Strängnäs

2013-07-20 22:50:48 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag tog vi en dagsutflykt till strängnäs. Först lekparkshäng och slagsta glass och sen lite barnvila och shopping innan vi drog vidare till stallarholmen. Vi hälsade på nicklas föräldrars hem på landet. Dom har både kossor, traktorer och en fantastisk trädgård! Härligt att andas riktig lantluft! Vi fikade o grillade och tvillingarna A och A firades i efterhand med paket! Alltså Ls min när han fick åka traktor med Nicklas! Ojoj....! Lycklig kille...


Välkommen Ebba!

2013-07-19 23:38:31 Vardag
» Kommentarer(0) «


Igår 17.17 kom finaste prinsessan Ebba till världen! Stort grattis till Sebbe o Lotta som fått en sån goding! Vi fick hälsa på redan idag i Hallsta, dom var hemma och verkade hur coola som helst. Vilken härlig känsla att få bli faster, känns stort o speciellt när ens syskon får barn. Köpte lite fint och gulligt tjejigt såklart, hjälp vad svårt att välja, det fanns ju oändligt mycket fint till små pluttar!


Wedding

2013-07-15 19:12:16 Vardag
» Kommentarer(0) «


I helgen gifte sig min barndomsvän Elisabeth och Victor i Utvalnäs i Gävle! Det var en underbar vigsel och en hejdundrande fest, ska visa er bilder sen. Det bästa var att jag hade fått det angenäma uppsraget att vara med under brudens förberedelser på bröllopsdagen.... Hos frisören och sminket och mellanlandningen med påklädning och sista fix. Alltså vilken uuunderbar uppgift, jag kände mig jäkligt bekväm, nästan som o peppa nån till förlossning! Haha! Jag vet inte HUR många gånger jag nämnde hur otroligt vacker hon var, hon var så vansinnigt snygg! Vatten och mat påminnelser, sugrör för att inte förstöra sminket, småsnacks, extra hårspray o hårnålar, påklädning (som var svettigt tight!) och den luuuugnande sista halvtimmen när man måste profylaxandas med bruden;) det bästaste var att få skjutsa in henne till vigseln och se när deras blickar möttes. Alltså. Det var elektriskt mycket kärlek! Det här var ett uppdrag jag gärna, gäääärna gör igen med fler blivande brudar, helt fantastiskt roligt!


Cypern igen

2013-07-11 22:59:06 Vardag
» Kommentarer(0) «


Tokigt det blev, inlägget om grillkvällen hamnade på helt fel dag o kom upp nu? Jaja, skumt! Hittade iaf en gosig bild på mobilen från hemresan...!


Grillkväll

2013-07-11 22:56:01 Vardag
» Kommentarer(0) «


Åååh mätt man är nu då...! Hade grillkväll med broder, lotta o barnen och bea o chrille ikväll. Blev hamburgare och hembakat till efterrätt av Lotta. Proppmätt! Mysigt å ses allihopa, snart är vi ju en till i familjen! Vi väntar o längtar- när som helst! Ludde älskar Filip o Viktor o leker så fint ihop med dom<3


...cypern....

2013-07-10 18:06:48 Vardag
» Kommentarer(0) «


I lördags kom vi hem från en fantastisk resa till Cypern. I sommar har vi bara 1 enda vecka ledigt tillsammans eftersom både henke och jag fått nya jobb i våras. jag kan säga att DEN veckan var verkligen kvalitetstid deluxe, var så skönt att få komma iväg själva och bara lata oss och ha det gott! Vi var i Pafos, en lite lugnare del av cypern och hängde väl mest på hotellet bara. Vi bodde i stort sett i poolen med L, han älskade att bada!
Det var 30-35 grader men fläktade skönt och var rätt beagligt, inte alls jobbig värme. Ludde klarade flygresan jättebra även om det var lite svårtå komma till ro på nattflyget hem. Hursom, en underbar välbehövlig resa tillsammans!
 
Varning för bildregn...
 
 
 
 
 
Påfylld med ny energi! Tack cypern för denna gång, blir nog fler! :D