Napparna

2013-03-31 20:15:37
» Kommentarer(0) «


Idag är en stor dag för familjen Grunditz! Napparna är insamlade och lämnade i brevlådan till påskharen! L spanade i fönstret men såg aldrig påskharen. Efter en stund kikade vi i brevlådan och jajamensan, påskharen hade varit där!!! Och i gengäld fick man ett påskägg....! Duktiga L som klarat sig 12 timmar nu... Och somnat för kvällen:) bra byte mot en skjuvdjagaje!!!


Livets goda

2013-03-31 20:02:41
» Kommentarer(1) «


Kaffe på altan, några års efterlängtad njutning! Så GLAD för vårt fina hus!


Sköna söndag

2013-03-31 20:00:45
» Kommentarer(0) «


Alltså vad underbart härligt det har varit med lite långledigt och INGA skoluppgifter ! Halleluja! Och appropå halleluja var jag i kyrkan och sjöng med kören på förmiddagen, var riktigt fint med dop och nästan fullsatt i bänkarna. På eftermiddagen kidnappade pappa o mamma Ludvig för en tur till cykelaffären! Pappa har velat köpa en cykel till L länge och nu äntligen var det dags. Det blev en gul miinicykel med stödhjul. L var jätteduktig och försökte ta i med sina benmuskler:)


ÄGGPOJKEN

2013-03-27 07:58:15 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag är det utklädnad på dagis och GISSA vad L ska vara?!
 
ÄGG!
 
Tack moster bea och Heartbeat Design för den fiiiiiiina mössan!
 
 
Passar på att önska GLAD PÅSK!
 

Påskpynt

2013-03-26 22:29:19
» Kommentarer(0) «


För några dagar sen var moster bea här o påskpysslade! L fick så gräs och jag kan säga att han har skött sig vad gäller vattningen:) titta vad fiiint det blivit idag! Imorgon får kycklingarna flytta in på gräset...,


Påsk

2013-03-26 22:25:08
» Kommentarer(0) «


I helgen firade vi påsken lite i förväg med henkes föräldrar och robban o lotta. Vi fick lite cava i det varma växthuset och käkade god mat:) Ludde fick en jättefin kaninlampa som lyser sådär lite lagom på kvällen o natten. Appropå kanin så ska vi på lördag ge bort Ls nappar till påskharens bebisar. Vi ska lägga dom i brevlådan och så kanske man får något tillbaks av påskharen när han hämtat napparna... Åh herregu, ni förstår vilken grej, hur ska det gå.... För L, för mig? För oss?! Är vi redo? Haha, ja vi får se- försöka ska vi iaf:)


...våren är på väg?...

2013-03-20 08:37:09 Vardag
» Kommentarer(1) «


Ja, tittar man ut så ser det ju verkligen inte så ut! MEN om nån vecka kommer värmen och solen igen och det blir underbart! Visst behöver vi lite sol och energi nu? 
På kören i måndags sjöng vi vårsånger och laddar för alla våriga konserter runt påsk!
 
Har pysslat med lite växter i helgen och igår kom Henke hem med mina ögongodisar från plantagen. Rosa betongkrukor i modell större till framsidan! Kommer bli sååå fint!...
 
Alltså jag och orkideer, vi går bra ihop!
 
Ny lampa från indiska och påskblomma från svärmor.
Den här är min favorit.
 
Kruka från sofia, växt från johanna och pluggLinda......... och den andra från LindaJ!
Vänner i hemmet är underbart!
 
Nu ska jag bege mig hem till pluggLinda för en heldag plugg. Vi förbereder för höstens uppsats som ska handla om hur Distriktssköterskor motiverar patienter till livsstilsförändringar. Spännande!
 
KRAM!

Pjoviva

2013-03-19 19:46:45
» Kommentarer(1) «


Efter dagis åker vi hem o äter "käckebjöd" och dricker "pjoviva"! Är det nåt som funkar att avbryta leken på dagis med då är det att locka med detta;) då skiner han upp som en sol och skuttar iväg sin hylla för påklädning!


Harmoni

2013-03-17 21:31:10
» Kommentarer(0) «


Vilken jättehärlig helg! En intensiv period lämnas lite bakom och nu är våren på väg men nya energiska krafter! Häääärligt! Helgen har spenderats hemma och i solen, lovely!<3


...villhavååår...

2013-03-05 21:32:47 Vardag
» Kommentarer(0) «


Nu vill vi verkligen ha vår. Jag är så himla trött på alla kläder som ska av och på hela tiden! Nu kommer slasktiden också...må den gå fort förbi! Tänk när man får ta fram solstolen och slå sig ner på altanen med en kopp kaffe och njuta av vårsoooool. MYSIGT!
 
Här kommer lite vinterbilder...förhoppningsvis bland dom sista för iår:)
 
 
snö.är.gott. 
 

Hemmafredag

2013-03-01 18:29:28
» Kommentarer(0) «


Igår fick vi hämta hem en hostig L och hostig var ju bara förnamnet, hu vilken hosta.. Åså lite feber på det! Men pigg däremmelan faktiskt. Så vi är glada för det. Henke var på nya jobbet idag så jag fick ta ledigt från praktiken. Ludde och jag har spelat lotto och gått promenad iaf! ... Och somnat sittandes i soffan...!:) god helg!