Mela mela melaaaah!

2012-05-27 21:28:34 Vardag
» Kommentarer(0) «


Nu har vi fått fart på luddes matintag igen! Han har lärt sig säga mela(mera)! Så det blir en deeeel extra då det såklart är förtjusande kul att göra sig förstådd.


Mors dag!

2012-05-27 21:25:04 Vardag
» Kommentarer(1) «


Lycklig mamma till min skatt Ludvig. Världens finaste skapelse som jag är så stolt över:) blev lite uppvaktad efter jobbet när vi kom hem. Fick en fiiiin rosa keps av Luddisen:) På em hann vi med att träffa hela min familj i gäddan också för lite mammatårta! Nu har vi kvällsbadat o ludde sover gott... Han brukar ha kafferep i badet numer...


...En dag med moster Bea & farbror Christian...

2012-05-24 11:25:17 Vardag
» Kommentarer(2) «


Vid tio-tiden dök Nathalie & Luddisen upp i brandbilslekparken utanför oss. Där lekte och busa vi lite gemensamt innan Nathalie styrde kosan vidare och vi fick några mysiga timmar i sommarsolen med L. Ganska så snart traskade vi vidare genom underbara Viksäng i jakt på spännande lekparker. På vår väg gick vi förbi stora brännbollsplanen och OOOOJ vad spännande det var och L flaxade och fejja med armarna och skulle berätta om allt som hände.

Vi gick vidare och hittade en stooor innegård med TRE lekparker på rad. Oj - vart ska vi börja?
Vi började längst bort med en häftig klätterställning i miniformat. Perfekt!

Först fick man klitchra *klättra*. Det vart helt klart en favorit och
lilla L skratta ihjäl sig varje gång.


Sen fick man krypa igenom en tunnel. Läskigt till en början...


Tittut!! Det här var ju roligt....

Moster Bea vaktar vid rustchkanan. Ibland går det bara fööör fort!


Sen gick vi vidare och lekte i en lekpark med en stooor borg.
Klättra på lite stenar och åt mariekex i skuggan.
Klockan raaasade iväg och i den tredje och sista lekparken hann vi bara med några åk i den stoora rutschkanan innan det var dags att jobba oss hemåt för att äta lunch. Till och med Chrille åkte rutschkana på den lekplatsen men hade kameran i säkert förvar i sin ficka, så rackarns - vi fick inget bildbevis på det men oj vad vi skratta - alla tre!


Efter mycket lek & bus var L hungrig i magen. Spagetti & köttfärssås stod på dagens meny och sen somna L gott i vagnen innan vi ens hann lämna innergården. Köpte varsin isglass och svalkade oss på en bänk i skuggan medan L sussade gott.

Är det så här det är att vara småbarnsförälder?!

Tack för lånet N & H ! Vi verkligen ääääälskar Er lilla skatt <3

Vid tangentbordet moster Bea & farbror Christian

...MonaLisa Förskola..

2012-05-21 13:22:58 Vardag
» Kommentarer(0) «


Här kommer länken till dagisbloggen Farmor och Farfar!
http://www.monalisa.se
Idag är vi hemma och VABar! Ludvig har haft feber sen i torsdags kväll, antagligen efter vaccinsprutorna han fick för 12 dagar sen. Plutten!
Vi måste verkligen köpa fler dvd barnfilmer. Tröttnat rejält på Iggle Piggle och teletubbies. Kanske är han mogen för lite Astrid Lindgren filmer? Pippi?Hm, får klura på det. Annars kan jag tänka mig att köpa Rorri Racerbil.
Tänkte bara berätta att det går sååå bra på dagis för Ludde. Han stormtrivs! Jag visste att förskolan skulle vara bra, men SÅÅÅ bra var inte väntat:) Dom är noga med dom där viktiga småsakerna som att sköta lämningen snyggt utan tårar, berätta ALLT viktigt för en undrande mor och far som hämtar-(vi hinner aldrig fråga, infon kommer pronto!), alltid en fräsch blöja, inga kruseduller-rak och tydlig info och en stoooor trygg famn för Ludde att vara i på dagarna. Älskar MonaLisa Förskola!
Deras blogg är ett stort plus för alla föräldrar. Kul att dokumentera så mycket av dagistiden också.
Ute är dom också. i ALLA väder. Det gillas skarpt av Ludde!
bild lånad av http://www.monalisa.se/

Kärlek!

2012-05-16 19:50:55 Vardag
» Kommentarer(0) «


Jag är hög på kärlek!


Äntligen!

2012-05-13 18:47:28 Vardag
» Kommentarer(0) «


Har äntligen hittat nya jobbskor! Preciiiis såna jag letat efter... Länge! Beställde från fn fabrik i karlskoga, bra pris o snabb leverans, tackar!


Roligt!

2012-05-13 18:45:19 Vardag
» Kommentarer(0) «


Vi har haft en underbar och rolig helg tillsammans! I fredags blev vi bjudna på grillat och vin hos sofia, lördagen spenderades hos farmor o farfar för luddes del men i källaren för henkes o min del. Känns skönt att ha påbörjat den processen! Dagen har spenderats i barkarö! Henke har hjälpt till att gräva och vi har hängt med ruth:)


Fel

2012-05-09 16:25:22 Vardag
» Kommentarer(0) «


Det förra inlägget var gårdagens, blev nåt fel där:) idag har vi baaaara slöat, busat och vaccinerat ludvig. En skön ledig dag, nästan lite fööör slapp?


Leeediga!

2012-05-09 16:09:34 Vardag
» Kommentarer(1) «


Just nu är vi ute hos mormor på landet en stund. En kopp kaffe o snart hämtar henke hem oss! Vi har haft en mysig dag på stan med moster bea med shopping o lunch! Ludde spexar för fullt här... Kolla!


...beställning...

2012-05-09 11:46:14 Vardag
» Kommentarer(0) «


Beställde en ny munkjacka till Ludde från Emsters Alster - kolla in hennes blogg.
http://hektor.org/emstersalster/
Jag var så nöjd med den blå som Ludde fick förra våren så nu var det dags för en ny!
söt!

Soool

2012-05-08 08:49:44 Vardag
» Kommentarer(0) «


Nya glajjer till älsko!


Världens goseplutt!

2012-05-04 22:48:44 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ludvig min älskade skatt!


Valborg

2012-05-01 21:21:23 Vardag
» Kommentarer(0) «


Spenderades med lilsis, min man och son. Vi lagade goood mat, drack vin och kollade brasan på stora torget. En riktig citybrasa:) inge bråte och ris här inte...


Ledighet

2012-05-01 21:18:54 Vardag
» Kommentarer(0) «


Jag trivs så bra lediga dagar:) idag har vi lekparkshängt på haga med fam. Wester! Lunch o lite vila innan vi åkte till barkarö till fam kronman/olsson! Mysigt i solen med kaffe, lek och trädgårdsprat. Ludde fick en stooor traktor som leks flitigt med:) nu städar vi undan i fönstren, fönsterbyte imörrn.