...bröllopsfix!...

2011-08-03 23:12:37 Vardag
» Kommentarer(0) «


ojoj...2 veckor och 2 dagar kvar tills vår stora dag är här! Himmelens vad tiden verkligen går fort!
Idag har vi verkligen fixat och donat. Vi lämnade Ludde till Farmor och farfar så vi kunde göra ALLT i lugn och ro. Ludvig kommer ju lite i skymundan i allt fixande så det var toppen med massa lek och bus hos dom idag.
Henke och jag har gått igenom dagen i detalj och ordnat med alla praktiskt detaljer. Vi har även ornat så veganerna får lite mat på festen också:) Stämt av lite cateringdetaljer, fixat spellista och valsat! Valsen blir jääättefin. Hade gärna spexat lite under kvällen men henrik bli alldeles för nervös över sådant så det vill jag inte ställa till med.
Vi åkte till Enhagen för lite kaffe och planerande på bryggan med värdparet som kommer sköta kvällen exemplariskt!
.
Vad som återstår nu då? Ja det är nog ett par trosor och det där jäääkla festhäftet. Men det ordnar sig! Känns ändå ok att det inte är mer kvar. Justja, tapeten ska delas också-men det fixar Henke och John nästa vecka, (vi ska ha en tapet som borslöpare alltså). Ja, sen är det mest saker som vi bara kan göra sista veckan, typ handla allt, manikyr, toning...
äh, överlag känns det himla bra nu faktiskt. Väldigt bra!
.
Imorrn ska vi fira Henkes pappa som fyllt år, men innan dess hinner vi nog med både bad och hälsa på mitt gamla jobb. Ska ju in och jobba nu på söndag/måndag och det ska bli sjuukt roligt!! :)
pusss!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback