...tjock eller gravid?...

2010-05-25 11:24:27 Vardag
» Kommentarer(1) «


That's the question!:)
Är nu i v.17+0 och magen börjar puta rätt bra, gamla byxor och kjolar går inte riktigt igen nu så det börjar bli skralt i garderoben. Tur jag älskar klänningar, och har ett par stycken;)
Blev sjuksriven 50% från förra veckan i 2 veckor och det var preciiiis vad jag behövde för nu börjar jag må riktigt bra igen! Har inte kräkts sen förra måndagen och tröttheten är det mycket bättre med. Jag är så glad att jag tillslut tog mig i kragen och fick sjukskrivning, skulle egentligen gjort det tidigare men man kämpar ju på i hoppet om att det ska ge sig närsom helst.

Nu ska vi ju på semester om 4 dagar så då får jag verkligen koppla av!

Måste tvätta idag, för imorgon ska henke och jag träna efter jobbet! har inte tränat på 3 månader!:O
promenader räknas inte som träning.Så det är på tiden.

Har känt de första rörelserna i magen också! Fjärilsfladder i magen! det kändes fantastiskt!:) Som när man ser någon man är kär i, det fladdrar till liksom.

Den 7 juni är det ultraljud, om allt är väl då ska vi beställa denna underbara skapelse till vårt stjarneskut.

Emmaljunga city cross, celebration-serien:Med den här Liggdelen som man bara hakar på:Puss på er!

...nu får det vara nog!....

2010-05-16 12:46:41 Vardag
» Kommentarer(1) «


Hur långt tålamod får man ha?
Trodde mitt illamående, kräkfester och"sjukkänsla" skulle vara borta för typ 3 veckor sen. Man brukar ju säga att efter v.12 DÅ, då skaru se att det vänder?! Jo hejdu...v. 16 om 2 dagar...visst:(
Jaja, det är väl bara att stå ut, lite till och lite till för det är ju något fantastiskt som väntar. Något vi fortfarande inte kan förstå, känns så overkligt...men underbart!:)

Henke är ju helt fantastisk som står ut med nån som hela tiden rynkar på näsan och suckar vid varje roligt förslag, för att bryta vardagen. Hemskt förtjust i att vara hemma, bara vara och hoppas att det går över snart har jag blivit. Till saken hör ju också att det varit hysteriskt på jobbet, många sjuka och väääldigt tungt.

Nu har vi bestämt vagn iaf. det är kul! Galet att den ska beställas i juni för att sedan komma till oss i oktober!?

Längtar otroligt till kroatien nu, om 2 veckor ligger vi där vid havet!

puss!

Skulle vilja ha bea här i västerås.Alltid.


för att du är så sööt lilsis'!

...en härlig helg....

2010-05-03 10:02:42 Vardag
» Kommentarer(0) «


Vilken helg!
I fredags blev det valborgsfirande i gäddeholm, både jag o henke var såååå slut så det blev perfekt, allt serverat och lugnt och skönt på landet.

Mina älskade sötnosar Ruth och Astrid har varit här lördag till söndag och förgyllt helgen. Henke och jag var barnvakt så maggie och john kunde greja och fejja ifred där hemma. Vi har matat änder, letat grodor och lekt i lekparkar så det står härliga till. De är faktiskt sjukt lätta att ta hand om så det var bara kul!

På söndagen for henke till stockholm för att sjösätta nya båten som hans föräldrar köpt. Ruth och astrid blev hämtade vid 12 tiden sen drog mamma och jag till barnens hus och kikade barnvagnar:) Köpte lite blommor också så idag ska det planteras för fullt!

Idag har vi varit hos barnmorskan charlotte på kvinnoläkarna. Ska ringa specen idag och boka Ultraljud innan vi åker till kroatien.

Pusss!

lite bilder från helgen.