Helgen går så fort!

2014-09-28 22:36:53 Vardag
» Kommentarer(0) «


Alltid går den fort förbi. Extra snabbt denna helg, fast jag dlutade tidigt i fredags! Förkylningen har nu även bitit sig fast på mig med nästäppa, slem och trötthet. Men vi hittade på lite roligheter ändå, trots allt. Fredagsmys. Lördagsfrukost i sängen, lekparkshäng i hallsta med broder, middag på kvällen med några vänner och L spenderade en mysig filmkväll hos bästa chrille! 
Imorse blev det sovmorgon, städning, besök hos moster monika och svslutade med en playdate med albin hos oss. Precis avverkat några avsnitt Dexter, i vanlig söndagskvällsordning! Nu dags för ny jobbvecka! 

Mannen är hemma

2014-09-16 21:33:29 Vardag
» Kommentarer(0) «


Så, då var ordningen återställd, mannen är hemma igen! Saknad, även om det kan vara lite skönt att vara ifrån varandra lite och verkligen få längta efter varandras närhet ibland! Så tacksam att just jag får vara hans. Han hade köpt en fin sjal i Barcelona till mig, och Toblerone. Mmmmmm! 
Nu har vi avverkat ett avsnitt dexter till o nu dags för lite sömn.Ludde fick en fotbollströja! 

Leos

2014-09-12 22:48:14 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag hade vi ledig dag tillsammans, och hela veckan har Ludvig längtat efter fredagen, Albin och leos lekland! 
Jag var själv där med dom så vi satte upp lite regler innan dom fick släppa loss. Men åååh så roligt när dom sen sprang iväg, kul att bara stå och titta på deras glädje! Dom där två har så himla roligt ihop o bryr sig om varandra. Både på dagis och utanför dagis. Dom ropade på varann så fort den ena var längre än 10 meter från den andra, så regel nummer 1 "hålla ihop" var det inga problem med!


Goa killar!  

Pick o pack till björnön

2014-09-10 22:17:49 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag var det halvdag på jobbet, alltid lika skönt! Jag köpte med lite fika o moster bea fixade lite mackor så tog vi bilen till björnön med Ludvig! Sol, regndroppar och skratt!