var bara att välja och vraka det som passade i ramarna.
Idag kom det paket till ludvig! Munkjackan som jag beställt från en syblogg, en som Bea rekommenderade såklart:)
Den var sååå fin!
äh, dumma dator....blev en sne bild idag tyvärr.
OJ, nu är det en unge i minuten, måste kila.
puss!

...uppstyrt!...

2011-05-01 21:30:19 Vardag
» Kommentarer(0) «


YES! Nu känns det så himla bra! Henrik och jag har verkligen tagit ett rejält ryck med bröllopsplanerna denna helg.
I fredags grillade vi, drack vitt vin och bara babblade på om våra planer och drömmar....sent blev det!
Lördag morgon började vi med sista babysimmet i gruppen Ankan. Nästa vecka börjar nya gruppen Sjöstjärnan:)
Vi traskade därefter ner till Ruths, kom dit preciiis strax före 13 och såklart stängde de precis 13! Typiskt! Henke kilade in och skulle få ett kvitto påskrivet från min klänning och de tog in oss ändå för att hjälpa oss med Henriks kläder, jätte schysst! Det första setet han fick prova blev perfekt!Han fick prova en del annat också men nej, det första var verkligen bäst. Det bara lös om Henke när han stod framför spegeln i sin stiliga bröllopsstass!
De är verkligen så himla goa på Ruth´s. De är så engagerade i vår lilla familj och hur vi ska ha bröllopet. Det betyder ganska mycket för en när det är något så stort som ska hända, man villl ju verkligen att det ska bli super allting. Därefter gick vi till Cervera och gjorde en önskelista, vi ringde en hel del samtal också så nu ska vi på smakprovning med en cateringfirma nästa vecka.
Har varit hos Maggan idag, min moster som är florist- och pratat lite brudbukett, svårt det där att bestämma sig men jag vet att det kommer bli så himlans bra tillslut:)
Idag har vi varit och kikat på bröllopssviten vi bokat på Målhammar Gård och guuuued så underbart romantisk den var. Verkligen helt i våran stil och de bjuder verkligen på det där lilla extra! Det är tre stora rum och ett stort badrum med jacuzzi- som en liten lägenhet liksom. Ser verkligen fram emot den vistelsen!
Vi avslutade dagen idag i Gäddan hos mina föräldrar, svärföräldrarna var också ditbjudna och det blev såklart en hel del bröllopssnack.
Nu är det en ny vecka och det känns himla skönt.
puss!
Fotografen Mathilda Hofling ska fota oss på bröllopet också, det blev ju så fina gravidbilder.